Referenties

Referenties klanten van 24 Uurszorgloket

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer de klanten tevreden zijn over onze inwonende zorgverlening, zijn wij dat ook. Wij proberen hierbij zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en behoeften van onze klanten. 

In de loop der tijd hebben wij al diverse reacties gehad van tevreden klanten. Bekijk onderstaande referenties.

Ik kom bij mijn 96 jarige vriendin een hulp van uw organisatie tegen. Mijn vriendin is er uiterst tevreden over!
Mijn vriendin is twintig jaar ouder dan ik, dus 96 ipv van 76!

We zijn beiden docent Nederlands ( geweest) en zeer verknocht aan onze boeken. 

Omdat ze nu heerlijk thuis kan blijven met hulp van een Portugees ( huidig een Indiër) en haar eigen krantje en boeken kan lezen, verkommert ze niet.

Zo wil ik het ook wel.

...

Familie | 2024

24 Uurszorgloket heeft werkelijk mijn verwachtingen overtroffen met hun ongeëvenaarde dienstverlening.

De toewijding van het team aan het welzijn van mijn opa is bewonderenswaardig. De mensen die er werken zijn niet alleen professioneel en deskundig, maar ook warm en empathisch, waardoor ze een veilige en ondersteunende omgeving creëren voor mijn opa.

Wat het 24 Uurszorgloket uniek maakt, is de flexibiliteit in het aanpassen van zorgplannen aan de specifieke behoeften van elke cliënt. vanaf de Zomer van 2023 is er bij mijn opa een verzorgster in huis. De eerste verzorgster die is 3 maanden aanwezig geweest en heeft mijn opa enorm geholpen met zijn dagelijkse kost. Na de eerste 3 maanden is vanuit het bedrijf vervanging geregeld voor de duur van 1 maand. Dit verliep wederom vlekkeloos. Na die maand is de eerste hulp die bij mijn opa is geweest weer teruggekomen tot op heden.

Het bedrijf is erg begaan met de klant en familie daarvan. ook houden zij evaluatiegesprekken wat goed is zodat beide partijen op de hoogte blijven van eventuele ontwikkelingen rondom de klant. Dit is ook voor gemoedsrust en geruststelling voor mijn hele familie erg goed. De snelheid en efficiëntie waarmee ze reageren op veranderingen in de behoeften van de cliënt zijn goed.

Iedereen die op zoek is naar hoogwaardige, betrouwbare en gepersonaliseerde zorg, kan ik dit bedrijf aanraden.

...

Utrecht

Wij raden het 24 Uurszorgloket aan zodat uw geliefde(en) thuis in de eigen vertrouwde omgeving kan blijven

Geen verhuizing, geen onbekende omgeving, maar thuis met het voordeel nog een stukje eigen regie. Mijn moeder kan door haar diagnose niet meer lopen en is daardoor afhankelijk geworden van derden.

Vanaf het eerste contact met Mariese Brugmans van het 24 Uurszorgloket hebben wij geen spijt gehad om mijn moeders wens in vervulling te brengen. Geen verpleeghuis, maar thuis in haar vertrouwde eigen huis, omgeven door liefdevolle zorgverleners. Voor ons als kinderen een geruststellend idee.

Onze ervaring is ook dat naast de goede zorg door de zorgverleners alle partijen goed gemonitord worden door één vaste zorgadviseur. Geen uren of dagen wachten als je een vraag hebt, maar vrijwel meteen antwoord en mogelijk direct handelen vanuit het 24 Uurszorgloket als dat nodig is.

Als u voor de keuze komt te staan dat uw geliefde naar een verpleeghuis wordt verwezen, denk dan ook eens contact op te nemen met het 24 Uurszorgloket!

...

Groeten van een zeer tevreden familie uit Maastricht | februari 2024

Heel erg blij met beide dames

Ze zijn erg verschillend en dat maakt het fijn ter afwisseling. De zorg gaat goed en op een menselijke manier. Je kan een standbeeld zijn maar de vrouwen die mij verzorgen zijn dat absoluut niet en dat waardeer ik zeer. Heel erg professioneel.

...

Familie | oktober 2023

Mijn ervaringen met het 24 uurszorgloket zijn zeer positief

Betrokken zorgverleners die goede zorg verlenen zodat mijn moeder in haar vertrouwde omgeving kan blijven wonen.”

...

Giovanni Bosmans | augustus 2023

Wij hebben zeer positieve ervaringen met het 24 uurszorgloket en vinden dit een echte aanrader als alternatief voor en verpleeghuis!

Na 2,5 jaar lang 24 uur per dag voor mijn moeder te hebben gezorgd (preventief toezicht + zorg) konden wij dit niet langer opbrengen. Al snel kwamen wij erachter dat er eigenlijk geen andere oplossing was dan een verpleeghuis ook omdat de Nederlandse zorg aan huis onbetaalbaar is. Opname verpleeghuis hebben wij toen helaas in gang moeten zetten. Uiteindelijk zijn wij toen gelukkig in contact gekomen met het 24 uurszorgloket. Al na 1 week hadden wij een zeer positief intake gesprek bij mij moeder thuis met 24uurszorgloket waarin goed geluisterd is naar onze wensen c.q. bijzonderheden van mijn moeder waarna zij op zoek zijn gegaan naar een zorgverlener die goed past bij dit profiel. 24uurszorgloket werkt samen met zorgbedrijven in diverse landen. Binnen 2 weken kregen wij voorstellen voor een zorgverlener die aan het profiel voldeed en die dan bij mijn moeder zou gaan wonen en 24 uurs toezicht en zorg zou gaan bieden. Inmiddels heeft mijn moeder al 2 zorg au-pairs vanuit Portugal gehad de 1ste van september 2021 t/m april 2022 en de 2e van april t/m heden. Beide hadden al ervaring in Nederland en met het ziektebeeld. Beide zijn zeer begaan met de ontwikkeling van mijn moeder, geven veel liefde, ondernemen veel door haar mee te nemen bij...

... boodschappen, even de stad in en zelfs met de bus naar leuke uitjes. Mijn moeder geniet iedere dag van hun aanwezigheid en er wordt heerlijk eten voor haar gemaakt waar ze zelf ook het menu voor mag samenstellen. Daarnaast houden ze het huis hygiënisch en zijn zeer gastvrij voor visite. Ze geven de medicatie en helpen met het naar bed gaan en douchen. Onze conclusie; dit is een absolute aanrader i.p.v. een verpleeghuis (vaak 1 zorgverlener voor 10 patiënten) of voor mantelzorgers die het niet meer aankunnen. De zorg au-pairs via 24uurszorgloket zijn top. Hoe fijn is dit 1 zorg au-pair die volledig alle tijd aan mijn moeder kan besteden en dat dan ook met alle liefde doen. Daarnaast geeft 24uurszorgloket uitstekende service en begeleiding zowel naar ons als klant (b.v. bij PGB aanvraag en zoeken naar zorg au-pair) als naar de zorg au-pair en het zorgbedrijf in Portugal. Wij zijn volledig ontzorgt en de zorg au-pair krijg opleidingen zowel online als op kantoor en tevens zorgt 24uurszorgloket dat alles voldoet aan de Nederlandse wetgeving en vind er regelmatig een evaluatie plaats. Wij raden iedereen aan die in een vergelijkbare situatie zit contact op te nemen met het 24uurszorgloket. Wij hebben ons leven terug en ik ga nu een paar maal per week bij mijn moeder op bezoek of we gaan samen op pad en geniet van haar en kan alle liefde en energie in dat bezoek stoppen, zonder me druk te maken of het goed met haar gaat, want het allerbelangrijkste mijn moeder is super gelukkig is haar eigen thuis omgeving samen met de zorg au-pair “dankzij 24uurszorgloket!”

