Referenties

Referenties van klanten van het 24 Uurs zorgloket over onze 24 uurs dag- en nachtzorg

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.  Wanneer de klanten tevreden zijn, zijn wij het ook. Met onze ervaren zorgverleners willen wij dan ook graag de beste kwaliteit leveren. Wij proberen hierbij zo goed mogelijk in te spelen op ‘de wensen en behoeften van onze klanten. 

In de loop der tijd hebben wij al diverse reacties gehad van tevreden klanten. Bekijk onderstaande referenties.


‘We zijn dankbaar voor de goede inzet en zorg, die verleend is door Halina.’

Halina heeft opnieuw een periode zorg verleend aan onze moeder, van 10 april t/m 11 mei 2021.

Dit was de 3e keer. Opnieuw zagen we een zeer actieve hulpverleenster, die veel aandacht besteedt aan gezondheid, zo ook van onze moeder. Met als resultaat dat beiden gezond bleven en niet ziek zijn geworden. Erg belangrijk in de periode met Covid-19. 

Halina is in de uitvoering van haar taak zeer zelfstandig en neemt regie in de zorg. Dat is een eigenschap die heel waardevol is en kan zijn in de zorg voor patiënten/cliënten.

Binnen ons gezin heeft de houding van Halina echter voor irritatie en een conflict gezorgd doordat zij de maatregelen rond Covid-19, erg strikt hanteerde op haar eigen wijze. Hierdoor is het vertrouwen wat geschaad geraakt. Hierover is een gesprek geweest met Halina, en daarna is met wederzijds goedvinden besloten de zorg te continueren. De weken erna zijn goed verlopen.

We zijn dankbaar voor de goede inzet en zorg, die verleend is door Halina. Wij kiezen er echter voor om de samenwerking nu te beëindigen. Het lijkt ons beter voor beide partijen om met een schone lei te starten. We gaan ervan uit dat de kwaliteiten van Halina zeker benut worden bij de zorg voor cliënten/patiënten, die veel baat hebben bij een gestructureerde aanpak.

Met vriendelijk groet namens mijn familie


‘Er werd goed geluisterd en adequaat gereageerd en gehandeld.’

Via een mantelzorger van een kennis van mij kwam ik gelukkig te weten dat het 24 Uurszorgloket bestond. 

Vanaf het eerste contact met het zorgkantoor waren de communicatielijnen duidelijk, en ontstond wederzijds begrip voor de situatie van de zorgbehoevende persoon.

Er werd tijd genomen om kennis te maken en informatie te winnen over de hulpbehoevende persoon, zowel fysiek als over zijn persoonlijkheid. Dat heeft indruk op mij gemaakt. 

Deze eerste stappen zijn het fundament van verdere ontwikkelingen en het succes in het zoeken en vinden van de juiste verzorger die bij de zorgbehoevende persoon past. Dat is gelukt.

Achttien maanden met een onderbreking van een maand heeft de zorgverlener de betreffende persoon verzorgd, en dat tijdens de Corona pandemie. 

Tijdens deze periode had ik vrij regelmatig contact met de desbetreffende contactpersoon van 24 Uurszorgloket, over gang van zaken. Er werd goed geluisterd en adequaat gereageerd en gehandeld. 

Ik heb hier respect voor en kan volmondig de verdiensten van 24 Uurszorgloket aanbevelen.


‘Zonder twijfel kan ik Daniela als zorgverlener aanbevelen.’

Daniela Martins heeft 18 maanden een goede vriend van ons verzorgd, die niet gewend was om de hele dag iemand om zich heen te hebben. 

Zij heeft de situatie die zij aantrof goed en bergipvol weten te benaderen. Haar inzet om alles schoon en geordend te houden is bewonderenswaardig, en zo is ook haar kookkunst van hoge kwaliteit!

Haar interesse voor menselijke situaties en specifiek voor de zorgbehoevende persoon die zij verzorgt is betrokken en oprecht. 

Zij heeft goed weten om te gaan met de beperkingen die de Corona pandemie met zich meebracht en stelde zich flexibel op t.o.v. aanpassingen die er ter sprake kwamen omtrent langer verblijf bij de zelfde zorgbehoevende persoon. 

Zonder twijfel kan ik Daniela als zorgverlener aanbevelen.

Met vriendelijke groeten, 

Hlíf Svavardsdóttir


‘Ik hoop dat we elkaar nog regelmatig van dienst kunnen zijn.’

Langs deze weg wil ik mijn complimenten uitspreken over de bemiddeling en het regelen van een au pair voor een cliënt van mij. De contacten waren vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en met begrip voor de cliënt en de zorgvraag. Ik werd steeds op de hoogte gehouden, dat is héél fijn, en laat zien dat we hetzelfde doel hebben, namelijk de beste zorg voor de cliënt. En dat bereik je door samen te werken en elkaar op de hoogte te houden. Zoals je begrijpt heb ik vanuit mijn functie met meerdere au pair bureaus te maken gehad en ik kan je zeggen, een samenwerking met jullie is zeer netjes en transparant. Dat schept vertrouwen !

Als iets niet kan dan zeg je dat ook eerlijk, je houdt iemand niet aan het lijntje. Je bent professioneel, bent van alle regels en wetten op de hoogte en je gaat ervoor.
Met andere woorden….. respect en zeer tevreden met de samenwerking bij deze cliënt.

Ik hoop dat we elkaar nog regelmatig van dienst kunnen zijn.


