Wat doen wij?

Hét alternatief voor een verzorgingshuis

We begrijpen als geen ander dat er momenten in het leven zijn waarop veilig thuis blijven wonen een uitdaging wordt voor u of uw dierbaren.

Voor families en mantelzorgers, die op zoek zijn naar een veilige zorgoplossing voor hun naasten, biedt 24 Uurszorgloket uitkomst: dagen nachtzorg op maat dankzij een inwonende zorgverlener. Onze toegewijde teams zetten zich dagelijks in om zorg en comfort te bieden, wat mensen in staat stelt om lang

er in hun eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. Zij bieden de benodigde hulp, helpen met persoonlijke verzorging, maar zijn simpelweg ook gezelschap en een luisterend oor.

Geef je ouders de zorg die ze verdienen, gewoon thuis. Samen zorgen we ervoor dat inwonende zorg voor uw naasten een warme en veilige oplossing is.

Inwonende zorgverleners

24 Uurszorgloket werkt samen met diverse zorgverleners (zorg au-pairs) uit omringde EU-landen. Onze partners in deze landen gaan op zoek naar een zorgverlener die past bij de specifieke situatie van u of uw dierbare. De zorgverlener zal ondersteuning en begeleiding bieden bij algemene dagelijkse levensverrichtingen.

Lees verder »

Ontzorgen

24 Uurszorgloket biedt de mogelijkheid om zorgvrager, familie, vrienden en mantelzorgers te ontzorgen. We ondersteunen u of uw dierbare door te voorzien in inwonende zorg, op deze manier blijft het mogelijk om in uw eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. Daarnaast bieden wij ondersteuning in de aanvraag van een persoonsgebonden budget.

Lees verder »

Werkzaamheden dag- en nachtzorg

De zorg au-pairs ondersteunen en begeleiden bij algemene dagelijkse levensverrichtingen. Hiertoe behoren werkzaamheden als opstaan, aan- en uitkleden, boodschappen doen, het maken van uitstapjes, samen eten en het huishouden. Wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen noodzakelijk zijn, dan dient hiervoor een thuiszorgorganisatie ingeschakeld te worden. Klik hier verder om meer te lezen over de werkzaamheden die de zorgverleners uitvoeren.

Lees verder »

Inwonende zorg in verschillende situaties

24 Uurszorgloket voorziet in zorgverlening en begeleiding voor diverse zorgvragen of situaties. Alle wensen en vormen van zorg en ondersteuning zijn bespreekbaar. Lees meer over de verschillende zorgvragen. Staat de situatie die op u van toepassing is er niet tussen? Neem gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.        

Lees verder »

Langer thuis blijven wonen, het is mogelijk!

Ons doel is om ouderen, mensen met een aandoening of handicap, in hun vertrouwde omgeving te laten wonen door inwonende zorg op maat. Door de inzet van een inwonende zorgverlener is dit mogelijk met deze vorm van dag- en nachtzorg.

Lees verder »

Wat kost dag- en nachtzorg op maat? 

Maakt u gebruik van een Persoongebonden budget? Dan wordt de zorg via 24Uurszorgloket in de meeste gevallen volledig vergoed. Het PGB is een budget waarmee u zelf zorg kunt inkopen bij een zorgaanbieder naar keuze. In vergelijking met andere Nederlandse zorgaanbieders heeft 24 Uurszorgloket scherpe tarieven voor inwonende zorg.
Lees hier meer over onze tarieven of vraag direct een kostenoverzicht aan.

Lees verder »

Contact 

Heeft u nog vragen over inwonende zorg op maat of bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op via 073 – 303 00 86 of mail naar info@24uurszorgloket.nl