UWassistent

UWassistent is er voor u!

De regie over uw eigen leven hebben is erg belangrijk. Om uiteenlopende redenen is het niet altijd mogelijk om alle klusjes in en rond het huishouden zelf te doen. Wij snappen dit als geen ander! Daarom biedt UWassistent uitkomst door gerichte ondersteuning op maat, op basis van uw persoonlijke behoeften en wensen.

Uitsluitend kwalitatief en betrouwbare dienstverleners

Gespecialiseerd in het verlenen van zorg-, hulp- en gemaksdiensten regelen wij uitsluitend kwalitatief goede en betrouwbare dienstverleners op maat. Om dit te kunnen garanderen is er dan ook altijd een persoonlijke assistent van UWassistent beschikbaar bij u in de buurt, om persoonlijk en vrijblijvend met u kennis te maken en het gesprek aan te gaan over de mogelijkheden. Zij brengen uw hulpvraag in kaart, gaan op zoek naar de perfécte match en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de vorm van huishoudelijke, administratieve of persoonlijke ondersteuning. Maar ook staan de dienstverleners van UWassistent voor u klaar als begeleider of gezelschapsmaatje voor activiteiten zowel binnen als buiten de deur. Denk daarbij aan een wandeling, begeleiding naar een afspraak of wellicht het leren omgaan met een tablet of smartphone.

De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen volledig worden toegesneden op uw wensen. Uiteraard staat uw persoonlijke assistent ook na de kennismaking met de hulp altijd voor u klaar, om al uw vragen te beantwoorden. Met onze persoonlijke service en ons uitgebreide dienstenaanbod maken wij het u graag gemakkelijk!

Contact

Heeft u vragen of bent u wellicht nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraagt u dan snel en gemakkelijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met de persoonlijke assistent in uw regio via www.uwassistent.nl! Of vraag ernaar bij de mensen van 24 Uurszorgloket. Zij brengen u graag met ons in contact.