24 Uurs zorg in Zoetermeer

24 Uurszorgloket in Zoetermeer

Mensen worden steeds ouder. Graag willen ze dan onafhankelijk blijven en hun eigen leven blijven leiden, liefst in eigen vertrouwde omgeving. Soms kan dit helaas niet meer. Dan biedt het 24 Uurszorgloket een oplossing. Want 24 uurs zorg in huis kan de oplossing zijn bij u in Zoetermeer. Wij hebben zorgverleners die door heel Nederland werken en die graag naar Zoetermeer komen voor de gewenste 24 uurs zorg.

Wat doet het 24 Uurszorgloket?

Wij bieden ouderen, gehandicapte en/of zieke mensen in en om Zoetermeer de mogelijkheid om zelfstandig thuis te blijven wonen. Wij bemiddelen in zeer betaalbare particuliere dag- en nachtzorg afgestemd op uw behoefte en wensen. Lees hier verder

Hoe doen wij dat?

ij het 24 Uurszorgloket bemiddelen wij met verschillende partners uit Polen, Portugal en Slowakije. Het grootste deel van de zorgverleners is dan ook afkomstig uit één van deze landen. Wanneer er bij ons een zorgvraag binnenkomt, zetten wij deze uit bij onze partners. Zij gaan dan op zoek naar een zorgverlener welke past bij de betreffende situatie. Uiteraard gaat dit volledig in samenspraak met de zorgbehoevende en/of familie van de zorgbehoevende. Kortom, wij verzorgen de bemiddeling tussen de zorgvraag en de inwonende zorgverlener. Lees meer over de inwonende zorgverlener. 

Ons doel:

Ons hoofddoel is om met permanente particuliere dag- en nachtzorg de kwaliteit van het leven te vergroten. Wilt u meer informatie over ons en onze 24 uur thuiszorg in Zoetermeer, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.