‘Paulo is zo’n fantastische verzorger en steun voor mij’

In november 2020 kregen we te horen dat mijn man Kees slokdarm kanker had. Dit was een enorme klap voor ons. Hij verzorgde mij altijd. Ik lijd aan de spierziekte SMA 3 en ben volledig afhankelijk van anderen. Naar een verpleeghuis wilde ik absoluut niet. We hadden het hier wel eens over gehad en ik zag geen andere optie dan in gesprek met de huisarts om over euthanasie te praten. Al snel daarna zag ik een berichtje op Facebook staan waar over een zorg au pair werd gesproken.

Ik ging meteen op Google kijken en kwam het 24 Uurszorgloket tegen. Ik nam meteen contact met ze op en maakte een afspraak. Wat een super fijn gesprek. Drie weken later kwam Paulo, een geweldige zorg-au-pair uit Portugal bij ons in huis. De taal was geen probleem. Paulo en ik spreken allebei goed engels. Hij kwam precies op tijd. Het ging daarna bergafwaarts met mijn man Kees. Het was zo geweldig  zoals Paulo de zorg zowel de voor mij als voor hem op zich nam. Twee weken nadat Paulo kwam overleed Kees. Paulo is zo’n fantastische verzorger en steun voor mij. Zonder hem had ik er mogelijk niet meer geweest. Nu geniet ik iedere dag van hem en kan ik thuis blijven wonen en mijn leven weer proberen op te pakken.


‘Zofia was in staat om in deze hectische tijd voor voldoende rust te zorgen en was de steun en toeverlaat voor zowel de familie alsook voor mijn moeder.’

Zofia heeft slechts een korte periode zorg aan mijn moeder verleend. Een korte, maar wel een heftige tijd. Zij heeft het stervensproces in de laatste weken begeleid. Ondanks deze korte tijd heeft Zofia een diepe indruk achtergelaten. Zofia is een lieve vrouw met hart voor haar cliënten. Ze stond de hele dag klaar voor mijn moeder en niks was haar teveel. Ze handelde professioneel en had veel kennis van zaken. Daarnaast zorgde ze voor de nodige warmte in huis en had ze voor iedereen een vriendelijk woord. Ze was in staat om in deze hectische tijd voor voldoende rust te zorgen en was de steun en toeverlaat voor zowel de familie alsook voor mijn moeder.

Het was heel prettig om met haar samen te werken.


‘Zeer menselijk, zeer vriendelijk. Het hart op de juiste plaats.’

Met het plotseling overlijden van mijn vader stonden wij voor een probleem. Mijn moeder verloor niet alleen haar man, maar ook haar verzorger. Mijn moeder stond al ingeschreven voor kleinschalig wonen i.v.m. haar dementie. Maar er was geen plaats in het verzorgingstehuis. Of ze moest acuut opgenomen worden elders in het land. Dit was voor ons geen oplossing. Haar man kwijt en dan ook nog je vertrouwde omgeving kwijt. De eerste 3 maanden hebben we het zelf opgelost en ondertussen gezocht naar een goede oplossing. Uiteindelijk kwamen we bij 24 Uurszorgloket terecht en al gauw volgde een intake gesprek. Tijdens het gesprek voelde alles direct erg vertrouwd. Het werd allemaal voor ons geregeld ondanks dat wij hier geen ervaring mee hadden. Au pair zorg was voor ons op dat moment helemaal nieuw. Ondanks dat we niet wisten hoe het allemaal ging verlopen zijn we de samenwerking aangegaan. De taal was geen barrière. De zorgverleners waren bereidwillig genoeg om het Nederlands te leren of men sprak al een klein beetje Nederlands. Daarbij spraken ze ook Engels. Tot op de dag van vandaag zijn we erg tevreden en dankbaar geweest over de samenwerking met alle betrokkenen. Mijn moeder heeft echt zorg op maat gekregen, welke op haar situatie was afgestemd. De laatste 9 maanden van mijn moeders leven is zij op en top en liefdevol verzorgd. Door alle verzorgende die zijn geweest. Zo heeft ze in haar eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen en familie kon daardoor makkelijk op bezoek komen. En hiermee konden wij mama haar wens vervullen. Thuis blijven wonen.

Zeer menselijk, zeer vriendelijk. Het hart op de juiste plaats. Dankjewel.


‘Er is veel persoonlijke aandacht voor oma vanuit de zorgverleners, waar wij ontzettend dankbaar voor zijn.’

Na een zeer plotseling overlijden van opa, zijn we in contact gekomen met het 24 uurs zorgloket. 

Voor oma, die aan dementie lijdt, viel ineens alle zorg weg. Haar liefdevolle echtgenoot, maar ook mantelzorger was er niet meer. Wel was er de diep gekoesterde wens en belofte om nooit naar een verpleeghuis te hoeven gaan en in haar vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen.  

Het 24 uurs zorg loket kon al ontzettend snel ter kennismaking thuis langskomen. Binnen 2 weken was er al een Poolse zorgverlener in huis! Er is veel persoonlijke aandacht voor oma vanuit de zorgverleners, waar wij ontzettend dankbaar voor zijn.  

Ook over de professionele begeleiding van het 24 uurs zorg loket zijn wij erg tevreden. 

We worden altijd professioneel te woord gestaan, er is een goede bereikbaarheid, zelfs in de avonduren. Ook wanneer er extra begeleiding nodig is, dan wordt dit zeer professioneel opgepakt en meegedacht en zelfs een familiegesprek gepland. Vanuit mijn functie als casemanager dementie kan ik deze organisatie ook alleen maar aanbevelen!  


‘Voor ons was het een grote geruststelling om haar in zulke goede handen te laten.’

Door het korte ziekbed en de daaropvolgende dood van mijn vader verloor mijn moeder haar levenslange partner, maar ook haar verzorger.  Als kinderen zorgden we in eerste instantie zelf voor onze moeder, maar door Corona en persoonlijke omstandigheden bleek dit te moeilijk om door te gaan.

