24 Uurs Zorg in Tilburg

24 Uurszorgloket in Tilburg

Omdat mensen steeds ouder worden en vaker in hun eigen huis willen blijven wonen, is 24 uurs dag- en nachtzorg een ideale oplossing. Zoekt u in de regio van Tilburg naar deze 24 uurs zorg? Wij, van het 24 Uurs Zorgloket helpen u graag verder met onze zorgmedewerkers in Tilburg die bij u dag- en nachtzorg kunnen verlenen.

Wat doen wij?

Wij helpen ouderen, zieken en mensen met een handicap in de regio van Tilburg om zelfstandig thuis te blijven wonen. Wij bemiddelen in zeer voordelige particuliere thuiszorg. Onze zorgverleensters zijn gediplomeerde Poolse dames met veel ervaring in de zorg.

Hoe doen wij dat?

Onze zorgverleensters staan 24 uur per dag voor u of uw naasten klaar. Zij helpen met boodschappen, aankleden, koken of er samen er op uit. Huishoudelijke en persoonlijke verzorging, individuele begeleiding en verpleging zijn allemaal vormen van zorg die bij ons mogelijk zijn. We bespreken graag uw persoonlijke wensen hierin.

24 uurs zorg tarieven

Wilt u meer weten over de voordelige tarieven van het 24 Uurs Zorgloket, lees dan hier verder. Wij bieden dag- en nachtzorg die goedkoper is dan alleen nachtzorg via andere Nederlandse instellingen. Via ons heeft u zelfs voordeliger een zorgmedewerker dag en nacht in huis.

24 uurs zorg tilburgContact

Wilt u meer informatie ontvangen over onze particuliere thuiszorg, neem dan gerust contact met ons op.