Tarieven

Wist u dat?

Het Nederlandse zorgsysteem is zo ingericht dat inwonende zorg volledig vergoed kan worden Indien u of één van uw naasten een verpleeghuisindicatie (vanaf indicatie 5) heeft, dan kunnen de volledige kosten voor de inwonende zorg betaald worden vanuit het persoonsgebonden budget, ook wel PGB genoemd. Als u zorg moet organiseren begrijpen wij dat er veel op u afkomt, wij adviseren en ondersteunen u dan ook graag in uw aanvraag CIZ en/of PGB.

Ons tarief voor uw inwonende zorg

Bij 24 Uurszorgloket kunt u rekenen op transparante tarieven voor inwonende zorg. Graag bespreken wij met u persoonlijk uw (zorg)vraag. De kosten kunnen variëren afhankelijk van de zorgvraag. Wij staan u graag telefonisch te woord of plannen een persoonlijke kennismaking in bij u thuis. Bel ons gerust op telefoonnummer 073-3030068 (gratis) of mail naar: info@24uurszorgloket.nl

Heeft u liever direct inzicht?

Indien u direct inzicht wil in de algemene kosten dan kunt u uw gegevens hieronder achterlaten en wij sturen u direct een mail met informatie over het algemene tarief. De specifieke zorgkosten zijn afhankelijk van uw zorgvraag en kunnen beperkt afwijken.