Referenties


 

 

Referenties van tevreden klanten van het 24 Uurs zorgloket over onze 24 uurs dag- en nachtzorg34937666 - home health care worker and an adult woman

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.  Wanneer de klanten tevreden zijn, zijn wij het ook. Met onze ervaren zorgverleensters willen wij dan ook graag de beste kwaliteit leveren. Wij proberen hierbij zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en behoeften van onze klanten. 

In de loop der tijd hebben wij al diverse reacties gehad van tevreden klanten. Hieronder kunt u enkele daarvan bekijken en lezen:

 

‘De zorg in huis zorgt ervoor dat zij zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen.’ 

‘Inmiddels is bij ons de 3e zorgverleenster aanwezig via het 24Uurszorgloket. Net als haar voorgangers is ook deze Poolse zorgverleenster zeer toegewijd en bekwaam. Zij omringen mijn moeder met goede zorgen. Dankzij de goede zorgen eet en drinkt mijn moeder beter. Ook neemt ze haar medicijnen tijdig in. Dit alles zorgt ervoor dat ze er ook beter uit komt te zien. Ondanks dat mijn moeder zich zo nu en dan wat in haar privacy voelt aangetast, zijn wij zeer tevreden met deze formule. De zorg in huis zorgt ervoor dat mijn moeder zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen. 

Oktober, 2018′


‘Wij zijn Anniek zeer erkentelijk en danken haar voor haar goede zorgen.’

‘Anniek heeft in de periode van mei 2017 t/m augustus 2017 en van oktober 2017 tot en met april 2018 mijn man en onze vader Piet verzorgt. Piet is geheel afhankelijk van anderen voor zijn gehele persoonlijke verzorging. Ook heeft hij een permanent katheter.

Deze zorg is bij Anniek in goede handen. Zij werkt hygienisch en efficient, maar ook liefdevol. Zij heeft een diepe band met haar patient en voelt zich verantwoordelijk voor zijn welzijn.

Daarnaast doet ze de was en het strijkwerk. Zij is een geweldige kok die met veel fantasie steeds iets nieuws op tafel zet.  Zij werkt het liefst geheel zelfstandig en zij houdt ervan dat het huis er schoon en gezellig uitziet.

Een fijne bijkomstigheid is : Zij bakt ook nog eens heerlijke taarten bij speciale gelegenheden.

Toen Piet in februari geheel bedlegerig werd, heeft Anniek geholpen ook in deze nieuwe moeilijke situatie met een aantal aanpassingen Piet thuis te kunnen blijven verzorgen.

Wij zijn Anniek zeer erkentelijk en danken haar voor haar goede zorgen.’

September, 2018


 

Wij hopen van harte dat Roman over 2 maanden weer bij ons terug kan komen’

‘Roman heeft tot nu toe de beste zorg verleend. Doordat er sprake is van een lichte vorm van Alzheimer is alleen zijn en alleen op pad gaan te risicovol. Roman is super zorgzaam en heeft oog voor detail. Zowel wat betreft de zorg, als wanneer het gaat om het huishouden. Verder is hij communicatief heel sterk en altijd vriendelijk. Er wordt gecommuniceerd in het Engels en Roman doet dit op een rustige manier, zodat ze elkaar goed begrijpen. Roman laat hem in zijn waarde, betutteld hem niet en vezorgd hem heel goed. We hopen van harte dat  hij over 2 maanden weer bij ons terug kan komen. Mits hij dan weer beschikbaar is..’

Augustus, 2018


 ”Fijn dat er telkens weer op korte termijn een zorgverleenster ingezet kan worden” 

‘Graag willen wij jullie laten weten dat wij (wederom) super tevreden zijn (geweest) met de zorgverleenster die jullie hebben ingezet. Een buitengewoon vriendelijke en behulpzame zorgverleenster waarvan het erg fijn was dat zij in de buurt was. Wij hebben het ook als zeer prettig ervaren dat jullie er telkens voor zorgen dat er op korte termijn een zorgverleenster beschikbaar is. Nogmaals dank voor alles!’

Juli, 2018


 ”Ze zorgt er voor dat mijn moeder rust heeft en onderneemt samen met haar allerlei initiatieven.” 

