Thuisbegeleiding via het 24 Uurszorgloket

thuisbegeleiding

Het 24 Uurszorgloket biedt mogelijkheden tot thuisbegeleiding. Wij zijn een bemiddelingsbureau en zorgen voor de bemiddeling dat een zorgverlener bij u komt inwonen. Deze zorgverlener biedt u vervolgens de thuisbegeleiding die u nodig heeft. U kunt hierbij denken aan begeleiding en ondersteuning bij alle dagelijkse levensverrichtingen, zoals het huishouden, aankleden, eten koken en maken van uitstapjes.

Bij het 24 Uurszorgloket bemiddelen we bij thuisbegeleiding met als doel om mensen zo lang mogelijk thuis te laten wonen in hun eigen, vertrouwde omgeving. Hierdoor hoeven zij niet te verhuizen naar een verzorgingshuis of andere instantie. Daarnaast ontzorgen wij naaste familie, vrienden en eventuele mantelzorgers. Op die manier kunnen familie en zorgbehoevende genieten van de mooie dingen in het leven, in plaats van tijd kwijt te zijn aan deze tijdrovende taak.

Lees hier meer over de thuisbegeleiding van het 24 Uurszorgloket.

Tarieven thuisbegeleiding

Wat kost thuisbegeleiding aan huis? De thuisbegeleiding aan huis via het 24 Uurszorgloket is volledig te betalen vanuit het persoonsgebonden budget. Dit is een budget waarmee u zelf uw zorg kunt inkopen bij een zorgaanbieder naar keuze. U heeft op die manier zelf geen extra kosten.

Mocht u niet beschikken over een persoonsgebonden budget, is het ook mogelijk om de thuisbegeleiding te betalen. U heeft al thuisbegeleiding aan huis vanaf €110 per dag. Op onze tarievenpagina kunt u de volledige tarieven van het 24 Uurs Zorgloket bekijken.

Een zorgindicatie aanvragen

Om in aanmerking te komen voor de thuisbegeleiding via het 24 Uurszorgloket, dient u in het bezit te zijn van een zorgindicatie. Een zorgindicatie is een document waarin staat beschreven op welke zorg u recht heeft en wat de hoeveelheid van de zorg dient te zijn. Wij beschrijven hier stap voor stap hoe u een zorgindicatie kunt aanvragen.

Nachtzorg

Naast begeleiding aan huis is het ook mogelijk om alleen nachtzorg aan te vragen. In dat geval is er elke nacht een zorgverlener aanwezig die ondersteuning en begeleiding biedt waar nodig.

U leest hier meer over de nachtzorg via het 24 Uurszorgloket.

Contact

Wilt u meer weten over thuisbegeleiding, de zorg aan huis of nachtzorg via het 24 Uurszorgloket? Neem dan contact op via 0800-6444444 of mail naar info@24uurszorgloket.nl.