Zorg au-pair met basis Nederlands


 Wat is een zorg au-pair?

Een zorg au-pair zorg is een inwonende, ervaren, gekwalificeerde verzorgende, uit het buitenland. Deze zorg au-pair is 24 uur per dag aanwezig en kan ondersteunen en begeleiden in de persoonlijke verzorging, het huishouden en biedt gezelschap (ook wel alle dagelijkse levensverrichtingen genoemd).

zorg-au pairWaarom een zorg au-pair?

Een zorg au-pair kan veel ‘problemen’ waar men op oudere leeftijd of als men ziek is, mee te maken kan krijgen ondervangen. Naast het helpen met persoonlijke verzorging, eventueel verpleging en andere dagelijkse levensverrichtingen hoeft men zich niet meer eenzaam te voelen of angstig te zijn aangezien de zorg au-pair altijd aanwezig is. Het allerbelangrijkste is dat men daardoor in hun eigen vertrouwde veilige omgeving kan blijven wonen.

Taal

Een zorg au-pair komt doorgaans uit het buitenland. Alle zorg au-pairs spreken Duits of Engels, echter wij begrijpen dat het voor een grote groep van onze klanten belangrijk is dat de zorg au-pairs een basis Nederlands beheersen. Het grootste deel van de zorg au-pairs spreekt basis Nederlands, sommige omdat zij reeds een aantal jaren in Nederland hebben gewerkt en zich de taal eigen hebben gemaakt, andere omdat ze een training basis Nederlands hebben gevolgd.

Mening van Politiek en Media

Ook de politiek en de media hebben het idee van een zorg au-pair opgepikt want ook volgens hen zou deze inwonende zorg au-pair de oplossing kunnen zijn voor veel problemen van thuiswonende senioren en andere hulpbehoevende. Want middels deze au-pair zorg bieden wij de oplossing om senioren in hun vertrouwde omgeving te laten wonen. Omringd door zorg die past bij de individuele situatie.

Enkele relevante artikelen uit het nieuws:

Au pair laten overkomen

De zorg au-pair maakt iedereen gelukkig

Wat kost een zorg au-pair?

Voor informatie de voordelige tarieven, kijk hier. Het is goed om te weten dat de zorg-au-pair geheel uit het pgb betaald kan worden. U hoeft dus geen eigen extra kosten te maken..

Contact

Wilt u meer informatie over onze zorg-au pairs, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij komen u graag alle voordelen van zorg au-pair uitleggen.