We ontdekten het 24 Uurs Zorgloket en de mogelijkheid om een inwonende au pair te hebben. Het prettige intakegesprek met Floor en haar nauwkeurige inschatting dat qua cultuur een klik met iemand uit Portugal het meest waarschijnlijk zou zijn, deed ons besluiten om de sprong te wagen.

Het eerste videocontact met Maria was al zeer aangenaam en geruststellend. Dus besloten we het met haar te gaan doen. Binnen twee weken was Maria er. Hoewel onze moeder er niet op gebrand was om deze afspraak te maken, heeft Maria haar binnen 3 dagen “over de streep getrokken”. Door haar heerlijke warme karakter en de manier waarop ze meteen aan de slag ging in het huis, de zorg voor onze moeder, het observeren van de dingen die gedaan moesten worden, was de deal snel gesloten. Daarnaast waren haar uitstekende kookkunsten en haar humor een constante eigenschap van vreugde voor onze moeder.

Maria’s taken bestaan uit:

– Gezelschap gedurende de dag en het initiëren van kleine dagelijkse activiteiten van korte wandelingen tot, het doen van een legpuzzel of het delen van verhalen en fotoalbums uit het verleden.

– Winkelen voor boodschappen en andere dagelijkse behoeften (ze was ook zeer nauwgezet in de boekhouding van al het geld dat ze uitgeeft)

– Het bereiden van alle maaltijden en thee en snacks gedurende de dag

– Wasserij

– Dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden (het huis was nooit schoner, dan in de laatste 3 maanden!!)

– Toezicht op de inname van medicijnen

Mijn moeder en Maria werden goede maatjes, die afwisselend in het Engels en Frans spraken. Voor ons was het een grote geruststelling om haar in zulke goede handen te laten.

Daardoor kon onze moeder de hele zomer genieten van haar geliefde huis en tuin en was ze iets minder verdrietig over het verlies van haar man.

We verhuizen nu onze moeder naar een zorginstelling, die gespecialiseerd is in dementie en ook lichamelijke verzorging, omdat het waarschijnlijk is dat in de toekomst de situatie zal verslechteren en er meer gespecialiseerde zorg nodig is. Met pijn in het hart laten we Maria gaan, want ze was echt een uitkomst, maar voor de toekomst weten we dat de zorginstelling de beste optie is.

We hopen dat een andere (Nederlandse) familie het enorme plezier zal hebben om Maria in hun leven te hebben, met zo’n goede zorg voor hun geliefde familielid.


‘Je kunt haar gerust aanbevelen bij je meest kritieke klanten’

We zijn heel blij met haar hulp en met de service die jullie bieden. Alles verloopt prima. Over Danuta niets dan lovende woorden; in lastige tijden bleek dat mijn moeder ook dan absoluut op haar kon rekenen. Je kunt haar gerust aanbevelen bij je meest kritieke klanten. ‘Zij was belangrijk voor de levenskwaliteit in de laatste levensjaren van mijn moeder’

In de periode Juni 2018 tot en met Mei 2019 heeft Mw E. B. (Poolse die goed Duits spreekt en Nederlands redelijk begrijpt) in totaal negen maanden zeer goed voor mijn moeder gezorgd.  Door het haar ouderdom en voorschrijdend Alzheimer, ze is 92 geworden, kon mijn moeder op het eind bijna niets meer. E. heeft in deze periode zeer goed voor haar gezorgd met voeding, drinken, verpleging, behandeling doorligplekken etc. verzorging, wassen en alles verder wat nodig was. Daarnaast heeft ze ook gezorgd voor een goede levenskwaliteit in deze periode voor mijn moeder en goede terugkoppeling naar de familie. Ook belangrijk was de prettige sfeer die in huis voor mijn moeder werd gecreëerd, zodat er graag bezoek bleef komen.  De arts is meerdere malen positief zeer verrast geweest dat mijn moeder zo vaak hersteld is, als het slechter ging, en dat is duidelijk het gevolg van de goede zorg van E. en de 24 uurs zorg die zij gegeven heeft.  Zij was belangrijk voor de levenskwaliteit in de laatste levensjaren van mijn moeder. E. bedankt. Wij zullen zeker de steun van het 24 Uurs Zorgloket aanbevelen. 


‘Het viel ons op dat Agnieszka veel ervaring had in het werken met ouderen’

Van 27-01-2019 tot 10-03-2019 verzorgde Agnieszka onze moeder: 94 jaar oud, kwetsbaar en onbeweeglijk waardoor ze niet meer uit haar huis kon komen. 6 weken lang heeft Agnieszka moeder bij alles geholpen en wij, dochter en schoonzoon, zijn zeer tevreden over hoe ze dat deed: zorgzaam, met kennis, met ervaring, attent en vriendelijk. Het viel ons op dat Agnieszka veel ervaring had in het werken met ouderen. Dit viel ons op doordat ze goed wist te anticiperen op verschillende, soms gecompliceerde, situaties. Of ze nou zelfstandig of samen met mij, dochter, werkte ging beide zonder problemen. Daarnaast is Agnieszka een aardige, sociaal ingestelde, warme en vriendelijke vrouw die altijd in voor een gesprek was. Mocht Agnieszka terug kunnen komen om voor mijn moeder te zorgen dan aarzelen wij niet en is ze meer dan welkom voor een nieuw termijn!


‘Jacob is van onmisbare waarde geweest voor mijn moeder en voor ons kinderen om vader thuis te kunnen blijven verzorgen tot op het allerlaatst’

Hierbij beveel ik u Jacob Sobczynski  van harte bij u aan.