‘Het 24 Uurs Zorgloket zorgt er nu al enige tijd voor dat er een zorgverleenster bij mijn moeder in huis woont. De zorgverleenster die bij mijn moeder inwoont doet haar werk met grote toewijding en heeft daarbij heel veel geduld met mijn moeder. Ze zorgt er voor dat mijn moeder rust heeft en onderneemt samen met haar allerlei initiatieven. Ze gaat met mijn moeder wandelen, tekenen, schilderen en nog veel meer. Wij hebben ontzettend veel bewondering voor haar werkwijze en zijn blij dat zij de zorg voor mijn moeder op zich neemt.’ 

(juni 2018)


 

”Er is in de afgelopen periode zeer goed gezorgd voor mijn vader”

‘Er is in de afgelopen periode zeer goed gezorgd voor mijn vader. Helaas was hij thuis niet meer te hanteren en was opname de enige oplossing. Er wordt nu gedacht aan Lewy Body dementie, hetgeen gepaard gaat met wanen, hallucinaties en achterdocht. Hopelijk is dit goed te behandelen met de juiste medicatie. Mijn vader gaat daarom nu naar een particulier verpleeghuis in de buurt. 

Nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen!’ 

(januari 2018)


”Wij zijn Agnes dankbaar voor al haar hulp, kunde, vakbekwaamheid en prettige persoonlijkheid.”

‘Mevrouw Agnieszka Adamczewska (voor ons Agnes) was één van de verzorgsters die onze moeder (lijdende aan de ziekte van Parkinson) heeft verzorgd in haar laatste levensjaar. Wij hebben Agnes leren kennen als een vriendelijke, flexibele, zeer kundige en toegewijde hulp.

Naast haar zeer goede werk als persoonlijke hulp van onze moeder hebben wij haar stressbestendigheid en handelingsvaardigheid in moeilijke situaties, zoals bij ziekenhuisopnames, zeer gewaardeerd.

Ook in de laatste levensfase van mijn moeder (nadat zij terminaal was verklaard en bedlegerig) heeft Agnes met al haar toewijding en kunde er voor gezorgd dat onze moeder in alle rust thuis heeft kunnen sterven. Zonder hulp van Agnes was dit niet mogelijk geweest. Wij zijn Agnes in ieder geval dankbaar voor al haar hulp, kunde, vakbekwaamheid en prettige persoonlijkheid.

Mede namens onze huisarts (die niet bekend was met de hulp zoals wij die via een pgb hebben ingehuurd) moeten wij onze waardering uitspreken over hoe zij in korte tijd de Nederlandse taal, nog niet sprekend maar wel begrijpend, eigen heeft gemaakt. Hetzelfde geld voor haar verpleegkundige taken wat ook voor onze huisarts een geruststelling was, die op haar bouwde bij zijn diagnoses/bezoeken.

Wij wensen Agnes veel succes bij haar volgende opdracht en zijn overtuigd dat de nieuwe
zorgvragers net zo tevreden zullen zijn, als wij dat zijn.’

(december, 2017)


 ”Liliana is ons tot grote steun geweest, we zouden niet weten hoe we het zonder haar hadden moeten redden.”

‘Mijn schoonmoeder was beginnend dement, lichamelijk zwak en incontinent. Om die reden is Liliana vanaf 25 september (2017) bij mijn schoonmoeder in huis komen wonen. Zij heeft heel veel werk verzet voor mijn schoonmoeder. Liliana wist razendsnel alles te vinden en wij zagen als familie het huis schoner en schoner worden. 

Ondanks dat de communicatie tussen mijn schoonmoeder en Liliana niet altijd even vlekkeloos verliep (mijn schoonmoeder spreekt helaas geen Duits), heeft Lilana de zorg voor mijn schoonmoeder zeer goed opgepakt. Dit deed ze met veel liefde en geduld. Liliana is heel zorgvuldig en lette vaak beter op mijn schoonmoeder dan de wijkzorg.  Dit door bijvoorbeeld tijdig te wijzen op vocht in de benen, pijnlijke hielen en verzorging van decubitus-plekken.Ook zorgde Liliana altijd voor genoeg eten en drinken in huis. Zo was er altijd (extra) fruit en andere lekkernijen in huis. Daarnaast knipte zij zelfs de haren van mijn schoonmoeder en lakte ze haar nagels. Mijn schoonmoeder vond het belangrijk er elke dag tiptop uit te zien en daar zorgde Liliana dan ook voor.

