Tarieven


Tarieven 24 uurs zorg PGB

Voordelige tarieven bij het 24 Uurs Zorgloket

Om een prijsvergelijk te maken ten opzichte van een thuiszorgorganisatie in Nederland, kunt u hieronder onze (voordelige) tarieven van 24 uurs zorg (dag- en nachtzorg) bekijken.

Wat kost onze thuiszorg per uur?

U heeft voor gemiddeld € 115,- per dag, 24 uur toezicht in huis. De zorgverleensters zijn ongeveer 7 uur per dag met hun zorg- en verzorgingstaken bezig, aangezien zij inwonen is er altijd iemand in huis om toezicht te houden. Dat geeft veel rust en een veilig gevoel. Deze dag- en nachtzorg bij ons is zelfs goedkoper dan alleen nachtzorg via andere zorginstellingen. Bij andere Nederlandse instellingen betaalt u bedragen vanaf € 160,- voor alleen de nacht. Voor minder geld krijgt u bij ons hiervoor dag- en nachtzorg.

Wij kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt waarom onze 24 uurs zorg zoveel goedkoper is dan de 24 uurs zorg die u in kunt kopen via de Nederlandse Thuiszorg. U denkt wellicht ‘dat kan nooit goed zijn’. Het tegendeel is echter waar.

Lees verder »

 

In welke zorg bemiddelt het 24 Uurs Zorgloket:

Standaard kosten voor begeleiding individueel, verzorging en verpleging bedragen per 01-01-2020:

Huishoudelijke verzorging      €3.460,00                        per maand
Huishoudelijk en persoonlijke verzorging, begeleiding individueel        €3.600,00                        per maand
Huishoudelijke en persoonlijke verzorging, begeleiding individueel en verpleging€3.960,00 – €4.250,00 per maand

* De zorgverlener heeft recht op een feestdagenuitkering indien zij werkt tijdens Pasen en Kerst (272,-) , dit zijn erkende uitkeringen en kunnen uit het persoonsgebonden budget betaald worden.

* Indien er meerdere personen in de woning wonen, die geen zorg nodig hebben, dan is de opslag € 200,- per maand.

  

Wat zijn de vergoedingen vanuit de WLZ via het PGB 2020?

De klanten van het 24 Uurs Zorgloket ontvangen een persoonsgebonden budget (PGB) om de zorg in te kopen en vallen onder de Wet Langdurige Zorg. De 24 uurs zorg is 100% betaalbaar uit het PGB. Lees verder voor meer informatie over de tarieventabel PGB 2020.

Lees verder »

Benieuwd naar wat onze klanten vinden van inwonende 24 uurs zorg? 

Bekijk onze referenties

 

 

 

.