Margy Lemereis | augustus 2023

Wat zijn wij verschrikkelijk blij met het 24 uurszorgloket

Nu kan onze demente moeder met haar hondje thuis blijven wonen. We kregen Anahid. Zij is echt super. Zorgzaam, attent. Ze maakt onze moeder weer gelukkig. Het loket heeft ons fantastisch ondersteund.”

...

Niek van Moorsel | juli 2023

Zofia was in staat om in deze hectische tijd voor voldoende rust te zorgen en was de steun en toeverlaat voor zowel de familie alsook voor mijn moeder.

Zofia heeft slechts een korte periode zorg aan mijn moeder verleend. Een korte, maar wel een heftige tijd. Zij heeft het stervensproces in de laatste weken begeleid. Ondanks deze korte tijd heeft Zofia een diepe indruk achtergelaten. Zofia is een lieve vrouw met hart voor haar cliënten. Ze stond de hele dag klaar voor mijn moeder en niks was haar teveel. Ze handelde professioneel en had veel kennis van zaken. Daarnaast zorgde ze voor de nodige warmte in huis en had ze voor iedereen een vriendelijk woord. Ze was in staat om in deze hectische tijd voor voldoende rust te zorgen en was de steun en toeverlaat voor zowel de familie alsook voor mijn moeder. Het was heel prettig om met haar samen te werken.”

...

Groetjes van de familie | juli 2023

Zij liet mijn moeder in haar waarde

Bijgaand een aanbeveling over de gegeven zorg van Ewa aan mijn moeder:

  • Ewa is een héle goede verzorgster. Altijd opgewekt. Zij heeft héél goed voor mijn moeder gezorgd.
  • Mijn moeder zag er altijd netjes verzorgd uit. Haar kleding; haar kapsel; haar nagels altijd gelakt.
  • Zij zorgde ervoor dat mijn moeder  altijd genoeg vers fruit/groente at.
  • Samen deden zij spelletjes, maakten puzzels. Terwijl mijn moeder de krant las, was zij altijd in de buurt.
  • Ze hebben veel gewandeld in de omgeving van haar woning.
  • Bij een wissel, “zocht” mijn moeder haar in huis. Ze miste haar dan!
  • Zij liet mijn moeder in ”haar waarde”.
  •  Ewa is betrokken/lief en áltijd vrolijk.

Kan me géén betere verzorgster voorstellen dan Ewa! Wij, als familie, waren blij dat juist Ewa tot het einde van haar leven bij onze moeder was!”

...

De familie | juli 2023

Dankbaar voor de mooie herinneringen die we nog hebben kunnen maken

Dankzij 24 Uurszorgloket heeft mijn moeder nog hele fijne jaren in haar eigen huis gehad. Het was geen makkelijke zorg en zonder hun hulp had ik het niet gered. Zo hebben we nog hele mooie herinneringen kunnen maken.”

...

Mariola Veenhuis | mei 2023

We zijn dankbaar voor de goede inzet en zorg, die verleend is door Halina.

Halina heeft opnieuw een periode zorg verleend aan onze moeder.

Dit was de 3e keer. Opnieuw zagen we een zeer actieve hulpverleenster, die veel aandacht besteedt aan gezondheid, zo ook van onze moeder. Met als resultaat dat beiden gezond bleven en niet ziek zijn geworden. Erg belangrijk in de periode met Covid-19.

Halina is in de uitvoering van haar taak zeer zelfstandig en neemt regie in de zorg. Dat is een eigenschap die heel waardevol is en kan zijn in de zorg voor patiënten/cliënten.

Binnen ons gezin heeft de houding van Halina echter voor irritatie en een conflict gezorgd doordat zij de maatregelen rond Covid-19, erg strikt hanteerde op haar eigen wijze. Hierdoor is het vertrouwen wat geschaad geraakt. Hierover is een gesprek geweest met Halina, en daarna is met wederzijds goedvinden besloten de zorg te continueren. De weken erna zijn goed verlopen.

We zijn dankbaar voor de goede inzet en zorg, die verleend is door Halina. Wij kiezen er echter voor om de samenwerking nu te beëindigen. Het lijkt ons beter voor beide partijen om met een schone lei te starten. We gaan ervan uit dat de kwaliteiten van Halina zeker benut worden bij de zorg voor cliënten/patiënten, die veel baat hebben bij een gestructureerde aanpak.”

...

Met vriendelijke groet namens mijn familie | mei 2023

Er werd goed geluisterd en adequaat gereageerd en gehandeld.

Via een mantelzorger van een kennis van mij kwam ik gelukkig te weten dat het 24 Uurszorgloket bestond.

Vanaf het eerste contact met het zorgkantoor waren de communicatielijnen duidelijk, en ontstond wederzijds begrip voor de situatie van de zorgbehoevende persoon.

Er werd tijd genomen om kennis te maken en informatie te winnen over de hulpbehoevende persoon, zowel fysiek als over zijn persoonlijkheid. Dat heeft indruk op mij gemaakt.

Deze eerste stappen zijn het fundament van verdere ontwikkelingen en het succes in het zoeken en vinden van de juiste verzorger die bij de zorgbehoevende persoon past. Dat is gelukt.

Achttien maanden met een onderbreking van een maand heeft de zorgverlener de betreffende persoon verzorgd, en dat tijdens de Corona pandemie.

Tijdens deze periode had ik vrij regelmatig contact met de desbetreffende contactpersoon van 24 Uurszorgloket, over gang van zaken. Er werd goed geluisterd en adequaat gereageerd en gehandeld.

Ik heb hier respect voor en kan volmondig de verdiensten van 24 Uurszorgloket aanbevelen.”

...

De familie | april 2023

Zonder twijfel kan ik Daniela als zorgverlener aanbevelen.

Daniela Martins heeft 18 maanden een goede vriend van ons verzorgd, die niet gewend was om de hele dag iemand om zich heen te hebben.

Zij heeft de situatie die zij aantrof goed en begripvol weten te benaderen. Haar inzet om alles schoon en geordend te houden is bewonderenswaardig, en zo is ook haar kookkunst van hoge kwaliteit!

Haar interesse voor menselijke situaties en specifiek voor de zorgbehoevende persoon die zij verzorgt is betrokken en oprecht.

