24 uurs zorg in Vught

24 uurs thuiszorg in Vughtvught

Mensen worden steeds ouder. Meestal willen ze heel graag onafhankelijk blijven en hun eigen leven blijven leiden, in hun eigen vertrouwde omgeving. In sommige gevallen kan dat helaas niet meer.

Bent u op zoek naar 24 uurs zorg in Vught? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben zorgmedewerkers die door heel Nederland werken! Onze zorgmedewerkers komen graag in Vught om u of uw naasten 24 uur per dag bij te staan.

Wat doen wij

Het 24 Uurs Zorgloket helpt ouderen in en om Vught om zelfstandig thuis te blijven wonen. Dit doen wij door het bemiddelen in zeer betaalbare particuliere thuiszorg en mantelzorg. Afgestemd op (bijna) elke behoefte en wens.

De zorgmedewerkers zijn gekwalificeerd en gediplomeerd. Het gaat om goed opgeleide, ervaren zorgmedewerksters uit ons omringende EU-landen. Ze hebben de vereiste vaardigheden om goed met de cliënt te kunnen communiceren en professionele zorg te bieden.

Hoe doen wij dat

De zorgmedewerkster staat het hele etmaal klaar. Bijvoorbeeld helpen met opstaan, aankleden, boodschappen doen, koken, hulp bij het eten of samen wandelen. Alle wensen en vormen van zorg en ondersteuning zijn bespreekbaar.

Ook zieken en mensen met een handicap komen in aanmerking voor onze 24 uurs zorg thuis.

Maar ook als iemand zich eenzaam voelt en goed gezelschap kan gebruiken kan permanente zorg heel aangenaam zijn.

Ons doel:

voorbeelden1Het voornaamste doel van het 24 Uurs Zorgloket is om door permanente particuliere thuiszorg de kwaliteit van het leven te vergroten. Wij ontzorgen de familie en naaste omgeving. Wij zorgen voor persoonlijke aandacht, veiligheid en alle ondersteuning die nodig is. Met deze ontzorgservice onderscheiden wij ons graag als in regio Vught. Dus ook bij u of uw naasten.

Wilt u meer informatie over ons en onze 24 uur thuiszorg in Vught, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.