Wat doet het 24 Uurs Zorgloket?


wat-

Wat we doen: dag en nachtzorg

Het 24 Uurs Zorgloket bemiddelt in particuliere thuiszorg (dag– en nachtzorg) met ervaren inwonende zorgverleensters uit EU-landen. Hiervoor zijn twee belangrijke redenen.

Lees verder »

Ontzorgen

Het 24 Uurs Zorgloket biedt de oplossing om de senior in de vertrouwde omgeving te laten wonen. We ontzorgen en zorgen ervoor dat de oudere in haar of zijn eigen huis kan blijven wonen d.m.v. bemiddeling bij dag- en nachtzorg.

Lees verder »

Werkzaamheden: thuiszorg, mantelzorg en verpleegzorg

Onze inwonende zorgverleensters zijn gespecialiseerd in werkzaamheden die alles te maken hebben met thuiszorg, mantelzorg en verpleegzorg. Er zijn maar weinig werkzaamheden die ze niet kunnen of mogen verrichten. Wanneer voorbehouden- en risicovolle handelingen (zoals het toedienen van medicijnen) noodzakelijk zijn, dan dient hiervoor een thuiszorgorganisatie ingeschakeld te worden.

Lees verder »

Zorgverlening

Wij bemiddelen bij zorgverlening en begeleiding voor diverse aandoeningen. Alle wensen en vormen van zorg en ondersteuning zijn bespreekbaar.             

Lees verder »

Doelstelling: mensen langer thuis te laten wonen

Ons doel is om ouderen, zieken of mensen met een handicap in de eigen woning te laten wonen door hen te voorzien van permanente, zeer betaalbare zorg. Dit is mogelijk met deze vorm van dag- en nachtzorg.

Lees verder »

Wat kost 24 uurs zorg? Tarieven

U ziet heel duidelijk het verschil tussen het tarief als u via het 24 Uurs Zorgloket uw zorg t.o.v. een thuiszorgorganisatie. Lees hier meer over onze tarieven.

Lees verder »

Met wie werken wij samen?

Wij werken samen met:

Senioren-assistent, zij zijn gespecialiseerd in het verlenen van zorg-, hulp- en gemaksdiensten op maat aan senioren.

Lees verder »