Zorg bemiddelingsbureau

Een oplossing in de zoektocht naar een passende buitenlandse zorgverlener

Als u niet naar een verpleeghuis wilt, dan is een inwonende zorgverlener een perfect alternatief. Echter zijn inwonende zorgverleners van Nederlandse nationaliteit schaars, omdat dit niet in de Nederlandse cultuur ingebakken zit. In dat geval komen buitenlandse zorgverleners om de hoek kijken. Als u op zoek bent naar een inwonende zorgverlener, dan kan een zorg bemiddelingsbureau de juiste buitenlandse zorgverlener voor u vinden. Wilt u meer weten over buitenlandse zorgverleners en wat een zorg bemiddelingsbureau voor u kan betekenen? U leest er hieronder meer over.

Hoe kan een zorg bemiddelingsbureau helpen als ik niet meer zelfstandig thuis kan wonen?

Er zijn twee opties als iemand niet meer in staat is om alleen thuis te wonen: een inwonende zorgverlener of verhuizen naar een verpleegtehuis. Dat thuis blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving vaak de voorkeur geniet, is begrijpelijk. Echter is dit niet altijd even makkelijk. Het regelen van een inwonende zorgverlener is namelijk niet eenvoudig en daarnaast is het duur. Een Nederlandse inwonende zorgverlener is vaak onbetaalbaar, omdat deze betaald moet worden voor aanwezigheid en het salaris in Nederland hoog is. In dat geval is een buitenlandse inwonende zorgverlener een uitstekend alternatief.

Een inwonende zorgverlener is in de meeste gevallen te betalen vanuit het persoonsgebonden budget. Daarnaast heeft een buitenlandse zorgverlener een aantal andere voordelen. Voor zorgverleners afkomstig uit Zuid- en Oost-Europa is het nog normaal om met echte ouderwetse toewijding voor ouderen te zorgen. Uit ervaring blijkt dat zij met eenzelfde passie hun werk als zorgverlener uitoefenen. Bovendien blijven deze zorgverleners langer bij een cliënt wat uiteindelijk resulteert in meer veiligheid, meer persoonlijke aandacht, minder eenzaamheid en meer kwaliteit. Echter is het moeilijk om zelf een buitenlandse zorgverlener te realiseren. In dat geval komt een zorg bemiddelingsbureau om de hoek kijken.

Waarom een zorg bemiddelingsbureau?

Om een zorgverlener uit het buitenland hierheen te halen is een ingewikkeld proces. Het is dan ook volkomen begrijpelijk dat dit proces niet zelf doorlopen, maar uitbesteed wordt. Een zorg bemiddelingsbureau heeft namelijk verstand van de zorg wereld en het netwerk om een passende zorgverlener te halen. Daarnaast is het voor u ook makkelijker, omdat u met ons in het Nederlands communiceert en wij goed kunnen luisteren naar uw eisen en wensen.

Kom ik in aanmerking voor een inwonende zorgverlener?

Om in aanmerking te komen voor 24 uurs zorg aan huis, middels een inwonende zorgverlener, dient u in het bezit te zijn van een zorgindicatie. In een zorgindicatie staat beschreven op welke zorg u recht heeft en op hoeveel zorg u recht heeft en wordt vastgesteld door het Centrum Indicatiestelling ZorgLees hier hoe u een zorgindicatie kunt aanvragen.

Zorg bemiddelingsbureau het 24 Uurszorgloket

Het 24 Uurszorgloket is een zorg bemiddelingsbureau. Wij bemiddelen in het zorgverleningsproces en zorgen voor een passende inwonende zorgverlener in huis die op de hoogte is van uw ziektebeeld en omstandigheden. Deze zorgverlener hanteert een persoonlijke aanpak en heeft naast de benodigde passende zorg ook oog voor het welzijn van zijn of haar cliënt. Deze zorgverleners zijn afkomstig uit Zuid- en Oost-Europa, omdat in deze landen de toewijding voor zorg nog erg groot is. Als u meer wil lezen over het werk dat wij als zorg bemiddelingsbureau verrichten, lees dan hier wat wij doen. 

Contact

zorg bemiddelingsbureau

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent zorg bemiddeling bij een buitenlandse zorgverlener of wat wij kunnen betekenen als zorg bemiddelingsbureau? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via 0800-644444 of stuur een mailtje naar info@24uurszorgloket.nl.

× Kan ik u helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday