Wat doet het 24 Uurs Zorgloket?


zorg op maat

Wat we doen: 24 uurs zorg op maat (dag en nachtzorg)

Het 24 Uurs Zorgloket bemiddelt in particuliere thuiszorg en 24 uurs zorg op maat (dag– en nachtzorg) met ervaren inwonende zorgverleensters uit omringende EU-landen. Er komt een zorgverleenster inwonen die de benodigde zorg, ondersteuning en begeleiding bieden bij alle dagelijkse levensverrichtingen. Hieronder leest u meer over wat en waarom wij dit doen. 

Inwonende zorgverleensters

Bij het 24 Uurs Zorgloket zetten wij zorgverleensters (zorg au-pairs) in uit omringende EU-landen. Zij verzorgen de 24 uurs zorg op maat, toezicht, ondersteuning en begeleiding. Dit doen wij om verschillende redenen. Meer weten? Lees hier verder over onze inwonende zorgverleensters. 

Lees verder »

Ontzorgen

Het 24 Uurs Zorgloket biedt de oplossing om mensen in hun vertrouwde omgeving te laten wonen. We ontzorgen en zorgen ervoor dat de zorgvrager in haar of zijn eigen huis kan blijven wonen d.m.v. bemiddeling bij dag- en nachtzorg. Wij ontzorgen hierbij voornamelijk de naaste familie, vrienden & eventuele mantelzorgers. Doordat er een zorgverleenster komt inwonen, kunnen zij samen met de zorgbehoevende weer focussen op de dingen die voor hen echt belangrijk zijn. 

Lees verder »

Werkzaamheden: 24 uurs zorg op maat aan huis

De inwonende zorgverleensters die wij inzetten zijn gespecialiseerd in werkzaamheden die alles te maken hebben met 24 uurs zorg aan huis, mantelzorg en verpleegzorg. Er zijn maar weinig werkzaamheden die ze niet kunnen of mogen verrichten. Wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen (zoals het toedienen van medicijnen) noodzakelijk zijn, dan dient hiervoor een thuiszorgorganisatie ingeschakeld te worden. Klik hier verder om meer te lezen over de werkzaamheden die de zorgverleensters uitvoeren.

Lees verder »

Zorgverlening in verschillende situaties

Wij bemiddelen bij zorgverlening en begeleiding voor diverse aandoeningen/situaties. Alle wensen en vormen van zorg en ondersteuning zijn bespreekbaar. Staat de situatie die op u van toepassing is er niet tussen? Neem gerust contact op en samen bespreken we de mogelijkheden.            

Lees verder »

Doelstelling: mensen langer thuis laten wonen

Ons doel is om ouderen, mensen met een aandoening of mensen met een handicap, zelfstandig in hun eigen woning te laten wonen door hen te voorzien van 24 uurs zorg op maat. Dit is mogelijk met deze vorm van dag- en nachtzorg.

Lees verder »

Tarieven: Wat kost 24 uurs zorg op maat? 

De 24 uurs zorg op maat via 24 Uurs Zorgloket is in nagenoeg alle gevallen volledig betaalbaar uit het Persoonsgebonden budget. Dit is een budget waarmee u zelf zorg in kunt kopen bij een zorgaanbieder naar keuze.  Bij het 24 Uurs Zorgloket bieden wij daarnaast scherpe tarieven in vergelijking met andere Nederlandse instellingen. U ziet heel duidelijk het verschil tussen de tarieven wanneer u via het 24 Uurs Zorgloket vergelijkt met een thuiszorgorganisatie. Wel  Lees hier meer over onze tarieven of vraag direct een kostenoverzicht aan. 

Lees verder »

Met wie werken wij samen?

Waar mogelijk werken wij zoveel mogelijk samen met partners, zodat wij onze krachten kunnen bundelen. Op dit moment werken wij samen met:

  • Senioren-assistent: zij zijn gespecialiseerd in het verlenen van zorg-, hulp- en gemaksdiensten op maat aan senioren.
  • Cretio: coördinator van uw zorg, aanvrager van uw PGB, administrateur,  mentor, bewindvoerder, gevolmachtigde, ‘ontzorger’, mediator en (levens-) executeur.

Lees verder »

Contact 

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over het 24 Uurs Zorgloket? Neem contact op via 0800-6444444 of info@24uurszorgloket.nl.