Thuiszorg Zeist en omstreken

Thuiszorg in Zeist door 24 Uurszorgloket

Thuiszorg in Zeist en omstreken kan de oplossing zijn wanneer zelfstandig thuis wonen niet langer mogelijk is. Bij 24 Uurszorgloket bieden wij een alternatief voor thuiszorg in Zeist. Een alternatief waarmee zelfstandig thuis wonen mogelijk blijft. Wij voorzien 24 uurs zorg, toezicht en begeleiding aan huis. Dit doen wij met als doel mensen zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving te laten wonen. Ervaring leert dat dit de kwaliteit van leven ten goede komt.

Hoe wij dit doen? Bij thuiszorg in Zeist zorgen wij ervoor dat er een zorgverlener bij de zorgbehoevende komt inwonen. De zorgverlener biedt de benodigde zorg, ondersteuning en begeleiding bij alle dagelijkse levensverrichtingen. U kunt hierbij denken aan opstaan, aankleden, eten koken, boodschappen doen of het maken van een uitstapje. Door dit te doen ontzorgen wij naaste familie, vrienden of mantelzorgers. Samen kunt u weer genieten van de mooie dingen in het leven! Woont u niet in Zeist of omstreken? Geen probleem! Wij werken door heel Nederland. Meer weten over wat wij doen?

Lees hier meer over 24 Uurszorgloket.

*Let op: wanneer voorbehouden en/of risicovolle handelingen van toepassing zijn, dient hiervoor de thuiszorg in Zeist ingeschakeld te worden.

Thuiszorg Zeist | Volledig betaalbaar vanuit PGB

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor thuiszorg in Zeist en omstreken? Dan is een fijne bijkomstigheid van dit alternatief voor thuiszorg, is dat de 24 uurs zorg aan huis via 24 Uurszorgloket in de meeste gevallen volledig te betalen is vanuit het persoonsgebonden budget. Dit is een budget waarmee u zelf uw zorg kunt inkopen bij een zorgaanbieder naar keuze. Een persoonsgebonden budget aanvragen is relatief eenvoudig. In ons uitgebreide stappenplan leest u hoe het aanvragen in zijn werk gaat.

Bekijk het stappenplan voor het aanvragen van een persoonsgebonden budget.

De zorgverleners

De zorgaanbieders waarbij de zorgverleners in dienst zijn zitten in Portugal, Slowakije en Polen. 24 Uurszorgloket heeft van de zorgaanbieders de opdracht gekregen de begeleiding van de cliënten en de zorgverleners in Nederland op zich te nemen. De cliënt komt met ons in contact middels het intake gesprek, tijdens plaatsingen en evaluatie gesprekken. De zorgverleners leren wij kennen tijdens de trainingen, plaatsing en de evaluaties.

Wij vinden het belangrijk dat een zorgverlener – zeker als hij of zij voor de eerste keer naar NL komt – warm wordt ontvangen. De cliënt met een hulpvraag is kwetsbaar, daar houden wij rekening mee. De zorgverlener bevindt zich ook in een kwetsbare situatie: de zorgverlener verlaat zijn vertrouwde woon- en leefomgeving om tijdelijk in een ander land te gaan wonen bij zijn of haar nog onbekende cliënt en diens netwerk. Na een lange reis is het fijn dat je wordt opgevangen door een team wat voor jou klaar staat en je begeleid.

Lees hier meer informatie over hoe wij de zorgverleners klaarstomen om bij de cliënt aan de gang te gaan.

Tarieven 24 uurs zorg Zeist

Wanneer u niet in aanmerking komt voor een persoonsgebonden budget, dan gelden onze reguliere tarieven voor 24 uurs zorg aan huis. Bekijk onze tarieven voor meer informatie over onze tarieven.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor thuiszorg in Zeist óf 24 uurs zorg in huis via het 24 Uurszorgloket? Neem gerust contact met ons op via 0800-6444444 of info@24uurszorgloket.nl. Wij helpen u graag verder.