Jacob heeft de twee laatste maanden, tot aan het overlijden van mijn vader, voor hem gezorgd. Dit was geen lichte taak. Mijn vader lag al bijna een jaar alleen nog maar in bed en moest met alles geholpen worden. Verschonen, wassen en scheren, helpen met eten en drinken etc. Dit deed Jacob liefdevol met veel geduld en respectvol. Omdat mijn vader de laatste maand snel achteruitging werd Jacob nogal eens gevraagd op indicatie van de huisarts of anderszins de verzorging aan te passen aan een nieuwe verslechterende situatie. Dit vond hij vanzelfsprekend en geen enkel probleem.

Huishoudelijke taken zoals de verzorging van de was, koken en boodschappen doen zijn hem toevertrouwd. Jacob is een plezierige huisgenoot, betrouwbaar, bescheiden en vriendelijk.  Jacob is van onmisbare waarde geweest voor mijn moeder en voor ons kinderen om vader thuis te kunnen blijven verzorgen tot op het allerlaatst. Daarna is Jacob nog een week gebleven en heeft daarmee moeder en ons ontzorgd tijdens de eerste moeilijke week waarin onder andere de begrafenis moest worden geregeld.

Wij wensen Jacob veel succes op zijn toekomstige werkadressen.


‘Mijn moeder krijgt één op één aandacht, dit geeft haar de rust en de regelmaat waardoor het goed gaat met haar’

Vanwege het korte ziekbed en overlijden van mijn vader viel voor mijn moeder niet alleen haar partner maar ook haar mantelzorger weg. We hebben als naaste familie dit 24/7 in eerste instantie zelf opgevangen, in afwachting van een plekje voor haar in een verzorgingshuis. Dat liet nog lang op zich wachten en de intensieve zorg was voor de familie niet vol te houden.

Toen hebben we contact gelegd met 24 Uurs Zorgloket. We waren vooraf nog best sceptisch maar het prettige gesprek met Steffi heeft ons doen besluiten om het een kans te geven.

Binnen enkele weken hadden we een lieve Poolse vrouw bij mijn moeder in huis die de zorg voor haar volledig op zich nam. De klik met mijn moeder en ook naar ons toe was er meteen. De au-pair doet de persoonlijke verzorging, de was, boodschappen, maaltijden bereiden en het schoonhouden van de gebruiksruimtes. Er is veel persoonlijke aandacht voor mijn moeder zoals gesprekjes voeren, gymnastische spelletjes doen, wandelingetjes buiten maken. De taal vormt daarbij geen barrière. Mijn moeder krijgt één op één aandacht, dit geeft haar de rust en de regelmaat waardoor het erg goed gaat met haar. Het is heel prettig dat mijn moeder zo thuis, in haar vertrouwde omgeving, kan blijven wonen.


We hebben tot nu toe 3 Poolse au-pairs gehad en we zijn dik tevreden. We hopen dit zo nog een hele tijd door te kunnen zetten.

Chapeau!


‘De zorg in huis zorgt ervoor dat zij zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen.’ 

‘Inmiddels is bij ons de 3e zorgverleenster aanwezig via het 24Uurszorgloket. Net als haar voorgangers is ook deze Poolse zorgverleenster zeer toegewijd en bekwaam. Zij omringen mijn moeder met goede zorgen. Dankzij de goede zorgen eet en drinkt mijn moeder beter. Ook neemt ze haar medicijnen tijdig in. Dit alles zorgt ervoor dat ze er ook beter uit komt te zien. Ondanks dat mijn moeder zich zo nu en dan wat in haar privacy voelt aangetast, zijn wij zeer tevreden met deze formule. De zorg in huis zorgt ervoor dat mijn moeder zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen. 


Wij hopen van harte dat Roman over 2 maanden weer bij ons terug kan komen’

‘Roman heeft tot nu toe de beste zorg verleend. Doordat er sprake is van een lichte vorm van Alzheimer is alleen zijn en alleen op pad gaan te risicovol. Roman is super zorgzaam en heeft oog voor detail. Zowel wat betreft de zorg, als wanneer het gaat om het huishouden. Verder is hij communicatief heel sterk en altijd vriendelijk. Er wordt gecommuniceerd in het Engels en Roman doet dit op een rustige manier, zodat ze elkaar goed begrijpen. Roman laat hem in zijn waarde, betutteld hem niet en vezorgd hem heel goed. We hopen van harte dat  hij over 2 maanden weer bij ons terug kan komen. Mits hij dan weer beschikbaar is..’


 ”Fijn dat er telkens weer op korte termijn een zorgverleenster ingezet kan worden” 

‘Graag willen wij jullie laten weten dat wij (wederom) super tevreden zijn (geweest) met de zorgverleenster die jullie hebben ingezet. Een buitengewoon vriendelijke en behulpzame zorgverleenster waarvan het erg fijn was dat zij in de buurt was. Wij hebben het ook als zeer prettig ervaren dat jullie er telkens voor zorgen dat er op korte termijn een zorgverleenster beschikbaar is. Nogmaals dank voor alles!’


 ”Ze zorgt er voor dat mijn moeder rust heeft en onderneemt samen met haar allerlei initiatieven.” 

‘Het 24 Uurs Zorgloket zorgt er nu al enige tijd voor dat er een zorgverleenster bij mijn moeder in huis woont. De zorgverleenster die bij mijn moeder inwoont doet haar werk met grote toewijding en heeft daarbij heel veel geduld met mijn moeder. Ze zorgt er voor dat mijn moeder rust heeft en onderneemt samen met haar allerlei initiatieven. Ze gaat met mijn moeder wandelen, tekenen, schilderen en nog veel meer. Wij hebben ontzettend veel bewondering voor haar werkwijze en zijn blij dat zij de zorg voor mijn moeder op zich neemt.’ 