Zij heeft goed weten om te gaan met de beperkingen die de Corona pandemie met zich meebracht en stelde zich flexibel op t.o.v. aanpassingen die er ter sprake kwamen omtrent langer verblijf bij de zelfde zorgbehoevende persoon.

Zonder twijfel kan ik Daniela als zorgverlener aanbevelen.

Met vriendelijke groeten,”


...

Hlíf Svavardsdóttir | april 2023

Betrokken zorgverleners

Mijn ervaringen met het 24 uurszorgloket zijn zeer positief. Betrokken zorgverleners die goede zorg verlenen zodat mijn moeder in haar vertrouwde omgeving kan blijven wonen.”

...

De familie | februari 2023

Zeer menselijk, zeer vriendelijk. Het hart op de juiste plaats.

Met het plotseling overlijden van mijn vader stonden wij voor een probleem. Mijn moeder verloor niet alleen haar man, maar ook haar verzorger. Mijn moeder stond al ingeschreven voor kleinschalig wonen i.v.m. haar dementie. Maar er was geen plaats in het verzorgingstehuis. Of ze moest acuut opgenomen worden elders in het land. Dit was voor ons geen oplossing. Haar man kwijt en dan ook nog je vertrouwde omgeving kwijt. De eerste 3 maanden hebben we het zelf opgelost en ondertussen gezocht naar een goede oplossing. Uiteindelijk kwamen we bij 24 Uurszorgloket terecht en al gauw volgde een intake gesprek. Tijdens het gesprek voelde alles direct erg vertrouwd. Het werd allemaal voor ons geregeld ondanks dat wij hier geen ervaring mee hadden. Au pair zorg was voor ons op dat moment helemaal nieuw. Ondanks dat we niet wisten hoe het allemaal ging verlopen zijn we de samenwerking aangegaan. De taal was geen barrière. De zorgverleners waren bereidwillig genoeg om het Nederlands te leren of men sprak al een klein beetje Nederlands. Daarbij spraken ze ook Engels. Tot op de dag van vandaag zijn we erg tevreden en dankbaar geweest over de samenwerking met alle betrokkenen. Mijn moeder heeft echt zorg op maat gekregen, welke op haar situatie was afgestemd. De laatste 9 maanden van mijn moeders leven is zij op en top...

... en liefdevol verzorgd. Door alle verzorgende die zijn geweest. Zo heeft ze in haar eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen en familie kon daardoor makkelijk op bezoek komen. En hiermee konden wij mama haar wens vervullen. Thuis blijven wonen.

Zeer menselijk, zeer vriendelijk. Het hart op de juiste plaats. Dankjewel.”

De familie | januari 2023

Ik hoop dat we elkaar nog regelmatig van dienst kunnen zijn.

Langs deze weg wil ik mijn complimenten uitspreken over de bemiddeling en het regelen van een au pair voor een cliënt van mij. De contacten waren vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en met begrip voor de cliënt en de zorgvraag. Ik werd steeds op de hoogte gehouden, dat is héél fijn, en laat zien dat we hetzelfde doel hebben, namelijk de beste zorg voor de cliënt. En dat bereik je door samen te werken en elkaar op de hoogte te houden. Zoals je begrijpt heb ik vanuit mijn functie met meerdere au pair bureaus te maken gehad en ik kan je zeggen, een samenwerking met jullie is zeer netjes en transparant. Dat schept vertrouwen !

Als iets niet kan dan zeg je dat ook eerlijk, je houdt iemand niet aan het lijntje. Je bent professioneel, bent van alle regels en wetten op de hoogte en je gaat ervoor.
Met andere woorden….. respect en zeer tevreden met de samenwerking bij deze cliënt.

Ik hoop dat we elkaar nog regelmatig van dienst kunnen zijn.”

...

Een collega uit het vak | januari 2023

De perfecte oplossing voor onze zoon

Sinds 2020 hebben wij een dienstverlener in huis voor onze zoon. De perfecte oplossing voor onze zoon, hij woont op zichzelf en met de hulp van de dienstverlener, die echt zijn buddy is heeft hij weer zin om dingen te doen. Zelfs hebben wij er nu een 2e buddy bij omdat dit voor alle partijen de juiste oplossing was. Binnen een paar dagen was dit geregeld en dit was elke keer zo. De 1e beviel niet zo en binnen een paar dagen was er vervanging en tot op heden was dit een schot in de roos. Met het bedrijf zelf hebben wij een zeer goede communicatie. Problemen worden opgelost !!!!! TOP en ga zo door.”

...

Yvonne Linnartz | 2022

Er is veel persoonlijke aandacht voor oma vanuit de zorgverleners, waar wij ontzettend dankbaar voor zijn.

Na een zeer plotseling overlijden van opa, zijn we in contact gekomen met het 24 uurs zorgloket.

Voor oma, die aan dementie lijdt, viel ineens alle zorg weg. Haar liefdevolle echtgenoot, maar ook mantelzorger was er niet meer. Wel was er de diep gekoesterde wens en belofte om nooit naar een verpleeghuis te hoeven gaan en in haar vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen.

Het 24 uurs zorg loket kon al ontzettend snel ter kennismaking thuis langskomen. Binnen 2 weken was er al een Poolse zorgverlener in huis! Er is veel persoonlijke aandacht voor oma vanuit de zorgverleners, waar wij ontzettend dankbaar voor zijn.

Ook over de professionele begeleiding van het 24 uurs zorg loket zijn wij erg tevreden.

We worden altijd professioneel te woord gestaan, er is een goede bereikbaarheid, zelfs in de avonduren. Ook wanneer er extra begeleiding nodig is, dan wordt dit zeer professioneel opgepakt en meegedacht en zelfs een familiegesprek gepland. Vanuit mijn functie als casemanager dementie kan ik deze organisatie ook alleen maar aanbevelen!”

...

De familie | 2022

Voor ons was het een grote geruststelling om haar in zulke goede handen te laten.

Door het korte ziekbed en de daaropvolgende dood van mijn vader verloor mijn moeder haar levenslange partner, maar ook haar verzorger.  Als kinderen zorgden we in eerste instantie zelf voor onze moeder, maar door Corona en persoonlijke omstandigheden bleek dit te moeilijk om door te gaan.

We ontdekten het 24 Uurs Zorgloket en de mogelijkheid om een inwonende au pair te hebben. Het prettige intakegesprek met Floor en haar nauwkeurige inschatting dat qua cultuur een klik met iemand uit Portugal het meest waarschijnlijk zou zijn, deed ons besluiten om de sprong te wagen.

Het eerste videocontact met Maria was al zeer aangenaam en geruststellend. Dus besloten we het met haar te gaan doen. Binnen twee weken was Maria er. Hoewel onze moeder er niet op gebrand was om deze afspraak te maken, heeft Maria haar binnen 3 dagen “over de streep getrokken”. Door haar heerlijke warme karakter en de manier waarop ze meteen aan de slag ging in het huis, de zorg voor onze moeder, het observeren van de dingen die gedaan moesten worden, was de deal snel gesloten. Daarnaast waren haar uitstekende kookkunsten en haar humor een constante eigenschap van vreugde voor onze moeder.

