Particuliere ouderenzorg aan huis

Particuliere ouderenzorg

Wilt u graag particulieren ouderenzorg voor uw ouders? 24 Uurszorgloket biedt de ideale oplossing. Wanneer u of uw dierbare niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen, bieden wij hulp bij particuliere ouderenzorg aan huis, waardoor ouderen langer in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. De zorgverlener die ingezet wordt, komt inwonen en zorgt voor dag- en nacht toezicht en begeleiding. Ondersteuning bij huishoudelijke zaken als aankleden, douchen, schoonmaken, boodschappen en koken zijn taken die zij op zich nemen. Wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen, zoals het toedienen van injecties, noodzakelijk zijn dan dient hiervoor een thuiszorgorganisatie ingeschakeld te worden.

Wij zorgen ervoor dat zowel uw dierbare als de zorgverlener zich ondersteund en begrepen voelen gedurende de particuliere ouderenzorg. Onze zorgverleners worden warm opgevangen door een team bij aankomst in Nederland. Diezelfde week worden zij grondig getraind en begeleid, zodat zij optimaal kunnen voorzien in particuliere ouderenzorg. Lees hier meer over onze aanpak en training.

Particuliere ouderenzorg: ons aanbod

Wij helpen niet alleen bij particuliere ouderenzorg aan huis, maar ook bij dag- en nachtzorg voor diverse aandoeningen zoals Parkinson, COPS, MS of Alzheimer (dementie). Hierdoor worden mantelzorgers en naaste familieleden ontzorgt. Wilt u meer informatie over wat wij voor u of uw dierbare kunnen betekenen? Ontdek hier wat wij allemaal doen. Voor meer informatie over particuliere ouderenzorg aan huis kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Kosten van particuliere ouderenzorg aan huis en PGB

De particuliere ouderenzorg die 24 Uurszorgloket aanbiedt, is goedkoper dan de ouderenzorg bij vergelijkbare zorginstellingen. Het wordt zelfs in veel gevallen volledig vergoed vanuit het persoonsgebonden budget (PGB). Wanneer u beschikt over een persoonsgebonden budget, dan kunt u zelf uw zorg inkopen. In ons stappenplan voor een PGB aanvragen leest u hoe u een PGB aan kunt vragen.

CIZ zorgindicatie

Om in aanmerking te komen voor particuliere ouderenzorg aan huis, dan dient u in het bezit te zijn van een CIZ zorgindicatie. De zorgindicatie wordt vastgesteld door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). In de zorgindicatie is vastgesteld op welke zorg u of uw naasten recht hebben. Lees hier hoe een zorgindicatie aanvragen werkt.

Contact met 24 Uurszorgloket

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of plan geheel vrijblijvend een (familie) afspraak in met één van onze zorg adviseurs in. Contact opnemen kan natuurlijk ook via 0800-6444444 of info@24uurszorgloket.nl.