Wouter

Wouter

Zorgcoördinator

Laat ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Wouter Blaeser, zorg coördinator bij het 24 Uurszorgloket. Geboren in Tilburg en sinds een aantal jaren woonachtig in het mooie Nijmegen.

Voordat ik bij dit mooie bedrijf aan de slag ben gegaan, heb ik op verschillende zorginstellingen met verschillende doelgroepen door het land gewerkt. Voor deze periode als zorgverlener te hebben gewerkt, ben ik een tijd in dienst geweest van de koninklijke landmacht. Beide functies heb ik altijd met plezier gewerkt en hebben mij gevormd tot de persoon die ik nu ben. Doorzettingsvermogen, flexibiliteit, punctualiteit en empathie staan bij mij hoog in het vaandel. Als persoon met veel affiniteit voor het helpen van mijn mede mens, vond ik het zorg coördinatorschap bij het 24 Uurszorgloket een mooie nieuwe uitdaging om aan te gaan en dit doe ik nog altijd met veel plezier.

Ik hoop dat we met ons leuke team velen mensen blij kunnen maken met deze vorm van zorg en dat ik hierin een bijdrage kan leveren. Geslaagde zorg is een geslaagde dag voor mij vol energie!