Maria’s taken bestaan uit:

– Gezelschap gedurende de dag en het initiëren van kleine dagelijkse activiteiten van korte wandelingen tot, het doen van een legpuzzel...

... of het delen van verhalen en fotoalbums uit het verleden.

– Winkelen voor boodschappen en andere dagelijkse behoeften (ze was ook zeer nauwgezet in de boekhouding van al het geld dat ze uitgeeft)

– Het bereiden van alle maaltijden en thee en snacks gedurende de dag

– Wasserij

– Dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden (het huis was nooit schoner, dan in de laatste 3 maanden!!)

– Toezicht op de inname van medicijnen

Mijn moeder en Maria werden goede maatjes, die afwisselend in het Engels en Frans spraken. Voor ons was het een grote geruststelling om haar in zulke goede handen te laten.

Daardoor kon onze moeder de hele zomer genieten van haar geliefde huis en tuin en was ze iets minder verdrietig over het verlies van haar man.

We verhuizen nu onze moeder naar een zorginstelling, die gespecialiseerd is in dementie en ook lichamelijke verzorging, omdat het waarschijnlijk is dat in de toekomst de situatie zal verslechteren en er meer gespecialiseerde zorg nodig is. Met pijn in het hart laten we Maria gaan, want ze was echt een uitkomst, maar voor de toekomst weten we dat de zorginstelling de beste optie is.

We hopen dat een andere (Nederlandse) familie het enorme plezier zal hebben om Maria in hun leven te hebben, met zo’n goede zorg voor hun geliefde familielid.”

De familie | 2022

Je kunt haar gerust aanbevelen bij je meest kritieke klanten

We zijn heel blij met haar hulp en met de service die jullie bieden. Alles verloopt prima. Over Danuta niets dan lovende woorden; in lastige tijden bleek dat mijn moeder ook dan absoluut op haar kon rekenen. Je kunt haar gerust aanbevelen bij je meest kritieke klanten.”

...

De familie | 2022

Een tien met een griffel!

Theresia is zo ontzettend goed, ze doet zoveel extra, het zijn kleine dingen maar zoveel waard voor mijn moeder. Ook mijn vader die in het verzorgingstehuis zit en overdag regelmatig naar huis komt is ontzettend blij met haar. Ze heeft een echt zorghart en dat doet ze met zoveel liefde, dat is echt ongelofelijk. Ook familie en vrienden zeggen dat. Kortom: een tien met een griffel!”

...

De familie | 2021

Als ze terug kan komen om voor onze moeder te zorgen, aarzelen  we niet om haar terug te nemen voor een nieuwe termijn.

...

De familie | 2020

Zij was belangrijk voor de levenskwaliteit in de laatste levensjaren van mijn moeder

In de periode Juni 2018 tot en met Mei 2019 heeft Mw E. B. (Poolse die goed Duits spreekt en Nederlands redelijk begrijpt) in totaal negen maanden zeer goed voor mijn moeder gezorgd.  Door het haar ouderdom en voorschrijdend Alzheimer, ze is 92 geworden, kon mijn moeder op het eind bijna niets meer. E. heeft in deze periode zeer goed voor haar gezorgd met voeding, drinken, verpleging, behandeling doorligplekken etc. verzorging, wassen en alles verder wat nodig was. Daarnaast heeft ze ook gezorgd voor een goede levenskwaliteit in deze periode voor mijn moeder en goede terugkoppeling naar de familie. Ook belangrijk was de prettige sfeer die in huis voor mijn moeder werd gecreëerd, zodat er graag bezoek bleef komen.  De arts is meerdere malen positief zeer verrast geweest dat mijn moeder zo vaak hersteld is, als het slechter ging, en dat is duidelijk het gevolg van de goede zorg van E. en de 24 uurs zorg die zij gegeven heeft.  Zij was belangrijk voor de levenskwaliteit in de laatste levensjaren van mijn moeder. E. bedankt. Wij zullen zeker de steun van het 24 Uurs Zorgloket aanbevelen.”

...

De familie | 2020

Paulo is zo’n fantastische verzorger en steun voor mij

In november 2020 kregen we te horen dat mijn man Kees slokdarm kanker had. Dit was een enorme klap voor ons. Hij verzorgde mij altijd. Ik lijd aan de spierziekte SMA 3 en ben volledig afhankelijk van anderen. Naar een verpleeghuis wilde ik absoluut niet. We hadden het hier wel eens over gehad en ik zag geen andere optie dan in gesprek met de huisarts om over euthanasie te praten. Al snel daarna zag ik een berichtje op Facebook staan waar over een zorg au pair werd gesproken.

Ik ging meteen op Google kijken en kwam het 24 Uurszorgloket tegen. Ik nam meteen contact met ze op en maakte een afspraak. Wat een super fijn gesprek. Drie weken later kwam Paulo, een geweldige zorg-au-pair uit Portugal bij ons in huis. De taal was geen probleem. Paulo en ik spreken allebei goed engels. Hij kwam precies op tijd. Het ging daarna bergafwaarts met mijn man Kees. Het was zo geweldig  zoals Paulo de zorg zowel de voor mij als voor hem op zich nam. Twee weken nadat Paulo kwam overleed Kees. Paulo is zo’n fantastische verzorger en steun voor mij. Zonder hem had ik er mogelijk niet meer geweest. Nu geniet ik iedere dag van hem en kan ik thuis blijven wonen en mijn leven weer proberen op te pakken.”

...

De familie | 2020

Het viel ons op dat Agnieszka veel ervaring had in het werken met ouderen

Van 27-01-2019 tot 10-03-2019 verzorgde Agnieszka onze moeder: 94 jaar oud, kwetsbaar en onbeweeglijk waardoor ze niet meer uit haar huis kon komen. 6 weken lang heeft Agnieszka moeder bij alles geholpen en wij, dochter en schoonzoon, zijn zeer tevreden over hoe ze dat deed: zorgzaam, met kennis, met ervaring, attent en vriendelijk. Het viel ons op dat Agnieszka veel ervaring had in het werken met ouderen. Dit viel ons op doordat ze goed wist te anticiperen op verschillende, soms gecompliceerde, situaties. Of ze nou zelfstandig of samen met mij, dochter, werkte ging beide zonder problemen. Daarnaast is Agnieszka een aardige, sociaal ingestelde, warme en vriendelijke vrouw die altijd in voor een gesprek was. Mocht Agnieszka terug kunnen komen om voor mijn moeder te zorgen dan aarzelen wij niet en is ze meer dan welkom voor een nieuw termijn!”

...

