Inwonende zorg via 24 Uurszorgloket

Inwonende zorg bij 24 Uurszorgloket: uw partner in zorg aan huis  

Bij 24 Uurszorgloket geloven we dat iedereen de beste zorg verdient, gewoon thuis in de vertrouwde woon- en leefomgeving. Onze inwonende zorg, ook wel bekend als dag- en nachtzorg, vormt de kern van een warme, liefdevolle omgeving voor uw naaste, waar hun welzijn en comfort vooropstaan. Ontdek hoe wij een verschil maken met persoonlijke zorg en flexibele zorgplannen, afgestemd op de unieke behoeften van elke cliënt. 

Wat is inwonende zorg precies? 

Inwonende zorg omvat professionele ondersteuning door zorgverleners die deel uitmaken van uw huishouden om zowel dag- en nachtondersteuning te bieden. Deze zorg strekt zich uit van hulp bij persoonlijke verzorging tot het vervullen van huishoudelijke taken en biedt tevens waardevol gezelschap, alles binnen de warmte van uw eigen thuis. 

Het proces tot inwonende zorg/werkwijze 

Het begin van gepersonaliseerde inwonende zorg start bij een persoonlijke kennismaking met 24 Uurszorgloket. Via een zorgvuldige intake en persoonlijke gesprekken brengen wij uw wensen en zorgbehoeften in kaart, waarna wij u voorstellen aan een inwonende zorgverlener die aansluit bij uw levensstijl en zorgvraag. U heeft de mogelijkheid om de gewenste zorgverlener te kiezen die past bij u of uw naaste.  

Lees meer over het proces tot inwonende zorg »

Wie komt er dan inwonen?  

Onze zorgverleners, afkomstig uit diverse EU-landen, staan klaar met hun deskundigheid, empathie en toewijding. Zij zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om te voldoen aan de uiteenlopende en specifieke zorgbehoeften van onze cliënten, van algemene ondersteuning tot gespecialiseerde dementiezorg, allemaal met een persoonlijke touch. Lees meer over onze inwonende zorgverleners.

Is inwonende zorg iets voor mij? 

Inwonende zorg is de ideale oplossing voor diegenen die waarde hechten aan persoonlijke, op maat gemaakte zorg in de veilige en vertrouwde omgeving van het eigen huis. Deze zorgvorm is geschikt voor mensen met een breed spectrum aan zorgbehoeften, waaronder ouderen, personen met dementie of iedereen die continue zorg nodig heeft.  Met geduld, begrip en deskundigheid bieden onze zorgverleners niet alleen praktische hulp, maar ook emotionele steun en stabiliteit. Lees meer over de ziektebeelden.  

Kom ik in aanmerking? 

Wij staan klaar om iedereen die kwalitatieve zorg nodig heeft te ondersteunen, gebaseerd op een persoonlijke beoordeling en zorgindicatie. Onze diensten zijn toegankelijk voor een breed publiek en kunnen volledig vergoed worden via het Persoonsgebonden Budget (PGB). Cliënten van 24 Uurszorgloket ontvangen gratis ondersteuning bij het PGB.  

Basisvoorwaarden  

  • Persoonlijke betrokkenheid van familie of naaste vinden wij erg belangrijk. Zo is het voor de zorgverlener mogelijk om contact op te nemen bij vragen of andere situaties.  
  • De beschikbaarheid over een eigen slaapkamer met een bed, kast, tafel of bureau voor de zorgverlener. 
  • De aanwezigheid van WI-FI waar de zorgverlener gebruik van mag maken. 

Kosten 

De kosten voor inwonende zorg zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie en zorgbehoeften. 24 Uurszorgloket streeft ernaar om kwalitatieve zorg betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen, met transparante tarieven en ondersteuning bij het aanvragen van een PGB. 

Neem contact met ons op voor meer informatie of om de mogelijkheden voor inwonende zorg in uw situatie te bespreken. Samen zorgen we ervoor dat u of uw naaste veilig en liefdevol thuis kan blijven wonen.