Zorg aan huis bij het 24 Uurszorgloket

Bemiddeling bij 24 uurs zorg aan huis; dát is waar wij bij het 24 Uurszorgloket goed in zijn. Mensen worden ouder of krijgen onverhoopt te maken met een specifieke aandoening. Het gevolg hiervan kan zijn dat zelfstandig thuis blijven wonen lastig wordt. In dat geval bieden wij uitkomst. Wij bemiddelen bij zorg aan huis. Er komt een zorgverlener bij de zorgbehoevende inwonen. De zorgverlener ondersteunt bij alle dagelijkse levensverrichtingen, waardoor de zorgbehoevende zijn of haar vertrouwde omgeving niet hoeft te verlaten. Daarbij is de 24 uurs zorg aan huis in veel gevallen te betalen vanuit het Persoonsgebonden Budget. Wel is het zo dat wanneer voorbehouden en risicovolle handelingen noodzakelijk zijn (zoals het toedienen van medicijnen), hiervoor de thuiszorg verantwoordelijk blijft.

Lees hier meer over wat het 24 Uurszorgloket doet.

zorg aan huis

Wanneer zorg aan huis?

Er zijn verschillende situaties waarin zorg aan huis de oplossing kan zijn. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer iemand door ouderdom niet langer zelfstandig thuis kan blijven wonen. Maar ook voor mensen die lijden aan parkinson, dementie, COPD, MS of eenzaamheid kan 24 uurs zorg aan huis de oplossing zijn. Neem gerust contact met ons op om uw specifieke situatie te bespreken.

Lees hier meer over wanneer zorg thuis mogelijk is.

Wat zijn de kosten?

In veel gevallen is de zorg thuis volledig betaalbaar vanuit het persoonsgebonden budget. Dit is een budget waarmee u de mogelijkheid heeft om zelf uw zorg in te kopen. U leest hier hoe het aanvragen van een persoonsgebonden budget in zijn werk gaat.

Daarnaast is het zo dat wij in vergelijking met Nederlandse instellingen een scherpe prijs bieden. Bekijk hier onze tarieven of vraag uw persoonlijke prijsopgave aan.

Zorgindicatie aanvragen voor zorg aan huis

Om in aanmerking te komen voor zorg thuis dient u in het bezit te zijn van een zorgindicatie. In de zorgindicatie staat beschreven welke zorg u nodig heeft en waar u recht op heeft. De zorgindicatie vraagt u aan bij het CIZ. Hoe u de zorgindicatie aanvraagt leest u hier.

Vragen?

Heeft u na het lezen van bovenstaande nog vragen over zorg aan huis of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op of plan een vrijblijvende afspraak met ons in. Wij helpen u graag verder. Contact opnemen kan telefonisch via 0800-6444444 of stuur een e-mail naar info@24uurszorgloket.nl.