Birgitte van den Heuvel

Birgitte van den Heuvel

RvC

Birgitte heeft een achtergrond die perfect aansluit bij de waarden en ambities van 24 Uurszorgloket. Woonachtig in het hart van het prachtige ‘s-Hertogenbosch met haar gezin, brengt ze professionele ervaring met zich mee, gedreven door een passie voor het realiseren van beweging en verandering binnen organisaties en samenwerkingsverbanden.

Met meer dan 20 jaar ervaring in haar eigen mediationpraktijk heeft Birgitte zich gespecialiseerd in het oplossen van conflicten binnen samenwerkingen en andere zakelijke uitdagingen, met een bijzondere focus op de gezondheidszorg. Haar expertise als zelfstandig programmamanager, projectleider en ketenregisseur in thema’s zoals Sociale Benadering Dementie en Positieve Gezondheid, sluit naadloos aan bij onze missie om de zorg te innoveren en te verbeteren. Momenteel leidt ze binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch een project gericht op Sociale Benadering Dementie, en werkt ze aan de integratie van zorg, welzijn en gemeentelijke diensten om de ondersteuning voor mensen met (beginnende) dementie te optimaliseren.

Als lid van onze RvC zal Birgitte zich focussen op verandermanagement, communicatie en innovatie. Haar ervaring en visie zijn van waarde voor 24 Uurszorgloket, en we kijken uit naar de bijdragen die ze zal leveren aan onze organisatie. Naast haar professionele prestaties, is Birgitte een levensgenieter met een liefde voor reizen, culinaire ervaringen, uitmuntende wijnen, hockey en wandelingen met haar hond. Haar persoonlijke passies reflecteren haar brede kijk op het leven en haar commitment om positieve veranderingen teweeg te brengen, zowel professioneel als privé.