Mijn schoonmoeder bazig en wilde graag de controle behouden, waardoor Lilana het niet altijd even makkelijk heeft gehad. Desondanks is zij altijd vriendelijk gebleven en heeft zij onvermoeibaar de uitstekende zorg voor mijn schoonmoeder voort gezet.

Liliana is ons tot grote steun geweest, we zouden niet weten hoe we het zonder haar hadden moeten redden.’

(november 2017)


 

”Dorota staat bij ons bekend als een positieve, eerlijke en betrouwbare verzorgster die altijd voor je klaar staat!”

‘Dorota heeft enkele maanden naar volle tevredenheid de zorg voor mijn vader op zich genomen. Dorota is erg handig en deed heel veel in het huishouden. Daarnaast heeft ze veel geholpen met wassen, verzorgen, in en uit bed gaan en opstaan en gaan zitten. 6 dagen in de week, 24 Uur per dag stond Dorota voor mijn vader klaar. Dorota staat bij ons bekend als een positieve, eerlijke en betrouwbare verzorgster die altijd voor je klaar staat!’ 

(oktober 2017)


”Wij vinden het erg fijn dat jullie altijd goed bereikbaar zijn wanneer wij hulp nodig hebben”

‘De zorgverlening van het 24 Uurs Zorgloket is een uitkomst voor onze moeder. Doruta is de zorgverleenster die onze moeder verzorgt. Zij heeft een liefdevol karakter. Daarnaast is zij erg deskundig en toont ze veel betrokkenheid met onze moeder. Doruta is nu afgelost door een andere verzorgster. Ook heeft de nieuwe verzorgster nog niet heel lang de zorg voor onze moeder op zich genomen, toch lijkt het er op dat ook dit weer helemaal goed komt.

Al met al zijn wij bijzonder content met het 24 Uurs Zorgloket. Wij vinden het erg fijn dat jullie altijd goed bereikbaar zijn wanneer wij hulp nodig hebben en werken zeer oplossingsgericht. Al met al zijn we dus zeer tevreden!’

(September 2017)


 

”Wij bedanken Elisabeth voor het waardig en menselijk begeleiden van onze vader in zijn laatste levensfase” 

‘Onze vader werd verzorgd door Elisabeth. Onze vader was op dat moment 94 jaar en woonde alleen in een groot huis met een grote tuin.

Ondanks zijn leeftijd was hij nog zeer zelfstandig. Hij was daarom ook sceptisch over een inwonende thuishulp. Doordat onze vader lichamelijk zwakker werd, besefte hij zich wel steeds meer dat een uitwonende zorgverleenster niet meer voldoende was.

Het vrolijke, sympathieke, vlijtige en vriendelijke karakter van Elisabeth heeft zij vanaf dag één het vertrouwen van onze vader gewonnen.

Hij genoot enorm van het samen avondeten. En ook de verzorging die nodig was vanwege de verschillende lichamelijke klachten stelde hij zeer op prijs. Zo werd het huishouden professioneel uitgevoerd en bloeide zijn tuin weer op dankzij Elisabeth haar groene vingers.

Vlak voordat Elisabeth afgelost zou worden ging de gezondheid van onze vader hard achteruit. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis, waar hij op 17-06-2017 is overleden.

Wij kunnen Elisabeth warm aanbevelen en bedanken haar hartelijk voor het feit dat zij onze vader in zijn laatste levensfase zo waardig en menselijk heeft begeleid.’

(juli 2017)


”Dit betekent eindelijk echt ontzorgen voor ons allemaal!” 

‘Onze beginnend dementerende moeder (85 jaar) kon niet langer zelfstandig thuis blijven wonen. Via de topbemiddeling van het 24uurszorgloket hebben wij een inwonende zorgverleenster uit Polen kunnen regelen. Onze moeder is nu thuis gelukkig en heel blij met de 24-uur per dag inwonende zorgverleenster. Met echte passie helpt en begeleidt zij onze moeder met al haar dagelijkse bezigheiden. Ook wij zelf zijn zeer tevreden met de zorgverleenster die bij onze moeder is komen inwonen. Daarbij heeft onze moeder in financieel opzicht ook geen enkele zorg. De zorg wordt namelijk volledig betaald vanuit het PGB. Mijn moeder krijgt nu de zorg die zij nodig heeft en kan langer thuis blijven wonen. Dit betekent eindelijk echt ontzorgen voor ons allemaal!’ 

(mei 2017) 


 

”Het 24uurszorgloket kun je vol vertrouwen de zorg van je naaste en geliefde overdragen.”