De familie | 2020

Izabela heeft onze oom op een voortreffelijke manier verzorgd

Algemeen:
Sedert medio 2020 maken wij gebruik van een door u bemiddelde Poolse verpleegkundige welke 24- uurs zorg verleend aan onze oom, J. Vliex te Bocholtz. Het eerste contact met u is via internet verlopen, hierna volgden enkele telefonische gesprekken welke resulteerde in een huisbezoek van u in Kerkrade. Tijdens uw huisbezoek werden de relevante items besproken en u maakte een integere, zorgvuldige en hulpvaardige indruk. Eén en ander resulteerde in het aangaan van een samenwerkingscontract en sedert medio januari 2020 is Izabela werkzaam in huize Vliex.

In de afgelopen periode zorgde u, tijdens vakantie van haar voor een adequate vervanging. Naast de reeds genoemde positieve eigenschappen van u is het mij het belangrijkste dat u heeft gezorgd voor continuïteit van de zorg van dhr. Vliex. Vanaf heden is een nieuwe verpleegkundige in huis en wij willen u bedanken voor de prima samenwerking in casu tot heden.”

...

De familie | 2020

Jacob is van onmisbare waarde geweest voor mijn moeder en voor ons kinderen om vader thuis te kunnen blijven verzorgen tot op het allerlaatst

Hierbij beveel ik u Jacob Sobczynski  van harte bij u aan.

Jacob heeft de twee laatste maanden, tot aan het overlijden van mijn vader, voor hem gezorgd. Dit was geen lichte taak. Mijn vader lag al bijna een jaar alleen nog maar in bed en moest met alles geholpen worden. Verschonen, wassen en scheren, helpen met eten en drinken etc. Dit deed Jacob liefdevol met veel geduld en respectvol. Omdat mijn vader de laatste maand snel achteruitging werd Jacob nogal eens gevraagd op indicatie van de huisarts of anderszins de verzorging aan te passen aan een nieuwe verslechterende situatie. Dit vond hij vanzelfsprekend en geen enkel probleem.

Huishoudelijke taken zoals de verzorging van de was, koken en boodschappen doen zijn hem toevertrouwd. Jacob is een plezierige huisgenoot, betrouwbaar, bescheiden en vriendelijk.  Jacob is van onmisbare waarde geweest voor mijn moeder en voor ons kinderen om vader thuis te kunnen blijven verzorgen tot op het allerlaatst. Daarna is Jacob nog een week gebleven en heeft daarmee moeder en ons ontzorgd tijdens de eerste moeilijke week waarin onder andere de begrafenis moest worden geregeld.

Wij wensen Jacob veel succes op zijn toekomstige werkadressen.”

...

De familie | 2020

Mijn moeder krijgt één op één aandacht, dit geeft haar de rust en de regelmaat waardoor het goed gaat met haar

Vanwege het korte ziekbed en overlijden van mijn vader viel voor mijn moeder niet alleen haar partner maar ook haar mantelzorger weg. We hebben als naaste familie dit 24/7 in eerste instantie zelf opgevangen, in afwachting van een plekje voor haar in een verzorgingshuis. Dat liet nog lang op zich wachten en de intensieve zorg was voor de familie niet vol te houden.

Toen hebben we contact gelegd met 24 Uurs Zorgloket. We waren vooraf nog best sceptisch maar het prettige gesprek met Steffi heeft ons doen besluiten om het een kans te geven.

Binnen enkele weken hadden we een lieve Poolse vrouw bij mijn moeder in huis die de zorg voor haar volledig op zich nam. De klik met mijn moeder en ook naar ons toe was er meteen. De au-pair doet de persoonlijke verzorging, de was, boodschappen, maaltijden bereiden en het schoonhouden van de gebruiksruimtes. Er is veel persoonlijke aandacht voor mijn moeder zoals gesprekjes voeren, gymnastische spelletjes doen, wandelingetjes buiten maken. De taal vormt daarbij geen barrière. Mijn moeder krijgt één op één aandacht, dit geeft haar de rust en de regelmaat waardoor het erg goed gaat met haar. Het is heel prettig dat mijn moeder zo thuis, in haar vertrouwde omgeving, kan blijven wonen.

We hebben tot nu toe...

... 3 Poolse au-pairs gehad en we zijn dik tevreden. We hopen dit zo nog een hele tijd door te kunnen zetten.

Chapeau!”

De familie | 2019

De zorg in huis zorgt ervoor dat zij zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen.

‘Inmiddels is bij ons de 3e zorgverlener aanwezig via het 24 Uurszorgloket. Net als haar voorgangers is ook deze Poolse zorgverlener zeer toegewijd en bekwaam. Zij omringen mijn moeder met goede zorgen. Dankzij de goede zorgen eet en drinkt mijn moeder beter. Ook neemt ze haar medicijnen tijdig in. Dit alles zorgt ervoor dat ze er ook beter uit komt te zien. Ondanks dat mijn moeder zich zo nu en dan wat in haar privacy voelt aangetast, zijn wij zeer tevreden met deze formule. De zorg in huis zorgt ervoor dat mijn moeder zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen.”

...

De familie | 2019

Wij hopen van harte dat Roman over 2 maanden weer bij ons terug kan komen

Roman heeft tot nu toe de beste zorg verleend. Doordat er sprake is van een lichte vorm van Alzheimer is alleen zijn en alleen op pad gaan te risicovol. Roman is super zorgzaam en heeft oog voor detail. Zowel wat betreft de zorg, als wanneer het gaat om het huishouden. Verder is hij communicatief heel sterk en altijd vriendelijk. Er wordt gecommuniceerd in het Engels en Roman doet dit op een rustige manier, zodat ze elkaar goed begrijpen. Roman laat hem in zijn waarde, betutteld hem niet en verzorgd hem heel goed. We hopen van harte dat  hij over 2 maanden weer bij ons terug kan komen. Mits hij dan weer beschikbaar is..”

...

De familie | 2019

Fijn dat er telkens weer op korte termijn een zorgverlener ingezet kan worden

Graag willen wij jullie laten weten dat wij (wederom) super tevreden zijn (geweest) met de zorgverlener die jullie hebben ingezet. Een buitengewoon vriendelijke en behulpzame zorgverlener waarvan het erg fijn was dat zij in de buurt was. Wij hebben het ook als zeer prettig ervaren dat jullie er telkens voor zorgen dat er op korte termijn een zorgverlener beschikbaar is. Nogmaals dank voor alles!”

...

De familie | 2019

Ze zorgt er voor dat mijn moeder rust heeft en onderneemt samen met haar allerlei initiatieven.

Het 24 Uurs Zorgloket zorgt er nu al enige tijd voor dat er een zorgverlener bij mijn moeder in huis woont. De zorgverlener die bij mijn moeder inwoont doet haar werk met grote toewijding en heeft daarbij heel veel geduld met mijn moeder. Ze zorgt er voor dat mijn moeder rust heeft en onderneemt samen met haar allerlei initiatieven. Ze gaat met mijn moeder wandelen, tekenen, schilderen en nog veel meer. Wij hebben ontzettend veel bewondering voor haar werkwijze en zijn blij dat zij de zorg voor mijn moeder op zich neemt.”

