24 uurs zorg thuis in Venlo

24 uurs zorg in venlo24 uurs zorg in Venlo en omgeving

Bent u op zoek naar een goede oplossing voor uzelf of uw naasten om ‘gewoon’ thuis te kunnen blijven wonen. Een gewone vraag, maar voor veel mensen erg lastig geworden. Voor o.a. ouderen, zieke of gehandicapte mensen. Door 24 uur per dag iemand in huis te hebben, wordt het weer mogelijk thuis te blijven wonen. Het 24 Uurs Zorgloket helpt hierbij. Met zorgmedewerkers door Nederland en ook in Venlo en omgeving.

Wat doet het 24 Uurs Zorgloket?

Het 24 uurs Zorgloket bemiddelt in 24 uurs zorg thuis in Venlo. Wij bieden diverse soorten zorg: huishoudelijke en persoonlijke verzorging, individuele begeleiding en ten slotte verpleging. Samen met u maken wij een geschikt zorgplan. Onze inwonende medewerker staat 24/7 voor u klaar en helpt bij de dagelijkse gang van zaken: boodschappen, mee erop uit, eten maken en de boodschappen doen. Maar ook persoonlijke verzorging en helpen bij gebruik en toedienden van medicijnen is mogelijk. Onze medewerkers zijn gediplomeerd, dus kunnen de juiste zorg verlenen.

Ons doel met 24 uurs zorg

Wij, het 24 Uurs Zorgloket hebben als doel dat mensen die zorg nodig hebben voortaan thuis kunnen blijven wonen. Dit middels betaalbare zorg die veelal volledig uit het PGB budget betaald kan worden. Wij bieden dag- en nachtzorg die goedkoper is dan alleen nachtzorg via andere Nederlandse instellingen. Via ons voordeliger een zorgmedewerker dag en nacht in huis. Bekijk onze voordelige 24 uurs zorg tarieven.

Wilt u contact met het 24 Uurs Zorgloket?

Wilt u contact met ons en meer informatie ontvangen over onze particuliere zorg thuis (dag- en nachtzorg), neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

24 Uurs Zorgloket mantelzorg