24 Uurszorgloket: Wie zijn wij?

Graag laten wij u kennis maken met ons team. Transparantie, openheid en eerlijkheid zijn voor ons belangrijke aspecten. Wie zijn de gezichten achter 24 Uurszorgloket en wat maakt dat wij ons iedere dag inzetten voor de beste zorg? U leest het hieronder bij onze persoonlijke verhalen

Ons team – 24 Uurszorgloket

We stellen aan u voor:


 

Ontstaan 24 Uurszorgloket

In 2014 zijn Anja Arnts, Mimi Jansen en Anna Szczepaniak, gestart met 24 Uurszorgloket. Anna Szczepaniak kreeg de vraag of zij mogelijk een Poolse zorgverlener zou kunnen organiseren voor een familielid in Nederland. De zorgverlener zou als mantelzorger in huis komen wonen en ondersteuning en begeleiding bieden. Dit is iets wat in Duitsland al langere tijd gebruikelijk was, maar nog niet in Nederland.

Tegelijkertijd merkte Anja Arnts & Mimi Jansen gedurende hun toenmalige werkzaamheden, het begeleiden van ouderen bij hun verhuizing van de thuissituatie naar het verzorgingstehuis, dat mensen het liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Een succesvolle pilot bij eerder genoemde familie, heeft de drie dames doen besluiten te gaan bemiddelen in betaalbare 24 uurszorg. De zorgverleners zijn gedurende de dag flexibel beschikbaar, doordat zij inwonen bij de cliënt thuis. Op deze manier wordt de naaste familie ontzorgt en is langer thuis wonen mogelijk. Dit doen wij inmiddels voor zowel dag- als nachtzorg. En met succes!

De zorgverleners

Sinds 2014 hebben wij al meer dan 300 cliënten mogen voorzien van een inwonende zorgverlener. De zorgverleners die wij inzetten zijn ervaren en beschikken over de juiste toewijding om zorg te verlenen. Wij werken voornamelijk met zorgverleners uit Polen, Portugal en Slowakije. De zorgverleners uit deze landen zijn erg toegewijd en zorgzaam richting de cliënt. Dit in combinatie met het feit dat zij in bijna alle gevallen ervaring hebben in de zorg en het huishouden bieden zij een toegevoegde waarde.

Benieuwd naar de ervaringen? Lees dan hier de referenties.

Kunnen wij met u meedenken?

Wilt u meer weten over ons of vind u het prettig dat wij meedenken in uw persoonlijke situatie? Bel gerust en wij staan u graag te woord. Wij zijn bereikbaar via 0800-6444444. U kunt ook direct een afspraak maken of een kostenoverzicht aanvragen.