‘Gedurende 2016 verslechterde de gezondheid van onze 92-jarige moeder alsmaar meer. De mobiliteit en het geheugen lieten haar in de steek. Haar grote wens was om zo lang mogelijk thuis in haar eigen omgeving te blijven wonen. Wij hebben, als kinderen, ons goed georiënteerd en gekozen voor 24-uur zorg, via 24uurszorgloket. De voorlichting, service, ondersteuning en samenwerking was optimaal. De zorg-au-pairs Agnieszka en Lila hebben uitstekend voor onze moeder gezorgd en haar professioneel bijgestaan, terwijl ze steeds verder achteruitging. Ik kan iedereen dit bureau van harte aanbevelen.’ 

(april 2017)


”Sylwia is een hele fijne en goede verzorgster geweest voor onze oom.”

”Onze oom is na een herseninfarct aan zijn rechter zijde verlamd geraakt. Sylwia van het 24 uurs zorgloket heeft vervolgens de 24 uurs zorg voor haar rekening genomen. Wij hebben Sylwia leren kennen als een alerte, deskundige, empathische, zorgvuldige, representatieve en vriendelijke vrouw. 

In de maanden december 2016 en januari 2017 heeft ze onze oom prima verzorgd. Inmiddels is onze oom aardig hersteld van zijn herseninfarct, maar praten gaat nog lastig. 

Al met al is sylwia een hele fijne en goede verzorgster geweest voor onze oom.”  

(februari 2017)


”Wiesia was voor ons een rots in de branding.”

”Mijn Moeder is Alzheimerpatiënt en is volledig afhankelijk van anderen. Wiesia biedt haar de 24 uurs dag- en nachtzorg die zij nodig heeft. Wiesia weet daarbij om te gaan met een actieve tillift die nodig is om de patiënt uit bed te halen en in de rolstoel te zetten. Ook helpt ze haar bij het eten. Met engelen geduld voert ze mijn moeder. Zij doet alles op liefdevolle wijze en met volledige toewijding.

Wiesia heeft mijn moeder tot aan het einde toe verzorgd. Dag- en nacht stond zij voor mijn moeder klaar. Toen zij bedlegerig werd, bleek verpleging noodzakelijk. Die werd vervolgens geboden door Buurtzorg Nederland.  Wiesia heeft zich laten coachen door de verpleger/verpleegsters en heeft vervolgens actief bijgedragen aan de verpleging. Met volle overgave heeft ze de verzorging en verpleging op zich genomen.

Wiesia heeft een liefdevol karakter, is opgewekt en heeft gevoel voor humor. Ze is eerlijk en betrouwbaar, gaat op economische wijze met het huishoudheld om en spreekt goed Nederlands.

Mijn broers, mijn zus en ik zijn heel blij met Wiesia, omdat wij wisten dat onze moeder bij haar in goede handen was. Zij was voor ons een rots in de branding!”

(januari 2017)


”Hendrika en Milka waren onze ogen, handen, voeten en oren 24 uur per dag, zeven dagen per week, en dat 2 maanden lang. Ze hebben onze vader veiligheid, veel liefde en zorg geboden.”

”Hendrika en Milka hebben zeer goed voor onze vader gezorgd, al die tijd dat zij er waren kon mijn vader de dingen doen die hij altijd graag deed. Het huis zag er altijd netjes uit en mijn vader genoot van hun kookkunst. Mede dankzij hun kon mijn vader op zijn geliefde plek dicht bij zijn bossen en met zijn hond (waar ze ook goed voor zorgde) blijven wonen en wandelen. Ons als familie ontlastte ze enorm. Wanneer wij op bezoek kwamen werden we gastvrij en met allerlei lekkers ontvangen. Ze belden ons alleen wanneer dat noodzakelijk was, ze gaven ons tijd en ruimte!

Onze vader heeft Alzheimer. De wachtlijsten voor verzorgings- en verpleeghuizen zijn erg lang. Wij hebben er (met onze drukke banen en gezin) alles aan gedaan om het voor onze vader zo aangenaam en mogelijk te houden. Op den duur ontstonden er steeds vaker onveilige situaties. Wij kunnen wel zeggen dat Hendrika en Milka op dat moment als reddende engelen waren voor ons en onze vader. Wij zijn hun hier als familie enorm dankbaar voor!!!!

