24 uurs zorg: Wat doet het 24 Uurs Zorgloket?


30225563 - pretty nurse walking with male patient in a wheelchair in park

Wat we doen: dag en nachtzorg

Het 24 Uurs Zorgloket bemiddelt in particuliere thuiszorg (dag– en nachtzorg) met ervaren inwonende zorgverleensters uit EU-landen. Hiervoor zijn twee belangrijke redenen.

Lees verder »

 Ontzorgen

Het 24 Uurs Zorgloket biedt de oplossing om mensen in hun vertrouwde omgeving te laten wonen. We ontzorgen en zorgen ervoor dat de zorgvrager in haar of zijn eigen huis kan blijven wonen d.m.v. bemiddeling bij dag- en nachtzorg.

Lees verder »

Werkzaamheden: 24 uurs zorg in huis

Onze inwonende zorgverleensters zijn gespecialiseerd in werkzaamheden die alles te maken hebben met 24 uurs zorg aan huis, mantelzorg en verpleegzorg. Er zijn maar weinig werkzaamheden die ze niet kunnen of mogen verrichten. Wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen (zoals het toedienen van medicijnen) noodzakelijk zijn, dan dient hiervoor een thuiszorgorganisatie ingeschakeld te worden.

Lees verder »

Zorgverlening

Wij bemiddelen bij zorgverlening en begeleiding voor diverse aandoeningen. Alle wensen en vormen van zorg en ondersteuning zijn bespreekbaar.             

Lees verder »

Doelstelling: mensen langer thuis laten wonen

Ons doel is om ouderen, zieken of mensen met een handicap in hun eigen woning te laten wonen door hen te voorzien van permanente, zeer betaalbare zorg. Dit is mogelijk met deze vorm van dag- en nachtzorg.

Lees verder »

Wat kost 24 uurs zorg? Tarieven

U ziet heel duidelijk het verschil tussen de tarieven wanneer u via het 24 Uurszorgloket vergelijkt met een thuiszorgorganisatie. Lees hier meer over onze tarieven.

Lees verder »

Met wie werken wij samen?

Wij werken samen met:

Senioren-assistent, zij zijn gespecialiseerd in het verlenen van zorg-, hulp- en gemaksdiensten op maat aan senioren.

Lees verder »