Wat doen wij?

Wat we doen: 24 uurs zorg op maat

Het 24 Uurszorgloket bemiddelt in particuliere thuiszorg en 24 uurs zorg op maat (dag– en nachtzorg) met ervaren inwonende zorgverleners uit omringende EU-landen. Er komt een zorgverlener inwonen die de benodigde zorg, ondersteuning en begeleiding biedt bij alle dagelijkse levensverrichtingen. Hieronder leest u meer over wat en waarom wij dit doen.

Inwonende zorgverleners

Bij het 24 Uurszorgloket bemiddelen wij tussen de zorgvrager en zorgverleners (zorg au-pairs) uit omringende EU-landen. De inwonende zorgverleners bieden zorg op maat door toezicht te houden en ondersteuning en begeleiding te bieden. Dit doen wij om verschillende redenen.

Lees verder »

Ontzorgen

Het 24 Uurszorgloket biedt de mogelijkheid om hulpbehoevende, familie, vrienden en mantelzorgers te ontzorgen. We ondersteunen de zorgvrager door te bemiddelen in inwonende zorg zodat het mogelijk blijft in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen. Doordat het 24 Uurszorgloket de bemiddeling op zich neemt hoeven de familie, vrienden en mantelzorgers zich niet meer druk te maken over het regelen van de zorg. Daarnaast bieden wij ondersteuning in de aanvraag van een persoonsgebonden budget.

Lees verder »

Werkzaamheden 24 uurs zorg op maat aan huis

Er zijn maar weinig werkzaamheden die de inwonende zorgverleners niet kunnen of mogen verrichten. Wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen nodig zijn, dan dient hiervoor een thuiszorgorganisatie ingeschakeld te worden. Klik hier verder om meer te lezen over de werkzaamheden die de zorgverleners uitvoeren.

Lees verder »

Zorgverlening in verschillende situaties

Het 24 Uurszorgloket bemiddelt bij zorgverlening en begeleiding voor diverse zorgvragen of situaties. Alle wensen en vormen van zorg en ondersteuning zijn bespreekbaar. Lees meer over de verschillende zorgvragen. Staat de situatie die op u van toepassing is er niet tussen? Neem gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.        

Lees verder »

Mensen langer thuis laten wonen

Ons doel is om ouderen, mensen met een aandoening of handicap, in hun vertrouwde omgeving te laten wonen door 24 uurs zorg op maat. Door de inzet van een inwonende zorgverlener is dit mogelijk met deze vorm van dag- en nachtzorg.

Lees verder »

Wat kost 24 uurs zorg op maat? 

Maakt u gebruik van een PGB? Dan is de zorg in de meeste situaties volledig betaalbaar vanuit dit budget. Het PGB is een budget waarmee u zelf zorg kunt inkopen bij een zorgaanbieder naar keuze. In vergelijking met andere Nederlandse zorgaanbieders heeft het 24 Uurszorgloket scherpe tarieven voor inwonende zorg.
Lees hier meer over onze tarieven of vraag direct een kostenoverzicht aan.

Lees verder »

Brancheorganisatie

  • ZorgthuisNL: brancheorganisatie in de zorg.

Lees verder »

Contact 

Heeft u nog vragen over 24 uurs zorg op maat of bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? U kunt altijd contact opnemen via 0800-6444444 of info@24uurszorgloket.nl.

× Kan ik u helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday