24 uurs zorg in Uden

24 uurs thuiszorg in Uden

Wanneer mensen ouder worden, ziek zijn of gehandicapt zijn, is er vaak maar 1 wens. In de eigen vertrouwde omgeving van Uden te blijven wonen. Onafhankelijk willen zijn en het eigen leven blijven leiden. Helaas is dit niet altijd mogelijk.

De oplossing particuliere thuiszorg

Maar dan kan permanente particuliere thuiszorg een goede oplossing zijn. Het 24 Uurszorgloket bemiddelt in deze vorm van zorg in de regio van Uden. Wij helpen ouderen, zieken of mensen met een handicap in de eigen woning te laten wonen door hen te voorzien van permanente en daarnaast betaalbare zorg. Dit noemen we 24 uurs zorg, oftewel dag- en nachtzorg.

Wilt u meer lezen over deze vorm van particulieren thuiszorg en de bijbehorende betaalbare tarieven, klik dan hier.

Onze zorg au-pairs

De zorg au-pairs zijn ervaren gekwalificeerd zorgmedewerkers en voorzien van de juiste diploma’s. De gemotiveerde medewerkers komen meestal uit omringende EU-landen. Hierdoor kunnen wij een voordeligere tarief berekenen dan de Nederlandse thuiszorg. Zij hebben een ouderwetse toewijding om voor mensen te zorgen en hebben veelal uitgebreide internationale ervaring.

Lees hier meer over onze zorg au-pairs…

Welke zorg bieden wij?

Onze zorg au-pair is volledig inwonend en daarom het hele etmaal beschikbaar om te helpen waar nodig is. Ze kunnen helpen bij huishoudelijk werk, maar ook bij persoonlijke verzorging, individuele begeleiding en verpleging. Alles is bespreekbaar, net wat een klant wenst en welke zorg nodig is. Dus ook voor zieke mensen en met een handicap kan deze vorm dag- en nachtzorg een oplossing bieden om thuis te wonen.

Wat willen wij bereiken?

Wij willen graag ouderen, zieke mensen of gehandicapte mensen helpen om de kwaliteit van hun leven te vergroten. Dit kan vaak door mensen thuis, in hun eigen vertrouwde omgeving te laten wonen. En met deze persoonlijke aandacht en alle ondersteuning die nodig is doen wij dat. Dus ook bij u in Uden.

voorbeelden1

Contact met het 24 Uurszorgloket

Bent u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd in onze 24 uurs zorg?

En wilt u meer informatie over particuliere thuiszorg in Uden, dan bent u bij ons helemaal juist. Neem contact met ons op, dan vertellen wij u in een vrijblijvend besprek meer over alle mogelijkheden. Want onze medewerkers komen u of uw naasten graag 24 uur per dag bij staan.

× Kan ik u helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday