Het 24 Uurszorgloket: Wie zijn wij?

Transparantie, openheid en eerlijkheid zijn voor ons belangrijke aspecten. Om die reden willen wij u graag nader kennis laten maken met ons team. Hoe is het 24 Uurszorgloket ontstaan? Wie zijn de gezichten achter het 24Uurszorgloket en waarom doen wij wat wij doen? Allemaal vragen waar wij u het antwoord op geven. Wij stellen graag aan u voor: het 24 Uurszorgloket, bemiddelingsbureau bij 24 uurs zorg aan huis.

Ontstaan 24 Uurszorgloket

In 2014 zijn Anja Arnts, Mimi Jansen en Anna Szczepaniak, gestart met het 24 Uurszorgloket. Dit is ontstaan doordat Anna Szczepaniak de vraag kreeg of zij mogelijk een Poolse zorgverlener zou kunnen regelen voor een familielid in Nederland. De zorgverlener zou als mantelzorger in huis komen wonen en ondersteuning en begeleiding bieden. Dit is iets wat in Duitsland al langere tijd gebruikelijk was. Tegelijkertijd merkte Anja Arnts & Mimi Jansen gedurende hun toenmalige werkzaamheden (het begeleiden  van ouderen bij de overplaatsing van hun thuissituatie naar verzorgingstehuizen), dat mensen het liefst zo lang mogelijk (of langer) thuis blijven wonen. Een succesvolle pilot bij eerder genoemde familie, heeft de drie dames doen besluiten om te gaan bemiddelen in betaalbare zorgverleners. De zorgverleners zijn 24 uur per dag beschikbaar, doordat zij inwonen bij de klant thuis. Op die manier wordt de naaste familie ontzorgt en kan men langer thuis blijven wonen. Dit doen wij inmiddels voor zowel dag- als nachtzorg. En met succes!

Ons team

In de loop der jaren hebben wij een flinke groei doorgemaakt en is ons team flink uitgebreid. Wij stellen ze graag aan u voor:


 

De zorgverleners

Inmiddels bemiddelen wij bij een groot aantal personen in de zorg aan huis. De zorgverleners die wij inzetten zijn ervaren en beschikken over de juiste toewijding om zorg te verlenen. Wij werken voornamelijk met zorgverleners uit Polen, Portugal en Slowakije. Dit doen wij om verschillende redenen. Zo zijn Poolse, Portugese en Slowaakse zorgverleners vanuit traditie zeer zorgzaam en is het binnen de Poolse, Portugese en Slowaakse cultuur gebruikelijk dat men de zorg voor ouders op zich neemt. Daarnaast zijn zij erg loyaal richting de klant en werken zij altijd hard. Dit in combinatie met het feit dat zij in bijna alle gevallen al ervaring hebben in de zorg en het huishouden, maakt Poolse, Portugese en Slowaakse vrouwen erg bekwaam. Lees ook eens onze referenties om meer te weten te komen over onze zorgverleners.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over ons? Bel gerust eens op en wij staan u met alle plezier te woord. Wij zijn bereikbaar via 0800-6444444. U kunt ook direct een afspraak maken of een kostenoverzicht aanvragen.