”Er is in de afgelopen periode zeer goed gezorgd voor mijn vader”

‘Er is in de afgelopen periode zeer goed gezorgd voor mijn vader. Helaas was hij thuis niet meer te hanteren en was opname de enige oplossing. Er wordt nu gedacht aan Lewy Body dementie, hetgeen gepaard gaat met wanen, hallucinaties en achterdocht. Hopelijk is dit goed te behandelen met de juiste medicatie. Mijn vader gaat daarom nu naar een particulier verpleeghuis in de buurt. 

Nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen!’ 


”Wij zijn Agnes dankbaar voor al haar hulp, kunde, vakbekwaamheid en prettige persoonlijkheid.”

‘Mevrouw Agnieszka Adamczewska (voor ons Agnes) was één van de verzorgsters die onze moeder (lijdende aan de ziekte van Parkinson) heeft verzorgd in haar laatste levensjaar. Wij hebben Agnes leren kennen als een vriendelijke, flexibele, zeer kundige en toegewijde hulp.

Naast haar zeer goede werk als persoonlijke hulp van onze moeder hebben wij haar stressbestendigheid en handelingsvaardigheid in moeilijke situaties, zoals bij ziekenhuisopnames, zeer gewaardeerd.

Ook in de laatste levensfase van mijn moeder (nadat zij terminaal was verklaard en bedlegerig) heeft Agnes met al haar toewijding en kunde er voor gezorgd dat onze moeder in alle rust thuis heeft kunnen sterven. Zonder hulp van Agnes was dit niet mogelijk geweest. Wij zijn Agnes in ieder geval dankbaar voor al haar hulp, kunde, vakbekwaamheid en prettige persoonlijkheid.

Mede namens onze huisarts (die niet bekend was met de hulp zoals wij die via een pgb hebben ingehuurd) moeten wij onze waardering uitspreken over hoe zij in korte tijd de Nederlandse taal, nog niet sprekend maar wel begrijpend, eigen heeft gemaakt. Hetzelfde geld voor haar verpleegkundige taken wat ook voor onze huisarts een geruststelling was, die op haar bouwde bij zijn diagnoses/bezoeken.

Wij wensen Agnes veel succes bij haar volgende opdracht en zijn overtuigd dat de nieuwe
zorgvragers net zo tevreden zullen zijn, als wij dat zijn.’


”Wij vinden het erg fijn dat jullie altijd goed bereikbaar zijn wanneer wij hulp nodig hebben”

‘De zorgverlening van het 24 Uurs Zorgloket is een uitkomst voor onze moeder. Doruta is de zorgverleenster die onze moeder verzorgt. Zij heeft een liefdevol karakter. Daarnaast is zij erg deskundig en toont ze veel betrokkenheid met onze moeder. Doruta is nu afgelost door een andere verzorgster. Ook heeft de nieuwe verzorgster nog niet heel lang de zorg voor onze moeder op zich genomen, toch lijkt het er op dat ook dit weer helemaal goed komt.

Al met al zijn wij bijzonder content met het 24 Uurs Zorgloket. Wij vinden het erg fijn dat jullie altijd goed bereikbaar zijn wanneer wij hulp nodig hebben en werken zeer oplossingsgericht. Al met al zijn we dus zeer tevreden!’


”Wij bedanken Elisabeth voor het waardig en menselijk begeleiden van onze vader in zijn laatste levensfase” 

‘Onze vader werd verzorgd door Elisabeth. Onze vader was op dat moment 94 jaar en woonde alleen in een groot huis met een grote tuin.

Ondanks zijn leeftijd was hij nog zeer zelfstandig. Hij was daarom ook sceptisch over een inwonende thuishulp. Doordat onze vader lichamelijk zwakker werd, besefte hij zich wel steeds meer dat een uitwonende zorgverleenster niet meer voldoende was.

Het vrolijke, sympathieke, vlijtige en vriendelijke karakter van Elisabeth heeft zij vanaf dag één het vertrouwen van onze vader gewonnen.

Hij genoot enorm van het samen avondeten. En ook de verzorging die nodig was vanwege de verschillende lichamelijke klachten stelde hij zeer op prijs. Zo werd het huishouden professioneel uitgevoerd en bloeide zijn tuin weer op dankzij Elisabeth haar groene vingers.

Vlak voordat Elisabeth afgelost zou worden ging de gezondheid van onze vader hard achteruit. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis, waar hij op 17-06-2017 is overleden.

Wij kunnen Elisabeth warm aanbevelen en bedanken haar hartelijk voor het feit dat zij onze vader in zijn laatste levensfase zo waardig en menselijk heeft begeleid.’


”Dit betekent eindelijk echt ontzorgen voor ons allemaal!” 

‘Onze beginnend dementerende moeder (85 jaar) kon niet langer zelfstandig thuis blijven wonen. Via de topbemiddeling van het 24uurszorgloket hebben wij een inwonende zorgverleenster uit Polen kunnen regelen. Onze moeder is nu thuis gelukkig en heel blij met de 24-uur per dag inwonende zorgverleenster. Met echte passie helpt en begeleidt zij onze moeder met al haar dagelijkse bezigheiden. Ook wij zelf zijn zeer tevreden met de zorgverleenster die bij onze moeder is komen inwonen. Daarbij heeft onze moeder in financieel opzicht ook geen enkele zorg. De zorg wordt namelijk volledig betaald vanuit het PGB. Mijn moeder krijgt nu de zorg die zij nodig heeft en kan langer thuis blijven wonen. Dit betekent eindelijk echt ontzorgen voor ons allemaal!’ 

 


”Het 24uurszorgloket kun je vol vertrouwen de zorg van je naaste en geliefde overdragen.”

