Stel uw vraag

Thuiszorg en mantelzorgersIs zelfstandig thuis wonen geen optie meer? Of bent u de mogelijkheden om zo lang mogelijk veilig thuis te kunnen wonen aan het onderzoeken? Dan kan een inwonende zorgverlener (zorg-au-pair) een oplossing voor u zijn.

Wij bieden een oplossing waarbij een zorgverlener bij u in huis komt wonen. Deze zorgverlener zal doorgaans 2 tot 3 maanden blijven, waarna ze worden afgewisseld met andere zorgverleners. Onze zorgverleners komen vaak uit Portugal of Polen. Voor hun privacy hebben ze een eigen slaapkamer nodig, maar we kunnen samen met u kijken naar de mogelijkheden. De zorgverlener staat niet 24 uur per dag paraat, maar is over het algemeen 6 tot 7 uur per dag beschikbaar, afgestemd op uw zorgbehoeften. Dit biedt een geruststellend gevoel. Ook kunnen we in overleg bepalen op welke dag (minimaal 1 dag per week) de zorgverlener niet aanwezig hoeft te zijn.

Bij 24 Uurszorgloket begrijpen we de uitdagingen waar u mogelijk mee te maken heeft bij het zoeken naar dag- en nachtzorg. Met onze inwonende zorgverleners verzekeren we niet alleen warme en kwalitatieve zorg, maar verlichten we ook naasten. Dit betekent dat familieleden, mantelzorgers en geliefden de vrijheid krijgen om te genieten van de kostbare momenten met hun dierbare, terwijl de zorgverleners verantwoordelijkheid dragen voor het welzijn en de zorgbehoeften van onze cliënten.

Heeft u een vraag over inwonende zorg? Stel dan hier eenvoudig uw vraag. Wij streven ernaar om binnen één werkdag uw vraag te beantwoorden!

Uiteraard is telefonisch contact nog sneller dan het invullen van onderstaand formulier. U kunt vrijblijvend telefonisch contact opnemen via 073 – 303 00 86.

Stel uw vraag over inwonende zorg via onderstaande formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.