24 uurs zorg in Zwolle

24 uurs dag- en nachtzorg in Zwollezwolle

U bent op zoek naar dag- en nachtzorg voor uzelf of uw naasten in de regio van Zwolle. Dit omdat thuis blijven wonen steeds lastiger wordt en dit met 24 uurs zorg weer mogelijk wordt.

Het 24 Uurs Zorgloket bemiddelt in deze 24 uurs dag- en nachtzorg. Wij hebben zorg au-pairs die in heel Nederland werkzaam zijn! Onze medewerkers komen graag bij u in Zwolle helpen waar nodig is.

Wat doet het 24 Uurs Zorglokt?

Het 24 Uurs Zorgloket helpt mensen om thuis te kunnen blijven wonen door bemiddeling in zeer betaalbare particuliere thuiszorg en mantelzorg. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en zeer ervaren. Ze komen veelal uit omringende EU-landen en kunnen goed communiceren en de juiste dag- en nachtzorg bieden.

Onze zorg au-pair woont bij de cliënt in huis en staat daarom het gehele etmaal klaar. Er zijn diverse soorten van hulp mogelijk. Maar denk bijv. aan het helpen bij het opstaan, aankleden, koken en helpen met het eten. Maar ook persoonlijke verzorging of verpleging is mogelijk. Wij bespreken graag welke vorm van zorg en ondersteuning het beste bij u of uw naaste past. Voor meer informatie over de tarieven klik dan hier.

wijziging zorgindicatie

Ons hoofddoel:

Wij willen onze cliënten helpen en ontzorgen waar nodig is. Vaak is de kwaliteit van leven enorm te vergroten door de mogelijkheid om thuis te kunnen blijven wonen. Onze ontzorgservice biedt net dat beetje extra.

Contact met het 24 Uurs Zorgloket

Wilt u graag een persoonlijke afspraak met ons? U kunt contact met ons opnemen. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende afspraak in Zwolle.