‘Gedurende 2016 verslechterde de gezondheid van onze 92-jarige moeder alsmaar meer. De mobiliteit en het geheugen lieten haar in de steek. Haar grote wens was om zo lang mogelijk thuis in haar eigen omgeving te blijven wonen. Wij hebben, als kinderen, ons goed georiënteerd en gekozen voor 24-uur zorg, via 24uurszorgloket. De voorlichting, service, ondersteuning en samenwerking was optimaal. De zorg-au-pairs Agnieszka en Lila hebben uitstekend voor onze moeder gezorgd en haar professioneel bijgestaan, terwijl ze steeds verder achteruitging. Ik kan iedereen dit bureau van harte aanbevelen.’ 


”Sylwia is een hele fijne en goede verzorgster geweest voor onze oom.”

”Onze oom is na een herseninfarct aan zijn rechter zijde verlamd geraakt. Sylwia van het 24 uurs zorgloket heeft vervolgens de 24 uurs zorg voor haar rekening genomen. Wij hebben Sylwia leren kennen als een alerte, deskundige, empathische, zorgvuldige, representatieve en vriendelijke vrouw. 

In de maanden december 2016 en januari 2017 heeft ze onze oom prima verzorgd. Inmiddels is onze oom aardig hersteld van zijn herseninfarct, maar praten gaat nog lastig. 

Al met al is sylwia een hele fijne en goede verzorgster geweest voor onze oom.”  


”Wiesia was voor ons een rots in de branding.”

”Mijn Moeder is Alzheimerpatiënt en is volledig afhankelijk van anderen. Wiesia biedt haar de 24 uurs dag- en nachtzorg die zij nodig heeft. Wiesia weet daarbij om te gaan met een actieve tillift die nodig is om de patiënt uit bed te halen en in de rolstoel te zetten. Ook helpt ze haar bij het eten. Met engelen geduld voert ze mijn moeder. Zij doet alles op liefdevolle wijze en met volledige toewijding.

Wiesia heeft mijn moeder tot aan het einde toe verzorgd. Dag- en nacht stond zij voor mijn moeder klaar. Toen zij bedlegerig werd, bleek verpleging noodzakelijk. Die werd vervolgens geboden door Buurtzorg Nederland.  Wiesia heeft zich laten coachen door de verpleger/verpleegsters en heeft vervolgens actief bijgedragen aan de verpleging. Met volle overgave heeft ze de verzorging en verpleging op zich genomen.

Wiesia heeft een liefdevol karakter, is opgewekt en heeft gevoel voor humor. Ze is eerlijk en betrouwbaar, gaat op economische wijze met het huishoudheld om en spreekt goed Nederlands.

Mijn broers, mijn zus en ik zijn heel blij met Wiesia, omdat wij wisten dat onze moeder bij haar in goede handen was. Zij was voor ons een rots in de branding!”


”Hendrika en Milka waren onze ogen, handen, voeten en oren 24 uur per dag, zeven dagen per week, en dat 2 maanden lang. Ze hebben onze vader veiligheid, veel liefde en zorg geboden.”

”Hendrika en Milka hebben zeer goed voor onze vader gezorgd, al die tijd dat zij er waren kon mijn vader de dingen doen die hij altijd graag deed. Het huis zag er altijd netjes uit en mijn vader genoot van hun kookkunst. Mede dankzij hun kon mijn vader op zijn geliefde plek dicht bij zijn bossen en met zijn hond (waar ze ook goed voor zorgde) blijven wonen en wandelen. Ons als familie ontlastte ze enorm. Wanneer wij op bezoek kwamen werden we gastvrij en met allerlei lekkers ontvangen. Ze belden ons alleen wanneer dat noodzakelijk was, ze gaven ons tijd en ruimte!

Onze vader heeft Alzheimer. De wachtlijsten voor verzorgings- en verpleeghuizen zijn erg lang. Wij hebben er (met onze drukke banen en gezin) alles aan gedaan om het voor onze vader zo aangenaam en mogelijk te houden. Op den duur ontstonden er steeds vaker onveilige situaties. Wij kunnen wel zeggen dat Hendrika en Milka op dat moment als reddende engelen waren voor ons en onze vader. Wij zijn hun hier als familie enorm dankbaar voor!!!!

Onze vader kon helaas niet meer op deze plek blijven wonen, de zorg die hij nu vraagt is te zwaar voor iemand alleen. De laatste maanden waren zwaar voor Hendrika en Milka, maar beide hebben ze ons tot het einde ondersteund. Ze hebben doorgezet tot dat wij, als een lot uit de loterij, een nieuwe plek hebben kunnen vinden voor onze vader! 

De dag dat vader hier kwam wonen vroeg hij nog; Hoe dan nu met die vrouwen (hij maakte m.b.v. ons hun namen compleet en zei;”oh ja Hendrika en Milka)? Wat nu….? En hun werk dan………………? komen ze dan mee..? Hij maakte zich daarover zorgen en met tranen in zijn ogen zei hij: “want ze hebben heel goed voor mij gezorgd hoor!”.

Nou ik geloof dat dit Alles zegt………

Bedankt dames!”


‘’Izabela heeft onze oom op een voortreffelijke manier verzorgd.’’

Algemeen:

Sedert medio 2020 maken wij gebruik van een door u bemiddelde Poolse verpleegkundige welke 24- uurszorg verleend aan onze oom, J. Vliex te Bocholtz. Het eerste contact met u is via internet verlopen, hierna volgden enkele telefonische gesprekken welke resulteerde in een huisbezoek van u in Kerkrade. Tijdens uw huisbezoek werden de relevante items besproken en u maakte een integere, zorgvuldige en hulpvaardige indruk. Eén en ander resulteerde in het aangaan van een samenwerkingscontract en sedert medio januari 2020 is Izabela werkzaam in huize Vliex.

