Particuliere ouderenzorg aan huis

Particuliere ouderenzorg

Particuliere ouderenzorg voor uw naasten of familie? Het 24 Uurszorgloket biedt hiervoor de uitkomst. Wanneer u of uw naasten niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen dan bemiddelen wij bij de particuliere ouderenzorg aan huis, waardoor ouderen langer in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. De zorgverlener die ingezet wordt, komt bij u of uw naasten inwonen en zorgt voor 24 uur per dag toezicht en begeleiding. Ondersteuning bij huishoudelijke zaken als aankleden, douchen, schoonmaken, boodschappen en koken zijn taken die zij op zich nemen. Wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen, zoals het toedienen van injecties, noodzakelijk zijn dan dient hiervoor een thuiszorgorganisatie ingeschakeld te worden.

Particuliere ouderenzorg: ons aanbod

Naast dat wij bemiddelen bij particuliere ouderenzorg aan huis, bemiddelen wij ook bij zorg voor verschillende aandoeningen. Lijdt iemand bijvoorbeeld aan Parkinson, COPS, MS of Alzheimer (dementie), dan bemiddelen wij bij 24 uur per dag inwonende zorg. Hierdoor worden mantelzorgers en naaste familieleden ontzorgt. Wilt u meer informatie wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan wat wij allemaal doen.

Particuliere ouderenzorg: dagzorg & nachtzorg

Bij het 24 Uurszorgloket bemiddelen wij bij dagzorg en nachtzorg. Het is mogelijk om zowel dagzorg als nachtzorg of beide aan te vragen. Wilt u meer weten over dagzorg of nachtzorg afzonderlijk? Lees dan hier meer. Voor meer informatie over particuliere ouderenzorg aan huis kunt u contact met ons opnemen.

Kosten van particuliere ouderenzorg aan huis

De particuliere ouderenzorg waarbij het 24 Uurszorgloket bemiddelt is goedkoper dan de ouderenzorg bij instellingen die gelijk zijn aan het 24 Uurszorgloket. Bij het 24 Uurszorgloket kost 24 uurs zorg gemiddeld €110 per dag waar bij andere instellingen alleen nachtzorg al €180 kost. Op onze tarievenpagina vindt u een uitgebreid overzicht van onze tarieven. Ook kunt u hier direct uw prijs berekenen. Een groot bijkomend voordeel is dat de bemiddeling bij zorg in bijna alle gevallen volledig betaalbaar is vanuit het persoonsgebonden budget. Hieronder leest u daar meer over.

Aanvragen PGB

Wanneer u of uw naasten permanente zorg nodig hebben dan is dit vaak betaalbaar vanuit het PGB (persoonsgebonden budget). Wanneer u beschikt over een persoonsgebonden budget, dan kunt u zelf uw zorg inkopen. In ons stappenplan voor een PGB aanvragen leest u hoe u een PGB aan kunt vragen. Wilt u meer weten over de tarieven die gekoppeld zijn aan het PGB? Bekijk dan de tarieventabel PGB 2021.

CIZ zorgindicatie

Om in aanmerking te komen voor 24 uur per dag zorg aan huis dient u in het bezit te zijn van een CIZ zorgindicatie. De zorgindicatie wordt vastgesteld door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). In de zorgindicatie is vastgesteld op welke zorg u of uw naasten recht hebben. Lees hier hoe een zorgindicatie aanvragen werkt.

Contact met 24 Uurszorgloket

Heeft u nog vragen over de particuliere ouderenzorg of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op of plan geheel vrijblijvend een (familie) afspraak in met één van onze zorg adviseurs in. Contact opnemen kan ook via 0800-6444444 of info@24uurszorgloket.nl.