Tarieventabel PGB 2021

Tarieventabel PGB 2021 – Persoonsgebonden budget WLZ

De klanten van het 24 Uurs Zorgloket ontvangen in de meeste gevallen een persoonsgebonden budget (PGB) om de zorg in te kopen en vallen onder de Wet Langdurige Zorg. De bemiddeling bij 24 uurs zorg in huis is in de meeste gevallen voor 100% te betalen vanuit het PGB. Dit is mogelijk omdat wij voordeligere tarieven hanteren in vergelijking met andere zorgaanbieders. Een persoonsgebonden budget is een bedrag waarmee u zelf uw zorg kunt regelen. Hieronder vindt u meer informatie over de tarieventabel PGB 2021. Alle tarieven die gelden omtrent het PGB in 2021 zijn hier in te vinden.

Voor de tarieventabel 2021 Persoonsgebonden budget WLZ kunt u hier klikken.

Mocht u nog vragen hebben over de tarieven voor het PGB in 2021? Neem gerust eens contact met ons op. Klik hier voor meer informatie over het PGB aanvragen.

Onze tarieven zijn niet geheel gelijk met de tarieven van het PGB 2021. Wilt u meer informatie over de tarieven die wij hanteren? Kijk dan op onze tarievenpagina.

Om meer te lezen over wat het 24 Uurs Zorgloket precies doet kunt u hier verder lezen. Mogelijk is 24 uurs zorg bemiddeling aan huis ook iets voor u of uw naasten.