Thuiszorg in Haarlem

Wilt u of één van uw naasten zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, maar is dit niet meer 100% verantwoord? 24 Uurszorgloket helpt u verder door een alternatief te bieden voor thuiszorg Haarlem, maar ook de omstreken. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij zorgen ervoor dat een zorgverlener bij u of uw dierbare in komt wonen die ondersteuning en begeleiding biedt bij alle dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Hierdoor blijft zelfstandig thuis wonen in de vertrouwde omgeving mogelijk.

*Belangrijk om te weten: wanneer voorbehouden en/of risicovolle handelingen (zoals het toedienen van medicijnen) noodzakelijk zijn, dan dient hiervoor de thuiszorg ingeschakeld te worden.

Meer weten over deze alternatieve vorm van thuiszorg in Haarlem en omstreken? Lees hier meer over 24 Uurszorgloket en de inwonende zorg, toezicht en begeleiding aan huis.

Zorgindicatie aanvragen

Om in aanmerking te komen voor deze alternatieve vorm van thuiszorg, dient u in het bezit te zijn van een zorgindicatie. Een zorgindicatie is een document waarin beschreven staat hoeveel zorg u nodig heeft en op hoeveel zorg u recht heeft. Een zorgindicatie wordt verstrekt door het Centrum Indicatiestelling Zorg (ookwel CIZ genoemd). Meer te weten komen over het aanvragen van een zorgindicatie voor thuiszorg in Haarlem en omstreken? Bekijk ons stappenplan.

Wat kost dit alternatief voor thuiszorg in Haarlem?

Om te beginnen is dit alternatief voor thuiszorg te betalen vanuit het persoonsgebonden budget. Dit is een budget waarmee u zelf uw zorg kunt inkopen bij een zorgaanbieder naar keuze. Lees hier meer over het aanvragen van een persoonsgebonden budget.

Mocht u de inwonende zorg zelf betalen, dan heeft u voor gemiddeld €110,- per dag toezicht en inwonende zorg aan huis.

Bekijk hier ons volledige tarievenoverzicht.

Contact

Meer weten over thuiszorg in Haarlem of omgeving? Neem gerust eens contact met ons op. Contact opnemen kan telefonisch via 0800-6444444 of per e-mail naar: info@24uurszorgloket.nl.