In de afgelopen periode zorgde u, tijdens vakantie van haar voor een adequate vervanging. Naast de reeds genoemde positieve eigenschappen van u is het mij het belangrijkste dat u heeft gezorgd voor continuïteit van de zorg van dhr. Vliex. Vanaf heden is een nieuwe verpleegkundige in huis en wij willen u bedanken voor de prima samenwerking in casu tot heden.


 Over de verpleegkundige Izabela Sornek:

 De door u bemiddelde verpleegkundige, Izabela, heeft vanaf medio Nov-2015 tot 1-7-2016 de 24-uurszorg voor onze oom dhr. Vliex prima gedaan.

Wij hebben Izabela Sornek leren kennen als een:

-Empathische

-Deskundige

-Zorgvuldige

-Vriendelijke

-Goed verzorgde en

representatieve verpleegkundige.

Izabela heeft onze oom dhr. Vliex op een voortreffelijke manier verzorgd in bovengenoemde periode.

 Wij willen u en Izabela Sornek bedanken voor de zeer positieve wijze van samenwerken, welke hopelijk nog lang zal duren en zouden een terugkeer van Izabela op prijs stellen. (Drs NJGB Wolter en Barbara Vliex)


”Wij zijn Szarlata dankbaar voor haar inzet!”

Szarlata is bij mijn ouders 2 maanden in huis geweest en heeft deze 2 maanden heel veel werk verzet. Ze heeft adequaat voor mijn ouders gezorgd en geen klus was haar teveel. Mijn vader kreeg de hulp die hij nodig had en mijn moeder een luisterend oor en een gezellige huisgenoot. Wij zijn Szarlata dankbaar voor haar inzet, haar kookkunst en haar opgeruimde en schone instelling, waardoor het huis van mijn ouders er altijd spik en span uitzag. 


”Verzorging met toewijding”

Justyna heeft mijn moeder die Alzheimer patient is verzorgd. Zij heeft dat nu al 4 zorgperioden gedaan. Dat is in totaal een tijdspanne van ruim 8 maanden. 1e zorgperiode 04-10-2014 tot 20-12-2014, 2e zorgperiode 07-02-2015 tot 07-04-2015, 3e zorgperiode 25-05-2015 tot 10-08-2015 en 4e zorgperiode 26-02-2016 tot 23-04-2016.

Mijn moeder heeft steeds meer hulp nodig. Ze kan zelf niets meer. In alles helpt en verzorgt Justyna haar. Ze weet daarbij om te gaan met een actieve tillift die nodig is om de patient uit bed te halen en in de rolstoel te zetten. Ook helpt ze bij het eten. Met engelen geduld voert ze mijn moeder. Alles doet ze op liefdevolle wijze en met volledige toewijding. Ze doet de zorg op een adequate wijze, maar ook het huishouden doet ze adequaat. Het huis is altijd schoon en opgeruimd, de was en afwas zijn op orde.

Ik weet dat zij er is voor mijn moeder. Die verliest ze niet uit het oog en dat is een hele geruststelling. Justyna heeft een rustig karakter. Ze is eerlijk en betrouwbaar. Ze gaat op economische wijze met het huishoudgeld om.De Nederlandse taal gaat haar steeds beter af die wordt elke zorgperiode beter. Voor mij, mijn broers en zus in Justyna een engel op aarde! 


zorgverlener Wojtek1

 ”Fietsen is weer mogelijk door het 24 Uurs Zorgloket’’

Onze zorgverlener Wojtek gaat vaak op de fiets weg met de heer Geldorp. Dhr. Geldorp vindt het heerlijk om te fietsen en op deze wijze is dat weer mogelijk. Samen genieten van een heerlijke fietstocht door de bossen. (april 2016)


In onderstaand filmpje kunt u het verhaal horen van dochter Martina over haar ervaringen met 24 Uurs Zorg zorgverleenster Halina. Haar moeder Bernie Liefstingh heeft al een aantal jaar een ernstige vorm van Alzheimer en Parkinson. (maart 2016)


”Het 24 Uurs Zorgloket is een gouden greep gebleken.”

”Sinds 9 maanden hebben we hulp (dag – en nachtzorg) in huis via 24 Uurs Zorgloket. Het is een gouden greep gebleken! Mijn vader van 89 kon in verband met dementie niet langer alleen wonen. De inzet was: we kunnen het allicht proberen er is niets te verliezen. Er bleek alleen maar te winnen. Of wij nu de 2 beste zorgmedewerkers van het 24 Uurs Zorgloket hebben gekregen? Beide dames, Agnieszka en Monika zijn zeer liefdevol en er is sprake van een wederzijdse band. Met inzet ook van mijn broers en zussen gaat het nog steeds. We hopen zo mijn vaders wens ooit uit zijn eigen huis gedragen worden te kunnen volbrengen.” 


 ”Lila was ons tot grote steun in een voor ons zeer bewogen tijd.”

