Jo van Druenen

‘Onze Jo’

Met trots stellen wij Jo van Druenen aan u voor. Jo heeft jarenlang een regionaal bekend poeliersbedrijf ‘van Druenen’ gerund. Na vele jaren met passie en plezier te hebben gewerkt heeft Jo in 2022 besloten te stoppen met het bedrijf en extra van het leven te gaan genieten.

In 2022 is 24 Uurszorgloket, na een kleine verbouwing, haar bedrijfsactiviteiten gaan voortzetten in de voormalige woning en poeliersbedrijf van Jo en Anja van Druenen. Als nieuwe ‘bewoners’ hebben wij altijd goed contact gehouden met de vorige eigenaren. Jo is aan het genieten van zijn pensioen maar staat nog altijd energiek in het leven.

24 Uurszorgloket is gevestigd in het Brabantse Geffen maar heeft cliënten door heel Nederland. Het komt dan ook regelmatig voor dat er zorgverleners opgehaald moeten worden vanuit het vliegveld of van en naar een cliënt gebracht moeten worden. Naast de begeleiding van cliënten wil 24 Uurszorgloket ook goede begeleiding voor de internationale zorgverleners. Naast het geven van trainingen en ondersteuning willen we ook dat ze goed arriveren bij hun cliënten. Dat is de taak van Jo, zijn gevoel voor gastvrijheid en gezelligheid past bij de wijze waarop wij om willen gaan met de zorgverleners.  Wij zijn er dan ook enorm trots op om te mogen vermelden dat Jo het team 24 Uurszorgloket is komen versterken. 

Een WIN-WIN. 24 Uurszorgloket heeft een betrouwbaar teamlid erbij & Jo komt nog geregeld over de vloer waar het toch een beetje ‘zijn stekkie’ is.