Mariese Brugmans

Mariese Brugmans

Zorgadviseur

Mijn naam is Mariese Brugmans en ik werk als zorgadviseur bij het 24 Uurszorgloket. Ik heb de regio Zuid-Nederland met Gelderland en Zeeland onder mijn hoede.

Ik werk al ruim 20 jaar in de gezondheidszorg. Ik ben begonnen als welzijnsmedewerker en coördinator vrijwilligers in de ouderenzorg. Ik werkte graag met ouderen met psychogeriatrische en/ of psychische problematiek. In die periode heb ik ook mijn HBO middle management behaald en heb ik een tijdje team welzijn aangestuurd. Daarna heb ik een aantal jaar in de psychiatrie gewerkt en begeleidde ik cliënten met psychiatrische achtergrond om hen zoveel mogelijk zelfstandig in onze maatschappij mee te kunnen laten draaien.

Nu werk ik sinds enige tijd dus bij het 24 Uurszorgloket en eigenlijk komen alle dingen die ik leuk vind in een baan nu samen, namelijk: het helpen van mensen, het ontmoeten van mensen en hun sociale netwerk, het reizen door Nederland en daardoor op nieuwe plekken komen en als laatste door in gesprek te gaan met de client de juiste zorgverlener te kunnen matchen die bij de client past. Mijn eigenschappen zijn; sociaal, gestructureerd, vrolijk, geïnteresseerd en oprecht.

Ik woon met mijn gezin onder de rook van Den Bosch en in mijn vrije tijd breng ik graag tijd met hen door en ga ik graag wandelen met onze honden. Ik hou ook erg van het Brabantse bourgondische leven zoals een terrasje pakken, een avondje uit of uit eten. Ook nieuwe plekken en steden ontdekken vind ik erg leuk om te doen.