Zorghulp in huis

Op zoek naar een zorghulp in huis? Bij het 24 Uurs Zorgloket bemiddelen bij 24 uurs zorg in huis. Wanneer u bij ons een aanvraag indient komt er een zorghulp bij u (of uw naasten) inwonen. De zorghulp ondersteund en begeleidt bij alle dagelijkse levensverrichtingen. Hierbij kan gedacht worden aan het doen van boodschappen, koken van eten en helpen bij het aankleden. Hierdoor worden familie, vrienden en kennissen ontzorgt en belangrijker nog: de zorgbehoevende kan langer zelfstandig thuis blijven wonen. De vertrouwde omgeving hoeft niet verlaten te worden. *Let op: Wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen van toepassing zijn (zoals het toedienen van medicijnen), dan dient de daadwerkelijke thuiszorg ingeschakeld te worden.

Wilt u liever meteen kennis maken met ons? Plan hier vrijblijvend uw afspraak in.

zorghulp in huis

Zorgindicatie aanvragen om zorghulp te ontvangen

Voordat u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een zorghulp in huis, dient u in het bezit te zijn van een zorgindicatie. In een zorgindicatie staat beschreven welke zorg u nodig heeft en op hoeveel zorg u recht heeft. In ons stappenplan beschrijven wij hoe het aanvragen van een zorgindicatie in zijn werk gaat. Een zorgindicatie aanvragen verloopt via het Centrum Indicatiestelling Zorg. Via www.ciz.nl kunt u een zorgindicatie aanvragen.

Persoonsgebonden budget

Zorg via het 24Uurszorgloket is in bijna 100% van de gevallen volledig te betalen vanuit het persoonsgebonden budget. Het persoonsgebonden budget is een budget waarmee u zelf uw zorg kunt inkopen bij een zorgaanbieder naar keuze. Hoe u een persoonsgebonden budget aanvraagt leest u hier.

Bent u benieuwd wat een zorghulp in huis kost? Bekijk hier ons uitgebreide kostenoverzicht. 

Ervaringen van onze klanten

In het verleden hebben wij al meerdere klanten succesvol kunnen bedienen. Bekijk bijvoorbeeld eens het verhaal van Bernie. Zij heeft nog jaren thuis kunnen wonen onder begeleiding. Bekijk hier het filmpje van Bernie. Wilt u meer lezen over de ervaringen van onze andere klanten? Bekijk dan eens onze referentiepagina.

De zorghulp

De zorghulp die wordt ingezet is afkomstig uit omringende EU-landen. Dit doen wij met verschillende redenen. De belangrijkste reden is dat deze zorgverleners over de authentieke toewijding bij het zorgen voor iemand anders. Dit komt doordat het in de culturen van de zorgverleners heel normaal is zorg te verlenen aan familie, vrienden & naasten. Hierdoor beschikken de zorgverleners direct over de benodigde ervaring en kennis. Wilt u meer weten over de zorghulp die wij inzetten? Lees er hier meer over.

Contact

Wilt u meer weten over de bemiddeling bij 24 uurs zorg aan huis? Neem gerust contact met ons op via info@24uurszorgloket.nl of 0800-6444444.