Onze vader kon helaas niet meer op deze plek blijven wonen, de zorg die hij nu vraagt is te zwaar voor iemand alleen. De laatste maanden waren zwaar voor Hendrika en Milka, maar beide hebben ze ons tot het einde ondersteund. Ze hebben doorgezet tot dat wij, als een lot uit de loterij, een nieuwe plek hebben kunnen vinden voor onze vader! 

De dag dat vader hier kwam wonen vroeg hij nog; Hoe dan nu met die vrouwen (hij maakte m.b.v. ons hun namen compleet en zei;”oh ja Hendrika en Milka)? Wat nu….? En hun werk dan………………? komen ze dan mee..? Hij maakte zich daarover zorgen en met tranen in zijn ogen zei hij: “want ze hebben heel goed voor mij gezorgd hoor!”.

Nou ik geloof dat dit Alles zegt………

Bedankt dames!”

(December, 2016)


 

‘’Izabela heeft onze oom op een voortreffelijke manier verzorgd.’’

Algemeen:

Sedert medio Nov 2015 maken wij gebruik van een door u bemiddelde Poolse verpleegkundige welke 24- uurszorg verleend aan onze oom, J. Vliex te Bocholtz. Het eerste contact met u is via internet verlopen, hierna volgden enkele telefonische gesprekken welke resulteerde in een huisbezoek van u in Kerkrade. Tijdens uw huisbezoek werden de relevante items besproken en u maakte een integere, zorgvuldige en hulpvaardige indruk. Eén en ander resulteerde in het aangaan van een samenwerkingscontract en sedert medio nov-2015 is Izabela werkzaam in huize Vliex.

In de afgelopen periode zorgde u, tijdens vakantie van haar voor een adequate vervanging. Naast de reeds genoemde positieve eigenschappen van u is het mij het belangrijkste dat u heeft gezorgd voor continuïteit van de zorg van dhr. Vliex. Vanaf heden is een nieuwe verpleegkundige in huis en wij willen u bedanken voor de prima samenwerking in casu tot heden.


 

 Over de verpleegkundige Izabela Sornek:

 De door u bemiddelde verpleegkundige, Izabela, heeft vanaf medio Nov-2015 tot 1-7-2016 de 24-uurszorg voor onze oom dhr. Vliex prima gedaan.

Wij hebben Izabela Sornek leren kennen als een:

-Empathische

-Deskundige

-Zorgvuldige

-Vriendelijke

-Goed verzorgde en

representatieve verpleegkundige.

Izabela heeft onze oom dhr. Vliex op een voortreffelijke manier verzorgd in bovengenoemde periode.

 Wij willen u en Izabela Sornek bedanken voor de zeer positieve wijze van samenwerken, welke hopelijk nog lang zal duren en zouden een terugkeer van Izabela op prijs stellen. (juli 2016 Drs NJGB Wolter en Barbara Vliex)


 

”Wij zijn Szarlata dankbaar voor haar inzet!”

Szarlata is bij mijn ouders 2 maanden in huis geweest en heeft deze 2 maanden heel veel werk verzet. Ze heeft adequaat voor mijn ouders gezorgd en geen klus was haar teveel. Mijn vader kreeg de hulp die hij nodig had en mijn moeder een luisterend oor en een gezellige huisgenoot. Wij zijn Szarlata dankbaar voor haar inzet, haar kookkunst en haar opgeruimde en schone instelling, waardoor het huis van mijn ouders er altijd spik en span uitzag. (juni 2016)


 

”Verzorging met toewijding”

Justyna heeft mijn moeder die Alzheimer patient is verzorgd. Zij heeft dat nu al 4 zorgperioden gedaan. Dat is in totaal een tijdspanne van ruim 8 maanden. 1e zorgperiode 04-10-2014 tot 20-12-2014, 2e zorgperiode 07-02-2015 tot 07-04-2015, 3e zorgperiode 25-05-2015 tot 10-08-2015 en 4e zorgperiode 26-02-2016 tot 23-04-2016.

Mijn moeder heeft steeds meer hulp nodig. Ze kan zelf niets meer. In alles helpt en verzorgt Justyna haar. Ze weet daarbij om te gaan met een actieve tillift die nodig is om de patient uit bed te halen en in de rolstoel te zetten. Ook helpt ze bij het eten. Met engelen geduld voert ze mijn moeder. Alles doet ze op liefdevolle wijze en met volledige toewijding. Ze doet de zorg op een adequate wijze, maar ook het huishouden doet ze adequaat. Het huis is altijd schoon en opgeruimd, de was en afwas zijn op orde.

