Tarieventabel PGB 2023

Tarieventabel PGB 2023 & 2024 – Persoonsgebonden budget WLZ

24 Uurszorgloket biedt betaalbare kwaliteitszorg door inwonende zorgverleners. Zij richten zich volledig op het welzijn en de behoeften van onze cliënten. De zorgverleners zijn dag en nacht aanwezig om jouw dierbare te helpen met de dagelijkse taken, hierdoor is warme en kwalitatieve zorg binnen handbereik. Op deze pagina staat de tarieventabel PGB 2023 en 2024 weergegeven.

De klanten van 24 Uurszorgloket ontvangen in de meeste gevallen een persoonsgebonden budget (PGB) om de zorg in te kopen en vallen onder de Wet Langdurige Zorg. De bemiddeling bij 24 uurs zorg in huis is in de meeste gevallen te betalen vanuit het PGB. Dit is mogelijk omdat wij voordeligere tarieven hanteren in vergelijking met andere zorgaanbieders. Een persoonsgebonden budget is een bedrag waarmee u zelf uw zorg kunt regelen. Hieronder vindt u meer informatie over de tarieventabel PGB 2023 en 2024. Alle tarieven die gelden omtrent het PGB in 2023 en 2024 zijn hier in te vinden.

Voor de tarieventabel 2023 Persoonsgebonden budget WLZ kunt u hier klikken.

Voor de tarieventabel 2024 Persoonsgebonden budget WLZ kunt u hier klikken.

Mocht u nog vragen hebben over de tarieven voor het PGB in 2023? Neem gerust eens contact met ons op. Klik hier voor meer informatie over het PGB aanvragen.

Onze tarieven zijn niet geheel gelijk met de tarieven van het PGB. Wilt u meer informatie over de tarieven die wij hanteren? Kijk dan op onze tarievenpagina.

Om meer te lezen over wat 24 Uurszorgloket precies doet, kunt u hier verder lezen. Mogelijk is 24 uurs zorg bemiddeling aan huis ook iets voor u of uw naasten.