...

De familie | 2018

Er is in de afgelopen periode zeer goed gezorgd voor mijn vader

Er is in de afgelopen periode zeer goed gezorgd voor mijn vader. Helaas was hij thuis niet meer te hanteren en was opname de enige oplossing. Er wordt nu gedacht aan Lewy Body dementie, hetgeen gepaard gaat met wanen, hallucinaties en achterdocht. Hopelijk is dit goed te behandelen met de juiste medicatie. Mijn vader gaat daarom nu naar een particulier verpleeghuis in de buurt.

Nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen!”

...

De familie | 2018

Wij zijn Agnes dankbaar voor al haar hulp, kunde, vakbekwaamheid en prettige persoonlijkheid.

‘Mevrouw Agnieszka Adamczewska (voor ons Agnes) was één van de verzorgsters die onze moeder (lijdende aan de ziekte van Parkinson) heeft verzorgd in haar laatste levensjaar. Wij hebben Agnes leren kennen als een vriendelijke, flexibele, zeer kundige en toegewijde hulp.

Naast haar zeer goede werk als persoonlijke hulp van onze moeder hebben wij haar stressbestendigheid en handelingsvaardigheid in moeilijke situaties, zoals bij ziekenhuisopnames, zeer gewaardeerd.

Ook in de laatste levensfase van mijn moeder (nadat zij terminaal was verklaard en bedlegerig) heeft Agnes met al haar toewijding en kunde er voor gezorgd dat onze moeder in alle rust thuis heeft kunnen sterven. Zonder hulp van Agnes was dit niet mogelijk geweest. Wij zijn Agnes in ieder geval dankbaar voor al haar hulp, kunde, vakbekwaamheid en prettige persoonlijkheid.

Mede namens onze huisarts (die niet bekend was met de hulp zoals wij die via een pgb hebben ingehuurd) moeten wij onze waardering uitspreken over hoe zij in korte tijd de Nederlandse taal, nog niet sprekend maar wel begrijpend, eigen heeft gemaakt. Hetzelfde geld voor haar verpleegkundige taken wat ook voor onze huisarts een geruststelling was, die op haar bouwde bij zijn diagnoses/bezoeken.

Wij wensen Agnes veel succes bij haar volgende opdracht en zijn overtuigd dat de nieuwe
zorgvragers net zo tevreden zullen zijn, als wij dat zijn.”

...

De familie | 2018

Wij vinden het erg fijn dat jullie altijd goed bereikbaar zijn wanneer wij hulp nodig hebben

De zorgverlening van het 24 Uurs Zorgloket is een uitkomst voor onze moeder. Doruta is de zorgverlener die onze moeder verzorgt. Zij heeft een liefdevol karakter. Daarnaast is zij erg deskundig en toont ze veel betrokkenheid met onze moeder. Doruta is nu afgelost door een andere verzorgster. Ook heeft de nieuwe verzorgster nog niet heel lang de zorg voor onze moeder op zich genomen, toch lijkt het er op dat ook dit weer helemaal goed komt.

Al met al zijn wij bijzonder content met het 24 Uurs Zorgloket. Wij vinden het erg fijn dat jullie altijd goed bereikbaar zijn wanneer wij hulp nodig hebben en werken zeer oplossingsgericht. Al met al zijn we dus zeer tevreden!”

...

De familie | 2018

Wij bedanken Elisabeth voor het waardig en menselijk begeleiden van onze vader in zijn laatste levensfase

Onze vader werd verzorgd door Elisabeth. Onze vader was op dat moment 94 jaar en woonde alleen in een groot huis met een grote tuin.

Ondanks zijn leeftijd was hij nog zeer zelfstandig. Hij was daarom ook sceptisch over een inwonende thuishulp. Doordat onze vader lichamelijk zwakker werd, besefte hij zich wel steeds meer dat een uitwonende zorgverlener niet meer voldoende was.

Het vrolijke, sympathieke, vlijtige en vriendelijke karakter van Elisabeth heeft zij vanaf dag één het vertrouwen van onze vader gewonnen.

Hij genoot enorm van het samen avondeten. En ook de verzorging die nodig was vanwege de verschillende lichamelijke klachten stelde hij zeer op prijs. Zo werd het huishouden professioneel uitgevoerd en bloeide zijn tuin weer op dankzij Elisabeth haar groene vingers.

Vlak voordat Elisabeth afgelost zou worden ging de gezondheid van onze vader hard achteruit. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis, waar hij op 17-06-2017 is overleden.

Wij kunnen Elisabeth warm aanbevelen en bedanken haar hartelijk voor het feit dat zij onze vader in zijn laatste levensfase zo waardig en menselijk heeft begeleid.”

...

De familie | 2018

Dit betekent eindelijk echt ontzorgen voor ons allemaal!

‘Onze beginnend dementerende moeder (85 jaar) kon niet langer zelfstandig thuis blijven wonen. Via de topbemiddeling van het 24 Uurszorgloket hebben wij een inwonende zorgverlener uit Polen kunnen regelen. Onze moeder is nu thuis gelukkig en heel blij met de 24-uur per dag inwonende zorgverlener. Met echte passie helpt en begeleidt zij onze moeder met al haar dagelijkse bezigheden. Ook wij zelf zijn zeer tevreden met de zorgverlener die bij onze moeder is komen inwonen. Daarbij heeft onze moeder in financieel opzicht ook geen enkele zorg. De zorg wordt namelijk volledig betaald vanuit het PGB. Mijn moeder krijgt nu de zorg die zij nodig heeft en kan langer thuis blijven wonen. Dit betekent eindelijk echt ontzorgen voor ons allemaal!”

...

De familie | 2017

Het 24 Uurszorgloket kun je vol vertrouwen de zorg van je naaste en geliefde overdragen.

Gedurende 2016 verslechterde de gezondheid van onze 92-jarige moeder alsmaar meer. De mobiliteit en het geheugen lieten haar in de steek. Haar grote wens was om zo lang mogelijk thuis in haar eigen omgeving te blijven wonen. Wij hebben, als kinderen, ons goed georiënteerd en gekozen voor 24-uur zorg, via 24 Uurszorgloket. De voorlichting, service, ondersteuning en samenwerking was optimaal. De zorg-au-pairs Agnieszka en Lila hebben uitstekend voor onze moeder gezorgd en haar professioneel bijgestaan, terwijl ze steeds verder achteruitging. Ik kan iedereen dit bureau van harte aanbevelen.”

...

De familie | 2017

Sylwia is een hele fijne en goede verzorgster geweest voor onze oom.

“Onze oom is na een herseninfarct aan zijn rechter zijde verlamd geraakt. Sylwia van het 24 uurs zorgloket heeft vervolgens de 24 uurs zorg voor haar rekening genomen. Wij hebben Sylwia leren kennen als een alerte, deskundige, empathische, zorgvuldige, representatieve en vriendelijke vrouw.