Ik weet dat zij er is voor mijn moeder. Die verliest ze niet uit het oog en dat is een hele geruststelling. Justyna heeft een rustig karakter. Ze is eerlijk en betrouwbaar. Ze gaat op economische wijze met het huishoudgeld om.De Nederlandse taal gaat haar steeds beter af die wordt elke zorgperiode beter. Voor mij, mijn broers en zus in Justyna een engel op aarde! (17 mei 2016)


 

zorgverlener Wojtek1

 ”Fietsen is weer mogelijk door het 24 Uurs Zorgloket’’

Onze zorgverlener Wojtek gaat vaak op de fiets weg met de heer Geldorp. Dhr. Geldorp vindt het heerlijk om te fietsen en op deze wijze is dat weer mogelijk. Samen genieten van een heerlijke fietstocht door de bossen. (april 2016)

 

 

 


In onderstaand filmpje kunt u het verhaal horen van dochter Martina over haar ervaringen met 24 Uurs Zorg zorgverleenster Halina. Haar moeder Bernie Liefstingh heeft al een aantal jaar een ernstige vorm van Alzheimer en Parkinson. (maart 2016)


”Het 24 Uurs Zorgloket is een gouden greep gebleken.”

”Sinds 9 maanden hebben we hulp (dag – en nachtzorg) in huis via 24 Uurs Zorgloket. Het is een gouden greep gebleken! Mijn vader van 89 kon in verband met dementie niet langer alleen wonen. De inzet was: we kunnen het allicht proberen er is niets te verliezen. Er bleek alleen maar te winnen. Of wij nu de 2 beste zorgmedewerkers van het 24 Uurs Zorgloket hebben gekregen? Beide dames, Agnieszka en Monika zijn zeer liefdevol en er is sprake van een wederzijdse band. Met inzet ook van mijn broers en zussen gaat het nog steeds. We hopen zo mijn vaders wens ooit uit zijn eigen huis gedragen worden te kunnen volbrengen.” (januari 2016)


 ”Lila was ons tot grote steun in een voor ons zeer bewogen tijd.”

”Lila was van juli tot september bij ons voor de zorg voor mijn vader. Zij was rustig, evenwichtig en altijd opgewerkt. In haar zorg voor mijn vader was ze respectvol, geduldig, vriendelijk, trouw en zorgvuldig. Dit gold zowel voor persoonlijke verzorging van mijn vader, als voor huishoudelijke taken. Ze toonde zich heel betrokken bij het welzijn van zowel mijn vader als mijn moeder. Waar ze kon nam ze mijn moeder werk uit handen. Als ze nodig was, was ze er, als ze niet nodig was, was ze bescheiden op de achtergrond aanwezig, altijd klaar om bij te springen. Alles deed ze zo veel mogelijk zoals mijn vader en moeder dat wensten. Ze zag wat nodig was en pakte daarbij ook zelfstandig dingen op. De taal vormde nauwelijks een belemmering in de communicatie. Verschillende verpleegkundigen van de thuiszorg meldden ons dat zij de hulp van Lila zo goed vonden (‘lief, ‘altijd alles netjes klaar’). Zelfs zo, dat toen wij volledig door de verzekering vergoede Nederlandse 24-uurs thuiszorg konden krijgen, zij ons adviseerden dat niet te doen. Overigens hebben wij dat niet eens overwogen.  Lila was ons tot grote steun in een voor ons zeer bewogen tijd. We zullen haar missen.” (september 2015)


”Justyna is voor ons een engel op aarde.”

”Justyna heeft mijn moeder die alzheimer patient is verzorgd. Dat heeft zij op een liefdevolle wijze en met volledige toewijding gedaan. Ze doet de dag- en nachtzorg op adequate wijze, maar ook het huishouden doet ze adequaat. Het huis is altijd schoon en opgeruimd , de was en afwas zijn op orde. lk weet dat zij er is voor mijn moeder. Die verliest ze niet uit het oog en dat is een hele geruststelling. Justyna heeft een rustig karakter. Ze is eerlijk en betrouwbaar. Ze gaat op economische wijze met het huishoudgeld om. De communicatie in het Nederlands ging moeizaam, maar gaat steeds beter. Zeker over de gewone dingen van de dag. Voor mij, mijn broers en zus is Justyna een engel op aarde! ”(augustus 2015)


nieuws_17nov”Wat zijn ze blij met elkaar mevrouw van der Wal en Theresa.”

