Tarieven


Tarieven 24 uurs zorg PGB

Voordelige tarieven bij het 24 Uurs Zorgloket

Om een prijsvergelijk te maken ten opzichte van een thuiszorgorganisatie in Nederland, kunt u hieronder onze (voordelige) tarieven van 24 uurs zorg (dag- en nachtzorg) bekijken.

Wat kost onze thuiszorg per uur?

U heeft voor gemiddeld € 110,- per dag, 24 uur toezicht in huis. De zorgverleensters die wij inzetten zijn ongeveer 7 uur per dag met hun zorg- en verzorgingstaken bezig, aangezien zij inwonen is er altijd iemand in huis om toezicht te houden. Dat geeft veel rust en een veilig gevoel. Deze dag- en nachtzorg bij ons is zelfs goedkoper dan alleen nachtzorg via andere zorginstellingen. Bij andere Nederlandse instellingen betaalt u bedragen vanaf 160 euro voor alleen de nacht. Voor minder geld krijgt u bij ons hiervoor dag- en nachtzorg.

Wij kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt waarom onze 24 Uurs Zorg zoveel goedkoper is dan de 24 Uurs zorg die u in kunt kopen via de Nederlandse Thuiszorg. U denkt wellicht ‘dat kan nooit goed zijn’. Het tegendeel is echter waar.

Lees verder »

 

Welke zorg levert het 24 Uurs Zorgloket :

Standaard kosten voor begeleiding individueel, verzorging en verpleging bedragen per 01-01-2019:

Huishoudelijke verzorging       €3.060,00 per maand
Huishoudelijk en persoonlijke verzorging, begeleiding individueel         €3.460,00 per maand
Huishoudelijke en persoonlijke verzorging, begeleiding individueel en verpleging €3.860,00 per maand

 

Wat zijn de vergoedingen vanuit de WLZ via het PGB 2019?

De klanten van het 24 Uurs Zorgloket ontvangen een Persoons Gebonden Budget (PGB) om de zorg in te kopen en vallen onder de Wet Langdurige Zorg. Onze 24 uurs zorg is 100% betaalbaar uit het PGB. Voor meer informatie bekijk de tarieventabel PGB 2019.

Lees verder »

 

Wat zijn de vergoedingen vanuit de WLZ via het PGB 2018?

De tarieven voor 2018 zijn op verschillende punten wat aangepast. Voor meer informatie over de tarieven voor het PGB in 2018; bekijk de tarieventabel PGB 2018.

Lees verder » 

 

Klik hier om onze referenties te bekijken. 

kosten 24 uurs zorg

 

.