In de maanden december 2016 en januari 2017 heeft ze onze oom prima verzorgd. Inmiddels is onze oom aardig hersteld van zijn herseninfarct, maar praten gaat nog lastig.

Al met al is sylwia een hele fijne en goede verzorgster geweest voor onze oom.”

...

De familie | 2017

Wiesia was voor ons een rots in de branding.

”Mijn Moeder is Alzheimerpatiënt en is volledig afhankelijk van anderen. Wiesia biedt haar de 24 uurs dag- en nachtzorg die zij nodig heeft. Wiesia weet daarbij om te gaan met een actieve tillift die nodig is om de patiënt uit bed te halen en in de rolstoel te zetten. Ook helpt ze haar bij het eten. Met engelen geduld voert ze mijn moeder. Zij doet alles op liefdevolle wijze en met volledige toewijding.

Wiesia heeft mijn moeder tot aan het einde toe verzorgd. Dag- en nacht stond zij voor mijn moeder klaar. Toen zij bedlegerig werd, bleek verpleging noodzakelijk. Die werd vervolgens geboden door Buurtzorg Nederland.  Wiesia heeft zich laten coachen door de verpleger/verpleegsters en heeft vervolgens actief bijgedragen aan de verpleging. Met volle overgave heeft ze de verzorging en verpleging op zich genomen.

Wiesia heeft een liefdevol karakter, is opgewekt en heeft gevoel voor humor. Ze is eerlijk en betrouwbaar, gaat op economische wijze met het huishoudheld om en spreekt goed Nederlands.

Mijn broers, mijn zus en ik zijn heel blij met Wiesia, omdat wij wisten dat onze moeder bij haar in goede handen was. Zij was voor ons een rots in de branding!”

...

De familie | 2017

Hendrika en Milka waren onze ogen, handen, voeten en oren 24 uur per dag, zeven dagen per week, en dat 2 maanden lang. Ze hebben onze vader veiligheid, veel liefde en zorg geboden.

Hendrika en Milka hebben zeer goed voor onze vader gezorgd, al die tijd dat zij er waren kon mijn vader de dingen doen die hij altijd graag deed. Het huis zag er altijd netjes uit en mijn vader genoot van hun kookkunst. Mede dankzij hun kon mijn vader op zijn geliefde plek dicht bij zijn bossen en met zijn hond (waar ze ook goed voor zorgde) blijven wonen en wandelen. Ons als familie ontlastte ze enorm. Wanneer wij op bezoek kwamen werden we gastvrij en met allerlei lekkers ontvangen. Ze belden ons alleen wanneer dat noodzakelijk was, ze gaven ons tijd en ruimte!

Onze vader heeft Alzheimer. De wachtlijsten voor verzorgings- en verpleeghuizen zijn erg lang. Wij hebben er (met onze drukke banen en gezin) alles aan gedaan om het voor onze vader zo aangenaam en mogelijk te houden. Op den duur ontstonden er steeds vaker onveilige situaties. Wij kunnen wel zeggen dat Hendrika en Milka op dat moment als reddende engelen waren voor ons en onze vader. Wij zijn hun hier als familie enorm dankbaar voor!!!!

Onze vader kon helaas niet meer op deze plek blijven wonen, de zorg die hij nu vraagt is te zwaar voor iemand alleen. De laatste maanden waren...

... zwaar voor Hendrika en Milka, maar beide hebben ze ons tot het einde ondersteund. Ze hebben doorgezet tot dat wij, als een lot uit de loterij, een nieuwe plek hebben kunnen vinden voor onze vader!

De dag dat vader hier kwam wonen vroeg hij nog; Hoe dan nu met die vrouwen (hij maakte m.b.v. ons hun namen compleet en zei;”oh ja Hendrika en Milka)? Wat nu….? En hun werk dan………………? komen ze dan mee..? Hij maakte zich daarover zorgen en met tranen in zijn ogen zei hij: “want ze hebben heel goed voor mij gezorgd hoor!”.

Nou ik geloof dat dit Alles zegt………

Bedankt dames!”

De familie | 2017

In onderstaand filmpje kunt u het verhaal horen van dochter Martina over haar ervaringen met 24 Uurs Zorg zorgverleenster Halina. Haar moeder Bernie Liefstingh heeft al een aantal jaar een ernstige vorm van Alzheimer en Parkinson. (maart 2016)

...

Martina | 2016

Over de verpleegkundige Izabela Sornek

De door u bemiddelde verpleegkundige, Izabela, heeft vanaf medio Nov-2015 tot 1-7-2016 de 24-uurs zorg voor onze oom dhr. Vliex prima gedaan.

Wij hebben Izabela Sornek leren kennen als een:

-Empathische

-Deskundige

-Zorgvuldige

-Vriendelijke

-Goed verzorgde en

representatieve verpleegkundige.

Izabela heeft onze oom dhr. Vliex op een voortreffelijke manier verzorgd in bovengenoemde periode.

Wij willen u en Izabela Sornek bedanken voor de zeer positieve wijze van samenwerken, welke hopelijk nog lang zal duren en zouden een terugkeer van Izabela op prijs stellen.”

...

Drs NJGB Wolter en Barbara Vliex | 2016

Wij zijn Szarlata dankbaar voor haar inzet!

Szarlata is bij mijn ouders 2 maanden in huis geweest en heeft deze 2 maanden heel veel werk verzet. Ze heeft adequaat voor mijn ouders gezorgd en geen klus was haar teveel. Mijn vader kreeg de hulp die hij nodig had en mijn moeder een luisterend oor en een gezellige huisgenoot. Wij zijn Szarlata dankbaar voor haar inzet, haar kookkunst en haar opgeruimde en schone instelling, waardoor het huis van mijn ouders er altijd spik en span uitzag.”

...

De familie | 2016

Verzorging met toewijding

Justyna heeft mijn moeder die Alzheimer patiënt is verzorgd. Zij heeft dat nu al 4 zorg perioden gedaan. Dat is in totaal een tijdspanne van ruim 8 maanden. 1e zorgperiode 04-10-2014 tot 20-12-2014, 2e zorgperiode 07-02-2015 tot 07-04-2015, 3ezorgperiode 25-05-2015 tot 10-08-2015 en 4e zorgperiode 26-02-2016 tot 23-04-2016.

Mijn moeder heeft steeds meer hulp nodig. Ze kan zelf niets meer. In alles helpt en verzorgt Justyna haar. Ze weet daarbij om te gaan met een actieve tillift die nodig is om de patiënt uit bed te halen en in de rolstoel te zetten. Ook helpt ze bij het eten. Met engelen geduld voert ze mijn moeder. Alles doet ze op liefdevolle wijze en met volledige toewijding. Ze doet de zorg op een adequate wijze, maar ook het huishouden doet ze adequaat. Het huis is altijd schoon en opgeruimd, de was en afwas zijn op orde.

