fbpx

Wat doen wij?

Wat we doen: 24 uurs zorg op maat (dag en nachtzorg)

Het 24 Uurs Zorgloket bemiddelt in particuliere thuiszorg en 24 uurs zorg op maat (dag– en nachtzorg) met ervaren inwonende zorgverleensters uit omringende EU-landen. Er komt een zorgverleenster inwonen die de benodigde zorg, ondersteuning en begeleiding bieden bij alle dagelijkse levensverrichtingen. Hieronder leest u meer over wat en waarom wij dit doen.

Inwonende zorgverleensters

Bij het 24 Uurs Zorgloket bemiddelen wij tussen de zorgbehoevende en zorgverleensters (zorg au-pairs) uit omringende EU-landen. De zorgverleensters bieden 24 uurs zorg op maat door toezicht te houden en ondersteuning en begeleiding te bieden. Dit doen wij om verschillende redenen. Meer weten?

Lees verder »

Ontzorgen

Het 24 Uurs Zorgloket biedt de mogelijkheid om hulpbehoevende, familie, vrienden en mantelzorgers te ontzorgen. We ontzorgen de zorgvrager  door  te bemiddelen in inwonende zorg zodat de zorgvrager in haar of zijn eigen vertrouwde huis kan blijven wonen. Doordat het 24 Uurs Zorgloket de bemiddeling op zich neemt hoeven de familie, vrienden en mantelzorgers zich niet meer druk te maken over het regelen van de zorg. Doordat er een zorgverleenster komt inwonen, kunnen zij samen met de zorgbehoevende weer focussen op de dingen die voor hen echt belangrijk zijn. Tevens ondersteunen wij onze cliënten en / of naaste met het regelen/aanvragen van een persoonsgebonden budget.

Lees verder »

Werkzaamheden: 24 uurs zorg op maat aan huis

De inwonende zorgverleensters die worden ingezet zijn gespecialiseerd in werkzaamheden die alles te maken hebben met 24 uurs zorg aan huis, mantelzorg en verpleegzorg. Er zijn maar weinig werkzaamheden die ze niet kunnen of mogen verrichten. Wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen (zoals het toedienen van medicijnen) noodzakelijk zijn, dan dient hiervoor een thuiszorgorganisatie ingeschakeld te worden. Klik hier verder om meer te lezen over de werkzaamheden die de zorgverleensters uitvoeren.

Lees verder »

Zorgverlening in verschillende situaties

Wij bemiddelen bij zorgverlening en begeleiding voor diverse aandoeningen/situaties. Alle wensen en vormen van zorg en ondersteuning zijn bespreekbaar. Staat de situatie die op u van toepassing is er niet tussen? Neem gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.        

Lees verder »

Doelstelling: mensen langer thuis laten wonen

Ons doel is om ouderen, mensen met een aandoening of mensen met een handicap, zelfstandig in hun eigen woning te laten wonen door hen te voorzien van inwonende 24 uurs zorg op maat. Dit is mogelijk met deze vorm van dag- en nachtzorg.

Lees verder »

Tarieven: Wat kost 24 uurs zorg op maat? 

In nagenoeg alle gevallen is de inwonende 24 uur zorg op maat via het 24 Uurs Zorgloket volledig betaalbaar vanuit het persoonsgebonden budget (PGB). Het PGB is een budget waarmee u zelf zorg kunt inkopen bij een zorgaanbieder naar keuze. In vergelijking met andere Nederlandse zorgaanbieders heeft het 24 Uurs Zorgloket scherpe tarieven voor inwonende 24 uurs zorg. U ziet heel duidelijk het verschil tussen de tarieven wanneer u via het 24 Uurs Zorgloket vergelijkt met een thuiszorgorganisatie. Wellicht denkt u: ‘dit kan nooit kloppen’, het tegendeel is echter waar. Lees hier meer over onze tarieven of vraag direct een kostenoverzicht aan.

Lees verder »

Met wie werken wij samen?

Waar mogelijk werken wij zoveel mogelijk samen met partners, zodat wij onze krachten kunnen bundelen. Op dit moment werken wij samen met:

  • ZorgthuisNL: brancheorganisatie in de zorg.

Lees verder »

Contact 

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over het 24 Uurs Zorgloket? Neem gerust contact op via 0800-6444444 of info@24uurszorgloket.nl.