Particuliere thuiszorg Utrecht


Particuliere thuiszorg in Utrecht en omstreken 

Utrecht

Omdat u of uw naaste niet meer thuis kan blijven wonen, bent u op zoek naar een oplossing. Want vaak wil men niets liever dan thuis in de eigen omgeving van Utrecht blijven wonen. Dan kan 24 uurs particuliere thuiszorg (dag- en nachtzorg) dé oplossing zijn. Zoekt u goede en betaalbare 24 uurs particuliere thuiszorg in de regio van Utrecht? Dan bent u bij het 24 Uurs Zorgloket helemaal juist. Wij bemiddelen in 24 uurs zorg en helpen bij het plaatsen van zorgverleensters in heel Nederland. Zij bieden de oplossing voor permanente zorg.

Wat doet het 24 Uurs Zorgloket?

Het 24 Uurs Zorgloket bemiddelt in betaalbare particuliere thuiszorg. Wij helpen met de 24 uurs thuiszorg om oudere mensen uit (de regio) Utrecht om zelfstandig thuis te blijven wonen. In overleg met u zorgen wij voor de juiste vorm van zorg. Alle wensen zijn bespreekbaar. Indien voorbehouden en Risicovolle medische handelingen (zoals het toedienen van medicijnen) van toepassing zijn dan dient hiervoor een thuiszorgorganisatie ingeschakeld te worden.

De zorgverleensters zijn zeer ervaren en komen uit ons omringende EU-landen.

Lees hier verder…

Hoe doet het 24 Uurs Zorgloket dit?

Doordat de zorgmedewerkster inwonend is bij u in Utrecht, staat zij 24 uur per dag klaar. Zij kan helpen bij alles wat wenselijk is. Denk aan het helpen aankleden en opstaan, maar ook het maken van eten, wandelen of medische zorg. Alles in overleg met u.

Het is goed om te weten dat ook zieke en gehandicapte mensen gebruik maken van de 24 uurs zorg thuis. Onze tarief is erg voordelig en wordt meestal vanuit het PGB betaald.

Lees hier verder ook meer over de tarieven…

Wat is het doel van 24 Uurs Zorgloket?

Wij, van het 24 Uurs Zorgloket hebben als doel om ouderen, zieken of mensen met een handicap in Utrecht in hun eigen huis te laten wonen door middel van permanente, betaalbare dag- en nachtzorg. Lees hier verder…

Contact

Wilt u meer weten over onze bemiddeling bij particuliere thuiszorg in de regio van Utrecht? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. In de provincie Utrecht staan Mimi Jansen en Anja Arnts u graag te woord. Ga hier naar onze contactpagina en vraag hier een brochure aan of maak een afspraak…

particuliere thuiszorg utrecht