Ik weet dat zij er is voor mijn moeder. Die verliest ze niet uit het oog en dat is een hele geruststelling. Justyna heeft een rustig karakter. Ze is eerlijk en betrouwbaar. Ze gaat op economische wijze met het huishoudgeld om.De Nederlandse taal gaat haar steeds beter af die wordt elke zorgperiode beter. Voor mij, mijn broers en zus in Justyna een engel op aarde!”

...

De familie | 2016

Het 24 Uurs Zorgloket is een gouden greep gebleken.

Sinds 9 maanden hebben we hulp (dag – en nachtzorg) in huis via 24 Uurs Zorgloket. Het is een gouden greep gebleken! Mijn vader van 89 kon in verband met dementie niet langer alleen wonen. De inzet was: we kunnen het allicht proberen er is niets te verliezen. Er bleek alleen maar te winnen. Of wij nu de 2 beste zorgmedewerkers van het 24 Uurs Zorgloket hebben gekregen? Beide dames, Agnieszka en Monika zijn zeer liefdevol en er is sprake van een wederzijdse band. Met inzet ook van mijn broers en zussen gaat het nog steeds. We hopen zo mijn vaders wens ooit uit zijn eigen huis gedragen worden te kunnen volbrengen.”

...

De familie | 2016

Lila was ons tot grote steun in een voor ons zeer bewogen tijd.

Lila was van juli tot september bij ons voor de zorg voor mijn vader. Zij was rustig, evenwichtig en altijd opgewerkt. In haar zorg voor mijn vader was ze respectvol, geduldig, vriendelijk, trouw en zorgvuldig. Dit gold zowel voor persoonlijke verzorging van mijn vader, als voor huishoudelijke taken. Ze toonde zich heel betrokken bij het welzijn van zowel mijn vader als mijn moeder. Waar ze kon nam ze mijn moeder werk uit handen. Als ze nodig was, was ze er, als ze niet nodig was, was ze bescheiden op de achtergrond aanwezig, altijd klaar om bij te springen. Alles deed ze zo veel mogelijk zoals mijn vader en moeder dat wensten. Ze zag wat nodig was en pakte daarbij ook zelfstandig dingen op. De taal vormde nauwelijks een belemmering in de communicatie. Verschillende verpleegkundigen van de thuiszorg meldden ons dat zij de hulp van Lila zo goed vonden (‘lief, ‘altijd alles netjes klaar’). Zelfs zo, dat toen wij volledig door de verzekering vergoede Nederlandse 24-uurs thuiszorg konden krijgen, zij ons adviseerden dat niet te doen. Overigens hebben wij dat niet eens overwogen.  Lila was ons tot grote steun in een voor ons zeer bewogen tijd. We zullen haar missen.”

...

De familie | 2016

Justyna is voor ons een engel op aarde.

Justyna heeft mijn moeder die alzheimer patiënt is verzorgd. Dat heeft zij op een liefdevolle wijze en met volledige toewijding gedaan. Ze doet de dag- en nachtzorg op adequate wijze, maar ook het huishouden doet ze adequaat. Het huis is altijd schoon en opgeruimd , de was en afwas zijn op orde. lk weet dat zij er is voor mijn moeder. Die verliest ze niet uit het oog en dat is een hele geruststelling. Justyna heeft een rustig karakter. Ze is eerlijk en betrouwbaar. Ze gaat op economische wijze met het huishoudgeld om. De communicatie in het Nederlands ging moeizaam, maar gaat steeds beter. Zeker over de gewone dingen van de dag. Voor mij, mijn broers en zus is Justyna een engel op aarde!”

...

De familie | 2016

Zeer tevreden over de geleverde zorg.”

Door de overbelasting die ik had, moest ik wel actie ondernemen. Ik heb daardoor het 24 Uurszorgloket ingeschakeld om mij zelf te ontlasten in de dagelijkse zaken. Ik ben erg tevreden over de geleverde zorg. Alles verliep erg naar wens. Er werd veel persoonlijke aandacht geschonken en het belangrijkste is dat ik hierdoor de rust heb gekregen die ik nodig had.”

...

De familie | 2016

Fietsen is weer mogelijk door het 24 Uurs Zorgloket’’

Onze zorgverlener Wojtek gaat vaak op de fiets weg met de heer Geldorp. Dhr. Geldorp vindt het heerlijk om te fietsen en op deze wijze is dat weer mogelijk. Samen genieten van een heerlijke fietstocht door de bossen. (april 2016)

zorgverlener Wojtek1

...

Familie Geldorp | 2016

De zorgmedewerksters zijn erg zorgzaam en betrokken.

Wij waren met spoed op zoek naar 24 uurs zorg. Omdat onze vader het mantelzorgen voor onze moeder niet meer aan kon. Hij had zelf een hartinfarct gehad. Maar op erg korte termijn hadden jullie 24 uurs zorg geregeld. Het is voor ons kinderen een hele geruststelling dat onze moeder thuis nu thuis is blijven wonen en goed wordt verzorgd. De zorgmedewerkers Justyna en Danuta van het 24 Uurszorgloket zijn erg zorgzaam en betrokken. Daarnaast zijn de mensen op kantoor (ons aanspreekpunt) erg goed bereikbaar (zelfs in het weekend), snel, adequaat, vriendelijk en zorgen altijd voor een oplossing.”

...

De familie | 2015

Zeer tevreden over het 24 Uurszorgloket.

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met het 24 Uurszorgloket. De communicatie verloopt goed en de lijnen zijn kort. Jullie reageren vlot en adequaat. Ook over Wiolette, de zorgmedewerkster zijn wij zeer tevreden.”

...

De familie | 2015

Ik kan nu thuis in mijn eigen huis en omgeving blijven.

Tijdens een van onze laatste bezoeken aan een van onze klanten die terminaal was gaf hij aan: ”Ik ben zo blij dat ik gekozen heb voor 24 uurs zorg aan huis, ik had geen betere beslissing kunnen nemen. De verzorgende is geweldig en ik kan mijn laatste weken thuis in mijn eigen huis en omgeving doorbrengen in plaats van in een verpleeghuis. Dit maakt mijn laatste levensfase een stuk draaglijker.”

...

De familie | 2015

Barbara is geweldig en qua de verzorging doet ze niet onder voor een echte verpleegster.”

Wij vinden Barbara geweldig. Zij is geduldig en rustig in de omgang. Daarnaast is zij beleefd en erg bescheiden. We vinden het fijn als wij op visite komen. Qua de verzorging doet ze niet onder voor een echte verpleegster. Ze zet ‘s nachts zelfs de wekker om bij moeder te gaan kijken of alles goed gaat. De was wordt netjes bijgehouden, het appartement is altijd opgeruimd en schoon. Wij zijn zeer tevreden over haar. Ze is ook erg leergierig en kan al aardig Nederlands, dat is erg fijn. Nu kunnen we beter met haar communiceren.

Ja, en over jou zijn we erg te spreken als zorgcoördinator Anja. Je bent attent en erg betrokken bij hetgeen wat je doet. Je laat de mensen niet aan hun lot over. Wij zijn erg blij met jou

...

De familie | 2015