”Lila was van juli tot september bij ons voor de zorg voor mijn vader. Zij was rustig, evenwichtig en altijd opgewerkt. In haar zorg voor mijn vader was ze respectvol, geduldig, vriendelijk, trouw en zorgvuldig. Dit gold zowel voor persoonlijke verzorging van mijn vader, als voor huishoudelijke taken. Ze toonde zich heel betrokken bij het welzijn van zowel mijn vader als mijn moeder. Waar ze kon nam ze mijn moeder werk uit handen. Als ze nodig was, was ze er, als ze niet nodig was, was ze bescheiden op de achtergrond aanwezig, altijd klaar om bij te springen. Alles deed ze zo veel mogelijk zoals mijn vader en moeder dat wensten. Ze zag wat nodig was en pakte daarbij ook zelfstandig dingen op. De taal vormde nauwelijks een belemmering in de communicatie. Verschillende verpleegkundigen van de thuiszorg meldden ons dat zij de hulp van Lila zo goed vonden (‘lief, ‘altijd alles netjes klaar’). Zelfs zo, dat toen wij volledig door de verzekering vergoede Nederlandse 24-uurs thuiszorg konden krijgen, zij ons adviseerden dat niet te doen. Overigens hebben wij dat niet eens overwogen.  Lila was ons tot grote steun in een voor ons zeer bewogen tijd. We zullen haar missen.” 


”Justyna is voor ons een engel op aarde.”

”Justyna heeft mijn moeder die alzheimer patient is verzorgd. Dat heeft zij op een liefdevolle wijze en met volledige toewijding gedaan. Ze doet de dag- en nachtzorg op adequate wijze, maar ook het huishouden doet ze adequaat. Het huis is altijd schoon en opgeruimd , de was en afwas zijn op orde. lk weet dat zij er is voor mijn moeder. Die verliest ze niet uit het oog en dat is een hele geruststelling. Justyna heeft een rustig karakter. Ze is eerlijk en betrouwbaar. Ze gaat op economische wijze met het huishoudgeld om. De communicatie in het Nederlands ging moeizaam, maar gaat steeds beter. Zeker over de gewone dingen van de dag. Voor mij, mijn broers en zus is Justyna een engel op aarde! 


nieuws_17nov”Wat zijn ze blij met elkaar mevrouw van der Wal en Theresa.”

Ze zijn er allebei heel gelukkig mee. De Poolse Theresa (53) woont sinds een paar weken in huis bij mevrouw Van der Wal. “Ze is heel lief en rustig, ik ben heel blij met haar”, zegt ze. “En ik ook met jou”, zegt mevrouw met een klein glimlachje. De verschillen met een half jaar geleden zijn opmerkelijk. Mevrouw lacht meer, ziet er beter uit, is duidelijk een paar kilo aangekomen.

Theresa bleek een geschenk uit de hemel voor de familie Van der Wal. Want moeder is van geboorte Italiaanse. Ze is duidelijk gelukkig dat er nu iemand in huis is die Italiaans spreekt en – minstens zo belangrijk – verrukkelijk Italiaans kan koken. “Theresa is lief. En ze is er altijd”, zegt de broze oude dame glimlachend. (november 2015). Lees hier het hele artikel uit de Tubantie van 17 november 2015.


 ”Zeer tevreden over de geleverde zorg.”

‘’Door de overbelasting die ik had, moest ik wel actie ondernemen. Ik heb daardoor het 24 Uurs Zorgloket ingeschakeld om mij zelf te ontlasten in de dagelijkse zaken. Ik ben erg tevreden over de geleverde zorg. Alles verliep erg naar wens. Er werd veel persoonlijke aandacht geschonken en het belangrijkste is dat ik hierdoor de rust heb gekregen die ik nodig had.”  


‘De zorgmedewerksters zijn erg zorgzaam en betrokken.”

‘’Wij waren met spoed op zoek naar 24 uurs zorg. Omdat onze vader het mantelzorgen voor onze moeder niet meer aan kon. Hij had zelf een hartinfarct gehad. Maar op erg korte termijn hadden jullie 24 uurs zorg geregeld. Het is voor ons kinderen een hele geruststelling dat onze moeder thuis nu thuis is blijven wonen en goed wordt verzorgd. De zorgmedewerkers Justyna en Danuta van het 24 Uurs Zorgloket zijn erg zorgzaam en betrokken. Daarnaast zijn de mensen op kantoor (ons aanspreekpunt) erg goed bereikbaar (zelfs in het weekend), snel, adequaat, vriendelijk en zorgen altijd voor een oplossing.”  


”Zeer tevreden over het 24 Uurs Zorgloket.”

‘’Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met het 24 Uurs Zorgloket. De communicatie verloopt goed en de lijnen zijn kort. Jullie reageren vlot en adequaat. Ook over Wiolette, de zorgmedewerkster zijn wij zeer tevreden’’.  


”Ik kan nu thuis in mijn eigen huis en omgeving blijven.”

Tijdens een van onze laatste bezoeken aan een van onze klanten die terminaal was gaf hij aan: ”Ik ben zo blij dat ik gekozen heb voor 24 uurs zorg aan huis, ik had geen betere beslissing kunnen nemen. De verzorgende is geweldig en ik kan mijn laatste weken thuis in mijn eigen huis en omgeving doorbrengen in plaats van in een verpleeghuis. Dit maakt mijn laatste levensfase een stuk draaglijker.’

”Barbara is geweldig en qua de verzorging doet ze niet onder voor een echte verpleegster.”

‘’Wij vinden Barbara geweldig. Zij is geduldig en rustig in de omgang. Daarnaast is zij beleefd en erg bescheiden. We vinden het fijn als wij op visite komen. Qua de verzorging doet ze niet onder voor een echte verpleegster. Ze zet ‘s nachts zelfs de wekker om bij moeder te gaan kijken of alles goed gaat. De was wordt netjes bijgehouden, het appartement is altijd opgeruimd en schoon. Wij zijn zeer tevreden over haar. Ze is ook erg leergierig en kan al aardig Nederlands, dat is erg fijn. Nu kunnen we beter met haar communiceren.

Ja, en over jou zijn we erg te spreken als zorgcoördinator Anja. Je bent attent en erg betrokken bij hetgeen wat je doet. Je laat de mensen niet aan hun lot over. Wij zijn erg blij met jou’’