Ze zijn er allebei heel gelukkig mee. De Poolse Theresa (53) woont sinds een paar weken in huis bij mevrouw Van der Wal. “Ze is heel lief en rustig, ik ben heel blij met haar”, zegt ze. “En ik ook met jou”, zegt mevrouw met een klein glimlachje. De verschillen met een half jaar geleden zijn opmerkelijk. Mevrouw lacht meer, ziet er beter uit, is duidelijk een paar kilo aangekomen.

Theresa bleek een geschenk uit de hemel voor de familie Van der Wal. Want moeder is van geboorte Italiaanse. Ze is duidelijk gelukkig dat er nu iemand in huis is die Italiaans spreekt en – minstens zo belangrijk – verrukkelijk Italiaans kan koken. “Theresa is lief. En ze is er altijd”, zegt de broze oude dame glimlachend. (november 2015). Lees hier het hele artikel uit de Tubantie van 17 november 2015.


 ”Zeer tevreden over de geleverde zorg.”

‘’Door de overbelasting die ik had, moest ik wel actie ondernemen. Ik heb daardoor het 24 Uurs Zorgloket ingeschakeld om mij zelf te ontlasten in de dagelijkse zaken. Ik ben erg tevreden over de geleverde zorg. Alles verliep erg naar wens. Er werd veel persoonlijke aandacht geschonken en het belangrijkste is dat ik hierdoor de rust heb gekregen die ik nodig had.”  (feb. 2015)


‘De zorgmedewerksters zijn erg zorgzaam en betrokken.”

‘’Wij waren met spoed op zoek naar 24 uurs zorg. Omdat onze vader het mantelzorgen voor onze moeder niet meer aan kon. Hij had zelf een hartinfarct gehad. Maar op erg korte termijn hadden jullie 24 uurs zorg geregeld. Het is voor ons kinderen een hele geruststelling dat onze moeder thuis nu thuis is blijven wonen en goed wordt verzorgd. De zorgmedewerkers Justyna en Danuta van het 24 Uurs Zorgloket zijn erg zorgzaam en betrokken. Daarnaast zijn de mensen op kantoor (ons aanspreekpunt) erg goed bereikbaar (zelfs in het weekend), snel, adequaat, vriendelijk en zorgen altijd voor een oplossing.”  (dec. 2014)


”Zeer tevreden over het 24 Uurs Zorgloket.”

‘’Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met het 24 Uurs Zorgloket. De communicatie verloopt goed en de lijnen zijn kort. Jullie reageren vlot en adequaat. Ook over Wiolette, de zorgmedewerkster zijn wij zeer tevreden’’.  (sept. 2014)


”Ik kan nu thuis in mijn eigen huis en omgeving blijven.”

Tijdens een van onze laatste bezoeken aan een van onze klanten die terminaal was gaf hij aan: ”Ik ben zo blij dat ik gekozen heb voor 24 uurs zorg aan huis, ik had geen betere beslissing kunnen nemen. De verzorgende is geweldig en ik kan mijn laatste weken thuis in mijn eigen huis en omgeving doorbrengen in plaats van in een verpleeghuis. Dit maakt mijn laatste levensfase een stuk draaglijker.” (aug. 2014)


”Barbara is geweldig en qua de verzorging doet ze niet onder voor een echte verpleegster.”

‘’Wij vinden Barbara geweldig. Zij is geduldig en rustig in de omgang. Daarnaast is zij beleefd en erg bescheiden. We vinden het fijn als wij op visite komen. Qua de verzorging doet ze niet onder voor een echte verpleegster. Ze zet ‘s nachts zelfs de wekker om bij moeder te gaan kijken of alles goed gaat. De was wordt netjes bijgehouden, het appartement is altijd opgeruimd en schoon. Wij zijn zeer tevreden over haar. Ze is ook erg leergierig en kan al aardig Nederlands, dat is erg fijn. Nu kunnen we beter met haar communiceren.

Ja, en over jou zijn we erg te spreken als zorgcoördinator Anja. Je bent attent en erg betrokken bij hetgeen wat je doet. Je laat de mensen niet aan hun lot over. Wij zijn erg blij met jou’’  (mei 2014)